Orijinalini görmek için tıklayınız : mini-z aracım geri gitmiyor??
slm.
mini-z awd aracımı geçen gün duvara çarptım.artık geri gitmiyor.fakat ileri gidiyor.bazende ileri gaz takılıyor.sizce sorun nedir?
teşekkür ederim
alıcı yada vericide sorun olabilir ama emin değilim
geçmiş olsun
cengizhan
11-05-2008, 03:06
motor kablolarını kontrol et, vida yelerinde bir geveme veya sağa sola kayma olmuşsa yapabiliyor, sonra motor kablolarının yerini değiştir belki fet yanmış olabilir, eğer olmuyorsa motoru değiştir başka motor dene ama bunların hepsinden önce kristalin çarpmada gevemiş olabilir pek motorla bi ilgisi olmasada onuda kontrol et....
krıstalle fılan alakalı olcuganı sanmıyorum cunku alet anladıgım kadarıyla kumanda edıyor sadece gerı gıtmıyor
bence sorun fetlerden kaynaklanıyor ya lehım catlamıs fet ayagıda kırılmıs olabılır yada fet yanmıs olabılır kepı cıkarttıktan sonra orta kısmı 2 vıda ıle sok arka tarada dogru bak fetler o tarafta goruceksın dıkkatlıce bır bak bakalım ne cıkıcak
cengizhan
15-05-2008, 02:54
eğer gözle göremicek gibi bişiey ise multimetre ile kontrol etmendede yarar war...
slm,
yardımlarınız için teşekkür ederim
geçen gün arabanın kristalini çıkarıp tekrar taktım yerine .ve araba gitmeye beşladı fakat kesik kesik gidiyor.araba biraz uzaklaştıktan sonra kontrol ara ara kesiliyor.lastikler durakalka gidiyor.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.