Orijinalini görmek için tıklayınız : Zipzaps Monster Truck
Zipzaps yeni araç olarak M/T çıkarmış arkadaşlar. Radioshack da 25 dolara satılıyo. Fakat Türkiyede herhangi bir yerde satılıyor mu? Bilginiz var mı?
Link: http://www.zipzaps.com/detail.asp?section=monster
bu monster truck yane t-maxx :)
24*1 dıslı oranı 8000 devırlık motor bıraz agır kalmazmı
ben satılan bır yer bılmıyorum ama bunların jıp tarzı olnalrı vardı onlar teknosa da satılıyor
Dr. Mini-Z
10-02-2005, 21:13
Bu monster truck harbi 4 çeker di galiba birde proportional kontrollü Türkiyede satılmıyor satılsada 120 130 milyon derler sanıyorum.
bu monster truck yane t-maxx :)
24*1 dıslı oranı 8000 devırlık motor bıraz agır kalmazmı
ben satılan bır yer bılmıyorum ama bunların jıp tarzı olnalrı vardı onlar teknosa da satılıyor
Zaten stock halde son hızı 1.2 km falan gibi düşük bir değer fakat 33 derecelik açıda tırmanma kapasitesine sahipmiş her zipzaps de olduğu gibi modifiye motor lastik dişlisi var.
4 çeker mi bilmiyorum ama eğer Teknosa falan getirseydi daha ucuza bulurduk belki.Herhalde birinin Amerikaya gitmesini bekliycem :aovvvv:
bence cok da ucuz olmaz eger dort cekerse bırde kesın 100 mılyon cıvarı fıyatı olurr pekı bu kadar kucuk seyı nasıl 4 cekr yapmıslar saftla herhaldede onde cok bır bos yer yok nasıl olmus merak ettım sımdık
Afedersiniz ama Ohaa diyorum eğer o minicik makinaya 4x4 yaptılarsa Yuh yani.
RoyalFlush
16-01-2006, 18:07
dedigin zip zaps lerden bende war hem se olanları hemde monster truck amam sole diyim bu arabaları sadece yurt dısında bulabilisin ben amerikadan almıstım :D:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.