Orijinalini görmek için tıklayınız : sportster i kurdum 1-2 soru...
Oncelikle cok SIK konu actigim icin ozur dilerim.Ucagi kurarken ozellikle kuyruk kisminda baya zorlandim.
1.Kuyruk kismini telin uclari ile bagladim ama sonra kabinin ordaki servo kollarina bir baktim biri en asagida duruyor,digeride yukarda duruyor.Hemen telin ucundaki seyleri kendi etrafinda dondurerek uzattim ve suan kanatlar duzken her iki servoda ortada cok yakin biraz geride(kuyruk kismina dogru) duruyor.
2.Iki telde arka kanadin ustunden dogru bagladim.
2 den kesin eminim ama 1 kisim icin yorum yaparsaniz cok sevinirim...
Simdiden tesekkurler...
Vallahi resim koyaarsan çok daha iyi yardımcı oluruz. WD (yada sportster) forumda çoğumuzun ezberlediği bir uçak.
Yorumdan ziyade (dediğini tam anlayamadığım için diyorum) bir öneri vereyim. Kumandan açıkken servoların sabit konumlarına bak. Ardından kuyruğun posizyonuna göre eğer servolar çok ilerde tutuyorsa rudder ve elevator'u, servo üzerindeki plastik kolun vidalarını söküp uygun bir açıyla tekrar tak ve ince ayarları rudder ve elevatorün bağlantı noktalarındaki plastiği (klevis'i) çevirerek hallet.
Ama dediğim gibi foto ile daha çok yardımcı olunur.
Servoları doğru düzgün ayarlayabilmek için:
- Öncelikle motor'un ESC bağlantısını sök. (Bir kaza olmaması için)
- Kumandanı aç, sonra uçağın pilini bağla.
- Pil bağlanınca servolar merkez pozisyonlarını alacaklar. Bu pozisyondayken servo kollarının tepesindeki vidaları sök ve kolları her iki yöne eşit miktarda dönebilecekleri ve dümenlerin en düz duracağı şekilde tekrar yerleştir. Vidaları geri tak.
- Tellerin ucundaki şeylerin adı KLEVİS'tir. Klevisleri sıkıştırarak ince ayar yap.
resmi yukledim:).Buarada ben bunlari yaparken ucagi hic calistirmadim.Klevisleri bagladigimda servo kollarinin biri cok asagida durdu yani sadece ileriye oynardi.Bende o klevislerin ucunu acarak servo kollarini ortaya getirdim.Resimden gorebilirsiniz ama dedigim gibi ucagi hic calistirmadim...
Uçağı açmadan (yani uçaktaki pili bağlamadan) servoların aslında hangi konumda olduğunu göremezsin. Vericini açıp, pili bağladığında, servolar merkez pozisyonlarına geçerler. Ayarları bu konumda yapman gerekir.
Çok güzel bilgiler..
Sormak istediğim bir şey var. Uçağı ilk aldığımız andan uçurduğumuz ana kadar yapılması gerekenleri bir toplam belge halinde bulabileceğim yer var mıdır? Forumda bilgiler var var olmasına ancak çok dağınık bir şekilde duruyorlar. Bu konuda olduğu gibi şunlara dikkat etmek lazım, şunu söyle yapmak lazımdır şeklinde bir tam belge biliyorsanız ve benle de paylaşırsanız çok memnun olurum.
Saygılarımla..
Tesekkurler ben pili sarj edim oncelikle.Son sorum su olucak sarj icin 4 saat diyor ve sarj baglantilari cok dandik.Ne kadar sarj ettigimi anlamak icin acaba satilan bisey var mi,kesin vardir ama isime hangisi yarar.Etrafimda sorucak kimse yok:(.
Cystein soruna gelince bence once hangi ucagi alicagina karar ver sonra kesin forumda yazili biseyler vardir...
Tesekkurler ben pili sarj edim oncelikle.Son sorum su olucak sarj icin 4 saat diyor ve sarj baglantilari cok dandik.Ne kadar sarj ettigimi anlamak icin acaba satilan bisey var mi,kesin vardir ama isime hangisi yarar.Etrafimda sorucak kimse yok:(.
Cystein soruna gelince bence once hangi ucagi alicagina karar ver sonra kesin forumda yazili biseyler vardir...
Selamlar,
Şu anda evde bir Wing Dragon Sportster'im var :) Uçağı aldım. 2 haftadır forumda dolanıyorum ancak derli toplu olmayan bilgiler kafa karıştırıyor. Bir de tüm forumu tarama şansı olmuyor insanın. Yukarıda sorduğum sorular hakkında derli toplu tek bir belge olsa çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Saygılarımla..
