PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiyorum istiyorum istiyorum, bende 1/5 istiyorum :D

hasanky
01-05-2008, 01:29
arkadaşlar .... kafayı yicem ... :kütküt: allah rızası icin yarım edin :D bende baja 1/5 istiyorum ama turkiyede deli fyatlar, yani en azından bana gore deli fiyatlara satıyorlar... amerikada 1000 dolara yaklasık bir fiyatı var .. yani 1200 ytl .. bunu bu fiyata yada cok yaklasık olarak bu fiytlara nasıl getirtiriz nasıl ele geciririz ? ... yaw su RC turkiyede zengin işi olmaktan cıksın artık yaa... :agla: bizimde canımız yok mu ... :D heuheuhue nasıl acıtasyon :D yaw biri yardım etsin vallaa... nasıl ucuza kapatırız... ankarada 1/5 olan var mı ? ben bıktım 1/10 dan yaaaAAAAAAAA :hııııııı: her kullanımda 20 euro gidiyo... bu arada SELLI kardesimiz baja dan vaz gecme nedenlerini soylersen belki bende vaz gecerim :)))

kyoshi
01-05-2008, 02:08
model zengin isi degil ki tr de bak 1:10 varmis bile elinde seninki ac gözlülük olmus artik:D

türk mali MCD olmasi lazim hic baktinmi arastirdinmi

almanyada bahsetigin baja hangisi bilmiyorum 1 tane var 1200€ baska ürünlerde var on road olarak 700€ falan

birde her kullanimda 20€ demissin gidio demissin 1:5 te benzin oldugundan mi öyle dedin bilmiyorum ama bir takim jant lastik almaya kalksan baya bir paran gidecek sirf yakit olarak düsünmemek lazim her lastikte iyi olmuyo ne fren tepkisi oluyo nede yolda durabilio arac ucuz lastiklerle bence sen deli gibi para biriktirene kadar 1:10 a devam deli gibi paran olunca tr deki deli gibi fiata satilan aracini alirsin

asus8
01-05-2008, 02:12
bende çabaladım:D tek çaresi abd de tanıdıgın olacak ona sipariş edecen geldiyinde beraberinde getirecek ki bajanın kutusu çok büyük baya bi yakın birisi olacakki oradan buraya o çileye katlanacak başka caresi yok malesef benim bildiyim:(

kyoshi
01-05-2008, 02:25
bende çabaladım:D tek çaresi abd de tanıdıgın olacak ona sipariş edecen geldiyinde beraberinde getirecek ki bajanın kutusu çok büyük baya bi yakın birisi olacakki oradan buraya o çileye katlanacak başka caresi yok malesef benim bildiyim:(

kardesim amerikada olsa kap bir baja gel desem hayatta tasimaz onu :D yakini gecicen nazinin gectigi birisi olucak asliinda

amerikada ancak arabasi ile tr ye gelen olucakki tasima zahmetine girmesin 1:5 ten bahsedios 10 kilo yaw :D koy kolunun altina gel yok yemio :D

asus8
01-05-2008, 02:42
türk mali mcd dediyin en pahalı 1:5 türkiyede üretilmesine ramen yabancı 1:5 modeller den pahalı ayrıca arkadaş almanya dememiş amerika demiş yanılmıyorsam tower fiyatından bahsetmiş tr de bu hobi zengin işi demesek bile baya maddiyat gerekli sen burada bi 1:10 u ortalama 1100 tl ye alırken abd de 400 dolar civarı tr de bu hobi pahalı bir hobi..

kyoshi
01-05-2008, 02:47
ben almanyadan fiat verdim burasida tr den pek farkli degil yani

MSenturk
01-05-2008, 11:47
Mcd pahali olabilir ama dunyadaki 5 olcek tek 4x4 aractir....
eger vermeyi dusundugun fiyat 1000$ civari ise takip edersen rahatca ikinci el rtr baja 1000 yada race runner bulabilirsin...

