Orijinalini görmek için tıklayınız : Uluslararası Oyuncak Fuarı Toy Fair Nürnberg
reklamci2003
27-01-2005, 19:19
Arkadaşlar 10-15 Şubat arasında almanyada düzenlenecek Uluslararası Oyuncak İhtisas Fuarı Toy Fair Nürnberg'e gidiyorum :) Bir ihtiyacı olan varsa bana reklamci2003@hotmail.com ve bu adresteki MSN ile ulaşabilirler.
Fuar web adresi:
www.toyfair.de
Katılımcılar listesi:
http://ms.meiller.de/spielwarenmesse2005/adb/prg/showPage.php?id=182658
Bir ihtimal orada görüşebiliriz.
Yanlız fuarun ticari bir fuar olduğunu ve satış yapılmadığını bilmenizde fayda var.
reklamci2003
27-01-2005, 20:53
Bir ihtimal orada görüşebiliriz.
Yanlız fuarun ticari bir fuar olduğunu ve satış yapılmadığını bilmenizde fayda var.
Ben fuarı 12 şubat cumartesi günü ziyaret edeceğim eğer telefonun varsa bana mesaj atabilirsin.
Orada buluşabiliriz belki ikimizede uygun olursa.
Bazı firmalar sınırlı sayıda satış yapıyor ama birçok firma Satış yapıyor.
Bu arada Hpi satış yapıyor fuarda diğer firmalarada konu hakkında mali atıp yazarım burada.
Zaten Fuarın amacıda Satış ve Tanıtım amaçlı.
Aslinda belki bende gelebilirim!! Tam olarak adresi bana verebilirmisiniz,
reklamci2003
27-01-2005, 22:56
Aslinda belki bende gelebilirim!! Tam olarak adresi bana verebilirmisiniz,
Tam adres verdiğim linkte var eğer bulamazsan yarın işyerine gidince yazarım buraya hep beraber dolaşırız fuarda. Güzel olur, bol bol muhabbet ederiz.
hesapladim 320 km bana, gelebilsem iyi olur gercekten
Biraz info topladim, bu fuar oyuncak agirlikli, isallah modellci firmalardanda cok katilim olur. Bir Ay önce Viyanda Modell fuari olmustu, uzak diye gidemedim 700 km
reklamci2003
30-01-2005, 17:07
7 Salon sırf modelciler ile ilgili en büyük salonda 7 salon zaten çoğu firma katılıyor.
aydın abı fuara gıdıyorsun bılıyorum pekı bır seyler getırtmen oradan alman zor olurmu ucuz oolurmu ne olurr acaba sana bır kac parca yazdırsam alabılrımsıın acaba
reklamci2003
30-01-2005, 19:28
murat fuara traxxas firması katılmıyor baktığım kadarıyla ama başka bir şey istersen telefon edebilirsin ban
Serpent için yeni çıkan mega motorlardan getirme imkanınız var mı??
Bu fuarda fiyatlar nasıl peki bir bilginiz var mı? Bir de genel olarak Nürnbergde. Nürnberg'de bulunmuştum daha önce ama modelcilikle ilgilenmiyordum o zamanlar ve oyuncak sektörünün gelişmiş olduğunu duymuştum. Nürnbergdeki hobbyshopların internet ve adreslerini de edinebilirseniz giitiğinizde çok sevinirim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.