PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FMS simulasyon yardım

Xertes
28-04-2008, 16:52
İyi günler bugün bi lama v4 aldım.ilk başta simulasyonda uçurayım dedim.programı yükledim kumandayı bilgisayara bağladım gaz veriyorum ama helikopter kalkmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

GuNeSh
28-04-2008, 17:33
öncelikle kullandığınız kablo ve kumanda nedir? cevap ona göre değişebilir belki.

genel olarak kumanda bilgisayar tarafından görülmemiş olabilir. ben mesela game port dan bağlıyorum kumandayı denetim masaında oyun kumandalarında görünüyor bağlantınız bu şekilde ise oyun kumandaları kısmını bir kontrol edin. birde simülasyon tarafından kumandanın algılanıp algılanmadınıa bakın. sonraki işlemler kalibrasyon, kanal seçimi kontrollerin ayarlanması olarak devam ediyor.

jakoben
28-04-2008, 19:25
evet ben bu similator kımını genişletmek istiyorum herkes bu şekilde başlangıç yapılması konusunda ...
benim sorunumda sim. pcye bağlıyorum ileri geri gidiyor sağa ve sola yatışlarda tamam ama gaz koluyla oldğu yerde dönme fonksiyonları yer değişmiş durumda calibrasyondan ayarları doğru yapıyorum uçak simi oynuyabiliyorum ama helikopter simi oynuyamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olucam...

GuNeSh
28-04-2008, 19:59
evet ben bu similator kımını genişletmek istiyorum herkes bu şekilde başlangıç yapılması konusunda ...
benim sorunumda sim. pcye bağlıyorum ileri geri gidiyor sağa ve sola yatışlarda tamam ama gaz koluyla oldğu yerde dönme fonksiyonları yer değişmiş durumda calibrasyondan ayarları doğru yapıyorum uçak simi oynuyabiliyorum ama helikopter simi oynuyamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olucam...

calibre ettikten sonra kumandayı. ayar menüsünde rudder fonksiyonu ile throttle fonksiyonunun yerini değiştirin. birde aero fly deluxe yada real flight G3 daha iyi sim ler bunları tercih edin bence. sağolsun Cem abi eklemiş zaten foruma rapid linklerini.