hasanky
01-05-2008, 12:13
yaw işin aslı 2. el almaya pek gonlum razı degil ... cunku cok agrıza veriyo... bi ark aldı , servo larını degiştirdi receiver ını dergiştirdi kumandayı bile degiştirdi zavallı cocuk :D o yuzden sıfır istiyorum . ha mcd ye gelince , biz Türküz maşallah ... yaptıkmı omurluk yapıyoruz ama dana gibi fiyatıda yapıstırıyoruz ustune :D hem bu baja lar mcd lerden daha pratik bi arac bildigim kadarıyla. mcd ler hantalmıs .. ark gitmiş kullanmıs fabrıkasında almaktan vaz gecmiş :D + birde bajanın tasarımı benim ilk nikko bajam la neredeyse aynı :D e o nikko 1/18 di ama olsun :) boyle bi bag var aramızda ... amerikada bi tanıdık bulabilirim aslında... hani bedavada yapmasın bu işi, 919 dolar arac getirene ben 1100 dolar vereyim e neredeyse 181 dolar fazla :) harcadıgı emege degsin yani :) neyse ben bulurca bi tanıdık getittiririm ve toplarken hem fikirlerinizi hemde detayları burada paylaşırık :D

ayrıca bu 1/10 e her seferinde 20 euro masraf yapıyorum cunku sırf benzindegil... hatta benzini hic saymadım bile :D arac bi sekilde bisey kırıyo :D biraz deli söfErimde :D:D:D

kyoshi
01-05-2008, 13:20
yaw işin aslı 2. el almaya pek gonlum razı degil ... cunku cok agrıza veriyo... bi ark aldı , servo larını degiştirdi receiver ını dergiştirdi kumandayı bile degiştirdi zavallı cocuk :D o yuzden sıfır istiyorum . ha mcd ye gelince , biz Türküz maşallah ... yaptıkmı omurluk yapıyoruz ama dana gibi fiyatıda yapıstırıyoruz ustune :D hem bu baja lar mcd lerden daha pratik bi arac bildigim kadarıyla. mcd ler hantalmıs .. ark gitmiş kullanmıs fabrıkasında almaktan vaz gecmiş :D + birde bajanın tasarımı benim ilk nikko bajam la neredeyse aynı :D e o nikko 1/18 di ama olsun :) boyle bi bag var aramızda ... amerikada bi tanıdık bulabilirim aslında... hani bedavada yapmasın bu işi, 919 dolar arac getirene ben 1100 dolar vereyim e neredeyse 181 dolar fazla :) harcadıgı emege degsin yani :) neyse ben bulurca bi tanıdık getittiririm ve toplarken hem fikirlerinizi hemde detayları burada paylaşırık :D

ayrıca bu 1/10 e her seferinde 20 euro masraf yapıyorum cunku sırf benzindegil... hatta benzini hic saymadım bile :D arac bi sekilde bisey kırıyo :D biraz deli söfErimde :D:D:D

1:5 te de öle delilik yaparsan sana baya bi pahaliya maal olur her kullanimin hangi model olursa olsun illaki kirim yasiyio kullandigin yer böyle kaldirimli carpacak yeri bol ise o arac kirilir

birde 2. el bende sevmiyorum tercih etmem yani ayrica 2. el alininca ariza cikmasi normal süper bi sekilde ancak adam ihtiyactan parya sikismis öyle zar zor satar alanda menun kalir

bide mcd yi pek tanimiyorum ama dünyadaki tek 4x4 arac degil baskalarida var arkadas öyle yazmis

hasanky
01-05-2008, 19:14
ooOOooo... cinliler yapmıs gebe chinese MCD :D neredeyse aynısı :) hpi bajayıda yapomıslar :) chinese MCD nin fiyatı akıllara zarar :)) 500 dolar sadece :) ve ist da bi ark da var .. jeneratorcu kendisi... aracdan cok memnun :D ne yapsak ne etsek yaww..

MSenturk
01-05-2008, 21:24
bide mcd yi pek tanimiyorum ama dünyadaki tek 4x4 arac degil baskalarida var arkadas öyle yazmis

fg nin 4x4 kitinden baska hangi araclar varmis 1/5 4x4 soylersen sevinirim benim bildigim baska yokta...

MSenturk
01-05-2008, 21:29
fg de 5 olcek degil zaten..

hasanky
01-05-2008, 22:10
sports-in-china comAdersinde var :D cakma MCD ler :D:D:D:D

kyoshi
01-05-2008, 23:09
arkadas yazmis iste cin mallari var sonucta msd dünyada tek 4wd degil reely de var fg 1:6 da fark nerdeyse hic yok 1:5 ile ayni siniftalar sonucta

MSenturk
02-05-2008, 08:14
arkadas yazmis iste cin mallari var sonucta msd dünyada tek 4wd degil reely de var fg 1:6 da fark nerdeyse hic yok 1:5 ile ayni siniftalar sonucta

Ornek verdiginiz ve mcd ile ayni kefeye koydugunuz Reely (HellDevil) 1/5 olcek degil 1/6 olcektir... aralarindaki fark birinin 5 birinin 6 olcek olmasidir... mcd 5 olcek katagorisinde dunyadaki tek 4x4`tur....

Mcd nin kopyasi clone araclarin kalitesi hakkinda Google`da "clone mcd" yazip aratirsaniz forumlarda bu araclardan alan kisilerin ne gibi sorunlar yasadigini okuyabilirsiniz... cakma mcdlerin onroad ve monsterlari 4 ceker iken, buggylerse iki cekerlerdir... Agirliklari konusunda olmasi gereken cift yon servosu bu araclarin hepsinde mcd gibi cift degil tektir....

hasanky
02-05-2008, 10:37
msenturk kardes aynı kefeye koymadıgımız icin ''cakma'' ifadesi mcd kelimesinin onune koyulmustur. kalite bakımından mcd ile aynı olmayı birak yakınana bile gelemez. yani dedigimiz gibi cakma. aynılık konusuna gelince GC56-4 modeli , GC54-4 modeli mcd nin neredeyse birebir kopyası ve dort ceker. bu hell devil ne onu anlamadım ama :D neyse... sonucta kaliteli ki kopyaları yapılıyor. ve ben kendi adıma mcd nin basarısı ile gurur duyuyorum. yabancı formlarda guzel oluyo :D

rocco216
02-05-2008, 15:55
Bir gün gelipte bir türk malının kopyalanmasından gurur duyacağım hiç aklıma gelmezdi.....

MSenturk
02-05-2008, 16:49
abiler polemige gerek yok ozur dilerim tamam siz haklisiniz ....

kyoshi
02-05-2008, 17:05
polemik yaratan sensin ben ayni demedim ayrica 1:6 da oldugunu belirttim cok bir fark olmadiginida yazdim tuturmussun bir mcd dir gidiyorsun sanki ben kalkip reely yada diger kopyalari övdüm ayrica kimse kalkip mcd kötüdür de demedi nedir bu tavir anlamadim reely 1:5 kullanan arkadaslarim var cok ta mühim sorunlar yasamiyorlar kullandiklari lastikler erken bitiyor tek sorunlari bu ayrica reely cok kaliteli olmayabilir ama satildigi yer 3 yil garanti veriyor bu ürüne her ne olursa olsun degisimi iade yi kabul ediyor almanyada da bu ürünü kullanan oldukca yüksek sayida kullanici var satici bu uzun vadeli garanti ile nerdeyse test edin begenmezseniz iade edin gibi bir olay yapmis

hasanky
02-05-2008, 18:06
anaammm :) konu nerelere geldi yaw :D altı ustu bi baja 5b ss almak istemiştim :D:D:D

demirci
02-05-2008, 18:48
polemik yaratan sensin ben ayni demedim ayrica 1:6 da oldugunu belirttim cok bir fark olmadiginida yazdim tuturmussun bir mcd dir gidiyorsun sanki ben kalkip reely yada diger kopyalari övdüm ayrica kimse kalkip mcd kötüdür de demedi nedir bu tavir anlamadim reely 1:5 kullanan arkadaslarim var cok ta mühim sorunlar yasamiyorlar kullandiklari lastikler erken bitiyor tek sorunlari bu ayrica reely cok kaliteli olmayabilir ama satildigi yer 3 yil garanti veriyor bu ürüne her ne olursa olsun degisimi iade yi kabul ediyor almanyada da bu ürünü kullanan oldukca yüksek sayida kullanici var satici bu uzun vadeli garanti ile nerdeyse test edin begenmezseniz iade edin gibi bir olay yapmis
kimsenin polemik yaptığı filan yok rahat olun ve tekrar tekrar okuyun.. "msentürk" MCD kopyalarının nekadar kötü ve sürekli sorun çıkaran ve cep düşmanı makinalar olduğunu anlatmaya çalışıyor, belki birazda milliyetci duyguları ağır basıyor ve bence haklıda.. ama para sizin karar sizin ne isterseniz onu alın.

anaammm :) konu nerelere geldi yaw :D altı ustu bi baja 5b ss almak istemiştim :D:D:D

birde siz baja 5b almak istediğinizden bahsetmişsiniz benim hiç inanasım gelmedi açıkcası, eğer gerçekten almak isteseydiniz daha önce açılan yurt dışı ve yurt içinden alınan onlarca baja 5b konularını okurdunuz veya alan kullanan arkadaşlarla irtibat kurup onların yönlendirmeleriyle direk alım işlemini gerçekleştirirdiniz...

hasanky
02-05-2008, 19:44
inandırmak gibi bi cabam yok ... nasıl istersen oyle dusun demirci kardesim :fifufifu:

demirci
02-05-2008, 20:12
inan aksini düşünmeyi çok isterdim:)

hasanky
02-05-2008, 20:59
senin orda tayfun var demirci kardes , ona sor :D dert olduysa :D Ama var yaa ahhh bu fakirlik işte ... bazıları gider bayılır 3,5 milyar alır mcd... hic dokunmaz bile , benim gibi gariplerde :D:D:D nasıl duses getiririz diye yol arar...

demirci
03-05-2008, 13:24
senin orda tayfun var demirci kardes , ona sor :D dert olduysa :D Ama var yaa ahhh bu fakirlik işte ... bazıları gider bayılır 3,5 milyar alır mcd... hic dokunmaz bile , benim gibi gariplerde :D:D:D nasıl duses getiririz diye yol arar...

alacağın hiç bişey bana dert olmaz:) merak etme:):) "hasanky" kardeş..!!

selli
03-05-2008, 14:50
vala hasan kardeş,ben bajadan vazgeçtim,çünki çok araştırdım.ve ortalama 2000 ytl alabiliosun,bide baja ne bilim ben okudum araştırdım..aklımda 3 araba vardı lst2-baja-mcd,hepsinde mantık yürüttüm,kyosho infernom vardı,dediğin gibi,habire sorun verio,bi kullanıosun 20 euro taaa ki 3 ay kullanımda belki bana 250 ytl masraf açtı,tamir edip sattım 500 e..lst 2 dedim zaten 1 milyar benzin cartı curtu 1200 e gelio,,baja dedim,bi görünümü yok gibi sade bi araba bide arkadaş çekişli soğudum,kumandası hoşuma gitmedi,motoru 23 cc oluo.ince uzun garip bişey geldi:))amaaaaaaaa kiii bi mcd ler vaaarrr harbiden manyak süper bişey,saat gibi çalışıo rolantisi bile süper oluo,ben 2.el aldım ufak sorunlu die,sonra biraz kafam bozuldu..allahtan arkadaşlar yardım etti,ceyhun ağbi arabayı olağanüstü yaptı verdi.üstelik herşeyini kendi yaptı sağolsun..aldım kullandım 10 numara tek kelimeyle..varımı yoğumu sattım mcd aldım:)hem satış piyasasıda çok iyi.aldığın gibi satıosun:)

ağır demişin,bende kullanmadan öle sanıordum..benim kyosho 1/8 çok süratliydi dedim heralde gözle görülür bir fark var..anaaaa bi baktım bence süper 15 kg luk araba nasıl seri olur şahit oldum.fark bile etmezsin..

bence 1700 e 2000 e bir baja yerine,ben olsam ki oldu:)mcd al..hatta şuanda satışda var bitane bi yerde görmüştüm..yap pazarlıkk al..zaten ben kullanmıorum öyle odamda duruo bakmaktan zevk alıorum:)giderken kendimden geçiorum zaten:)ben koyu bir mcd ci oldum,naled olsun içimdeki mcd sevgisine yedi bitirdi beni:)

selli
03-05-2008, 14:52
bu arada baja cı arkadaşlar ben bajaya iyi kötü demek istemedim sakın yanlış anlaşılmasın,,sadece mcd daha hoş anlamında dedim.:)sölimde yanlış anlaşılmalar çıkmasın

asus8
03-05-2008, 15:19
ya zaten takım tutar gibi arabaların üstünde tartışmak anlamsız zaten görüntü olarak zefk meselesi ben baja 5b ss sipariş ettim 2000 milyara yolda ama 26cc motoru kumandasıda yok:( mdc alıcaktım gittim yerinde gördüm inceledim bana çok şekilsiz geldi acıkcası diyorum ya zefk meselesi sırf o yüzden almaktan vaz geçtim.şimdi gözümde büyüyor ben o arabayı nasıl birleştirecem yahu:(

selli
03-05-2008, 15:42
o toplama zaten ayrıı bi dert gerçekten..dediğin gibi zevk meselesi,ben de bajayı yakından gördüm uzun burunlu bi araba sevmedim..ama çok seveni var,ben mcd tercih ettim,çünki özellik olarak da benim aldığım arac güzeldi.he özellik olmasa mecbur gider baja alırdım.şimdi benim arac sanba egzosu,29 cc motor,hitec servolar,futaba 3 pk kumanda,k&n filtre falan fiyat olarak uygun,satarken de pek bi zarar etmem..yine böle aksesuarlı arac olsa baja bajayıda al derim.ama tip olarak mcd hoşuma gitti onu aldım.

hasan kardeşimiz de,alcaksa özelliklere bakarak,ilerde zarara uğramıcak mutlakadeneyerek alsın 2.el alıosa.yoksa benim gibi ceyhun ağbi gibi bi melek araması gerekir:)arabayı toplayıp versin.

hasanky
03-05-2008, 18:43
selli kardes sen arabaya kaca aldın ,neredenaldın , ne ekledin ve kaca mal oldu rtr hale gelinceye kadar ?

hasanky
03-05-2008, 18:46
yaw gidip 2 ay gonullu calıssak bu mcd fabrikasında bitane hediye etmezler mi :D:D:D nerdeee... :D

CmrHun
03-05-2008, 20:17
Kalite-Dayanıklılık-Güvenlik testlerinde gönüllü olarak çalışabiliriz:D

hasanky
03-05-2008, 20:56
montaj da calısalım ki nasıl yapılacagını ogrenelim :D sonrada NCD olarak rakip oluruz hihihihihiii :) :fifufifu:

hasanky
03-05-2008, 21:03
ARKADASLAAARRR!!!! e tabi anlayanlar :D mcd off road blue line şase olarak 750 YTL diyo .. fiyat nasıl cok mu , iyi mi ? bu şaseyi alınca tahmini kaç para daha harcanır buna ?

rocco216
04-05-2008, 01:29
Dinle şu kardeşini o dediğin araç dan vazgeç derim o araç evide katıda yatıda sattırır haberinolsun.

hasanky
04-05-2008, 03:20
valla rocco kardes , aslında selli biraz aklımı celdi ... bende mcd lerin 2. ellerine bi goz attım.
mcd off road blue line şase olarak 750 YTL diyo .. ama fiyat nasıl piyasasını cok iyi bilmedigim icin bisey diyemedim adama... e buna servo lazım kumanda motor kep ıvır zıvır fln fişman ... e mcd ciler bana bi fikir versin simdi... bu aleti RTR ye getirmek bana ne kadara mal olur ? işallh bi milyari gecmez butun bu ıvır zıvır... yoksa beni bir hayli asacak ... yada yavas yavas toplıcam aleti... soylen bakem ne yapam ... bu arada kıbrısda bi herif 1800YTL ye BAJA5b ss hemde ss yani veriyor... ama motoru 'C' bilmem ne ... eger bu mcd olmazsa motorsuz bu adamla pazarlıga girmeyi dusunuyorum .. artık kesemiz neye yeterse... ama su yukarıdaki MCD ye yeter bi milyar derseniz hemen alam su adamdan aracı yaw :D

MSenturk
04-05-2008, 12:41
ahhh bu fakirlik işte ... bazıları gider bayılır 3,5 milyar alır mcd... hic dokunmaz bile , benim gibi gariplerde :D:D:D nasıl duses getiririz diye yol arar...

hasan bos ver mcd`yi bunlardan birini al bence... mcd zengin isi... paramda yok garibanim diyorsun...

http://www.auctioncityaustralia.ashop.com.au/p/405708/fs-racing-15-scale-30cc-2wd-rc-buggy-649au.html

http://www.auctioncityaustralia.ashop.com.au/p/385331/fs-racing-15-scale-30cc-4wd-rc-buggy.html

http://www.auctioncityaustralia.ashop.com.au/p/451825/fs-racing-15-scale-30cc-2wd-monster-truck--.html

http://www.auctioncityaustralia.ashop.com.au/p/451819/fs-racing-15-scale-30cc-4wd-monster-truck.html

hasanky
04-05-2008, 13:15
kardes ben o kadar cok arastırdım ki :D bunları da gordum ama FS Racing 1/5 scale 30cc 2wd RC Buggy $649 diyo ya ben bunu 310 $ a za ten alıyorum ama bunlar da yedek parca sorunu var ve cin malı . kaliteli diye duydum . ist da bi hakanabimiz var , jenerator fabrikası var belki tanıyanınız vardır. o çin e iş gezisine gittiginde almıs bunlardan bitane olduk ca iyi di . tek servoluymus . hakan abi cift yapıp degiştirmiş. valla ''hotroad '' diye bir arkadas var .. bajadan MCD ye gecmiş... onun neredeyse butun yazılarını okudum . o yuzden su yukarıda bahsettigim mcd yi lmayı dusunuyorum. 3 - 5 liramız var kıyıda kosede. birde elimdeki RS4 ü cıkarttım mı 1 milyarı hafif gecer bi para cıkıyo ortaya. işte bu saseyi alsamda yavas yavsa mı toplasam ? ne kadar daha masraf gerekiyor bilmiyorum. bilen biri varsa yardım etsin. yoksa da gozom kapalı dalacam bu işe :D artık ne kadara patlarsa... :) :D

selli
04-05-2008, 13:16
vala hasanky şu 750 ytl lik araç hakkında sen rocco 216 yı dinle,ianan çok doğru dio,beni aydınlatanda o o anlattı o aracı,750 ytl bi bak bakalım 4000 kişi bakmış kimse almamış bi gariplik yokmu sence..roccoyu dinle evinden olma:))

bak rocco216 sıkı mcd cidir,ben gördüm şaşırdım çok bilgili doğruya doğru,eğriye eğri bi arkadaştır.

benim görüşüm ise..zaten ortalama 1700 ü gözden çıkarmışın,bn sana bi link verim o aracı incele 2000 istio 12 taksit sen biraz daha pazarlık yap 1800 e güzel araç bence..çokda temiz bakılmış,zenoah 26 motoru,hitec 3 adet digital servosu perfonmansa hava filtresi,3 pk kumandası var..sıkı bi pazarlık yap..linki özel mesajına atıorum bak ordan

hasanky
04-05-2008, 14:01
kardes benim dedigim 750 ytl lik ilanı kimse gormedi :D rc pano da degil , burdada degil :D izmirde biri satıyo :D ROCCO kardeste vazgec diye bajadan bahsediyo , bu 750ytl lik mcd den degil :D link i bekliyorumda gelmedi daha ...

rocco216
04-05-2008, 16:28
hasanım ben sana 750 ytl lik araç bir monster açık arttırma sitesinde var izmirde bildiğim kadarı ile haaaa mcd al ama onun için bir şey diyemem

hasanky
04-05-2008, 18:44
aldım ozelden mesajı kardes.. msn den devam :D

selli
04-05-2008, 18:59
tamam işte 750 ytl ye satılan izmirde bi araç var sen onu diosun galiba,bizim arabalardan değil,offroad büyük tekerli..sahibinden de inaı var.zannediorum o araç.roccoyu dinle benide vazgeçirdi içimi rahatlattı:)anlattığı da çok mantıklı aynı araç için konuşuosak ki büyük ihtimalle o gaziemirdeki araç.

hasanky
04-05-2008, 19:47
tamam işte 750 ytl ye satılan izmirde bi araç var sen onu diosun galiba,bizim arabalardan değil,offroad büyük tekerli..sahibinden de inaı var.zannediorum o araç.roccoyu dinle benide vazgeçirdi içimi rahatlattı:)anlattığı da çok mantıklı aynı araç için konuşuosak ki büyük ihtimalle o gaziemirdeki araç.

evet aynen oyle o arac ... ben zaten bastan beri offroad dusunuyorum ama bi onroad gordum bi kardesimin sayesinde cok hosma gittii... her seyi satılıga cıkardım almam lazım onu :D yoksa dert olur icime :D ölür giderim genç yaşta...

hasanky
05-05-2008, 03:30
SELLI kardeşim ... eğer yolun bi ankaraya düşerse kesinlikle bekliyorum :D korma bişey yapmıcam :D:D:D sana borçluyum sadece, bi yemek ısmarlıcam.... sen anladın niye borçlu olduğumu :D yakında döşeyecem buraya fotoları videoları :D

selli
05-05-2008, 10:06
alda bi an önce hayırlı olsun diyelim,,önemli değil hasan lafı bile olmaz:)o araba bayağ güzel,servosu falan en üstlerden sayılır 5745mg dijital servo 3 adet,3 pk kumanda,zenoah 26 sı var ve çok temiz..iyice konuş et,,resimlerde çok güzel duruo,bide sahibinnin ağzından dinle,bursalılar malının arkaasında oluyor,beğenmesen bile geri gönder diolar:)bana öle demişti aldığım kişi:)

alda güle güle kullan kardeşim..bende aldım mutluyum hemde alalı daha 1 ay oldu,nelerimi sattığımı sana sölemiştim:)

hasanky
05-05-2008, 12:43
aldım sayılır kardes ... bilgisayarı satılıga cıkardım ... halbuki alalı 2,5 ay oldu ... bi milyar verdim simdi 800 e verecegim ... bilgisayarı sattım mı , aldım demektir :D bu arada kardes 2 msj var ozelden ama ici bos... ne yazmıstın ?

hasanky
05-05-2008, 23:57
Arkadaslar ben MCD icin sıfır kepi en ucuz nasıl bulurum veya yaptırırım fln ... ? mcd kaca satıyo bu kepleri ?

hasanky
10-05-2008, 17:23
URRRAA!!!!! ARTIK BENIMDE Bİ MCD M VAAARRR!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D COK DELİ ISIK SİSTEMLERİ YAPACAGIM ARACA :) FOTOLARLA YAKINDA GORUSMEK UZERE.... (bide teyp mi taksam ne :D )

asus8
10-05-2008, 17:29
haydi hayırlı olsun:Dkırımsız kazasız belasız sürüşler

hasanky
10-05-2008, 17:51
sağol kardeşim benim :D valla cok fena heycan yaptım ... kendi ellerimle egsoz sistemi , metal sacdan kaporta :D ve 45 derece mercekli high power led lerden ışık sistemi yapmaya calısıyorum :D BOBBA OLACAK BOMBAAA :D

hasanky
10-05-2008, 17:52
e tabi SELLİ kardeşimin de emegi cok ... sağolsun .. :)

CmrHun
10-05-2008, 17:54
Nerde sürüyoruz abi :dıkşın:
benim arabanın üzerinden geçmediğin sürece problem yok. :}

marcoscimbom
10-05-2008, 19:29
bişey sorabilir miyim? mcd türkiyede üretiliyor ise nerede üretiliyor?

xXm@dXx
10-05-2008, 20:18
hayırlı olsun abi :D

cmrhun la benim aracı ezme emi :D

en yakın zamanda beraber sürmek dileğiyle ((=

Rc Yavuz Rc
10-05-2008, 21:41
Hayırlı olsun .. Yazıları ilgiyle okudum.. Kazasiz belasız sürüşler .. Resimleri ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum .. Beniz gözüm yükseklerde değil.. 1/10 istiyorum bitane .Bu yaz çalışıp alıcam inşallah .Tekrar haırlı olsun..

hasanky
10-05-2008, 22:22
bişey sorabilir miyim? mcd türkiyede üretiliyor ise nerede üretiliyor?

istanbul da üretiliyor, sinan abi üretiyor :D gittiginde deneyip alabilirsin...

hasanky
10-05-2008, 22:25
sagolun kardeslerim :D sonunda aldım o kadar mutluyum ki ... :) cemre ve arif kardesim onumuzde ki hafta ici bi deneme sürüşü yaparız ayrıca bu andaş carsısının oradaki pazar alanı cok genis ne guzel bi zemini var orada deneriz :) işallah gurultuden kovan olmaz bizi... gökgürlemesi gibi calısıyo :D ama var ya neler yapacagım ben bebegime yaaww :D :D :D ... aşama aşama yayınlayacagım :D seviler , saygılar ...

hasanky
10-05-2008, 22:34
Hayırlı olsun .. Yazıları ilgiyle okudum.. Kazasiz belasız sürüşler .. Resimleri ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum .. Beniz gözüm yükseklerde değil.. 1/10 istiyorum bitane .Bu yaz çalışıp alıcam inşallah .Tekrar haırlı olsun..

kardes 1/10 al ama ilk baslarda ayarlar yuzunden kafayı yersin :D ben sırf o ayarlardan bıktıgım icin 1/5 aldım ... ve 1/10 cok masraflı... benzini parcası ıvır zıvır... ben mesela biraz deli kullanırdım bi motor patlattım , şok kesiciler beni baya bi kesti :D 4 kez degiştirdim... felan fişman , işte... ama 1/ 5 i eline alıp cıkamıyorsun... bu arbayı surmek icin gercek arabaya ihtiyacın var. tasınmıoyr :D

mehmetwest
10-05-2008, 22:48
katılıyorum 1/5 kullanmak için gerçek araba şart

selli
11-05-2008, 02:14
ahdi hayırlı olsun kardeşim...umarım ucuza kapatmışındır..olsun ilk fiyatıda değer bence..ama temiz araba,sen benim arabanın ilk halini görsen kargo kutusunu açıp baksan oturup ağlardın çamurdan gözükmüodu,sanki çamur parcasına 1700 ytl verdim hisettim ilk..ama senin araba çok temiz bakımlı..sadece egzos standart ona da sen bi ayar verisin....

artık kardeşim moralin bozulursa birisne falan,git arabanla bi bakış düzelir unutursun derdi kederi:)

hasanky
13-05-2008, 09:22
ahdi hayırlı olsun kardeşim...umarım ucuza kapatmışındır..olsun ilk fiyatıda değer bence..ama temiz araba,sen benim arabanın ilk halini görsen kargo kutusunu açıp baksan oturup ağlardın çamurdan gözükmüodu,sanki çamur parcasına 1700 ytl verdim hisettim ilk..ama senin araba çok temiz bakımlı..sadece egzos standart ona da sen bi ayar verisin....

artık kardeşim moralin bozulursa birisne falan,git arabanla bi bakış düzelir unutursun derdi kederi:)

kardesim benim senin sayende haberim oldu aarabadan valla :) araba temiz ötesi,doktordan aldım :) hic kazası yok ve coooook az kullanılmıs valla ne diyim sıfır gibi yaw :) zaten sende gormussun biliyorsun aracı... dun 4 depo bitirdim arac super gidiyor ama işte bi egsoz yapacagım buna... o yuzden arastırmaya basladım . eger bi bilgin var sa egsoz yapımı konusunda veya bi link ek kaynak olarak gonderirsen cok sevinirim . birde kumandadan ne kadar ayarlasamda arac sag ya cekiyor on takımdan. nereden duzeltsen daha iyi sana zahmet bi anlatırsan cok sevinirim . :) ;oleeea:

selli
13-05-2008, 10:21
vala hasancım.ecet temizdi o araba...sağa çekme konusunda ise..

sorsana bana,senin araba düz gidiomu:)gitmio benim tekerler de değişmesi lazım..

bu sağa sola gitme olayını ben 1/5 i yeni yeni öğreniom.en güzel nrden ayarlanır,arkadaşlar anlatır..ordan ayarlarsın..

4 depoda bayağ çok kullanmışşsın:)ben 1 kullandım araba toz toprak oldu bıraktım kullanmayı..aman unutmada benzine yağ koymayı,belli olmaz belki yağ koymuosundur:)

hasanky
14-05-2008, 02:06
ilk once biraz fazla yag koymusum calıstı bogdu motor .. sonra biraz benzin karısıtırdım duzeldi :) sanki 2 vitesmiş gibi alet gidip gidip bi fırlıyo anlamadım niye :D

rocco216
14-05-2008, 22:06
Bujiyi bi kontrol et kirlenmiştir

hasanky
15-05-2008, 08:22
Bujiyi bi kontrol et kirlenmiştir

ok kardes bi bakayım. bi de sağya cekiyo onu nerden ayarlayım ? bi servonun oradan olabilir heralde bide on tekerin arkasındaki koldan. vidanın iki ucu plastik biri şaseye digeri tekerin icine uzanıyo. degil mi ?