Bir de örnek vermek istiyorum. Geçenlerde tesadüfen bir konuda uçağı kurma aşamasında servoları ayarlarken bataryanın takılı olması gerektiğini okudum (Nötr durumda iken ayar yapabilmek için). Konu başlığı çok ilgisizdi ve bu bilgi cevaplardan birinde idi. Yani tamamen tesadüfen buldum bu bilgiyi.. Uçağın kurulum klavuzu ingilizce. Onu da inceledim ancak bu tip ince detaylara yer verilmemiş. Umarım derdimi anlatabilmişimdir :)
Saygılarımla..
volkan_ovun
22-05-2008, 17:16
Sayın cystein,
O "ilgisiz konu başlığı" dediniz başlık, bu başlık. Birkaç gönderi öncesine bakarsanız görürsünüz.
Sorun şu ki, sizin burada sorduğunuz soruya, yine burada cevap alacaksınız, üç ay sonra bir başka yeni arkadaşımız "ilgisiz konu başlığı" nedeniyle yine "kaçıracak".
İşte bu nedenle bu anabaşlığın adı "Yeni Başlayanlar". Sormak istediğinizi bütün forumda değil de, yeni başlayanlar anabaşlığında ararsanız sizin için daha kolay olur.
Sorunuzu maddeler halinde cevaplayayım:
1- Modelinizi monte edin (ki anladığım kadarıyla etmişsiniz.
2- Servolarınızı ayarlayın. Bunun için önce kumandayı açın, sonra pili takın. Servolar standart konumlarına gelecektir. Bu aşamada göz karasrı, mümkün olduğunca düzgün olacak şekilde yatış, dönüş ve yükseliş dümenlerinin düzlemlerini ayarlayın.
3- Pili çıkarın, kumandayı kapatın.
4-Modelinize 10-15 gün elinizi bile değdirmeyin. Bilgisayara kurduğunuz simulatörde ters kumandalara çalışın, modeli en azından simulatör ortamında sorunsuz uçurduğunuzdan emin olun.
5- Tamamen rüzgarsız bir havada, tercihan sabah 7 de, kargalar kahvaltısını etmeden önce, yanınızda bir arkadaşınızla birlikte, genişçe bir alana, modelinizi uçurmaya gidin.
6-Modele tam gaz verdikten sonra, kanadın yaklaşık (önden) 1/3 mesafesinde bir hizada gövdeden tutup, burnunu çok dikmeden, önce yere paralel tutup, sonra burnu 10-15 derece kaldırarak, tıpkı kağıt uçak atar gibi ama biraz daha kuvvetlice atın.
7-Kontrol yüzeylerini göz kararı ayarlamıştınız. Gözünüzün kararı ile rüzgarın kararı genelde tutmaz. Bu nedenle kumanda yüzeylerinize trim ayarı (şimdilik ince ayar da diyebilirsiniz) yapın. Şöyle ki, kumanda çubuklarını serbest bıraktığınız zaman model en az 3-4 saniye doğrultusunu kaybetmemeli. Kumanda çubuklarının yan ve altlarındaki sürgüler trim ayarlarıdır.
Yeterince derli toplu oldu mu bilmem..
Sevgiler...
aynen sana katiliyorum.RedFin den ogrendim gecen gun.Mesela bir tane konu var ama 200 tane yazi var icinde kayboluyor insan bakarken:) Buarada tahmini ucus suresi ne kadar ortalama 15Dk diye duydum ama...
Volkan Bey cok tesekkurler verdiginiz cevap icin sizi biraz sinirlendirmisiz:)...Son sorum servo kollarinin ayari resimdeki gibi mi olmali...
Volkan Bey,
Öncelikle zaman ayırdığınız ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hali ile biraz kızmışsınız elbette haklısınız. Yeni başlayan ve hiç bir şey bilmeyen birinin gözünden bakabilmek zor olabiliyor. En basit şeyi bile soruveriyoruz :) Okuduğum bilginin birkaç gönderim yukarıda olduğunu farkedememişim. Kesinlikle haklısınız.
Ancak bir konuda hiç bir bilgisi olmayan bir kişi için hayatın ne kadar zor olduğunu hatırlamanızı rica ediyorum. Bu forumda günlerdir dolanıyorum. Başım dönüyor şu anda resmen. Yazdığım cevapta yeni başlayan biri için minik detayları anlatan bir toplam belge var mıdır diye sormuştum -ingilizcede tutorial denilen şey-. Böyle bir belge biliyor iseniz ve benimle paylaşırsanız memnun olurum demiştim. Bana her şeyi tek tek anlatmanızı istemiş değildim. Umarım armut piş ağzıma düş tipi biri olmadığımı biraz da olsa ifade edebilmişimdir :)
Saygılarımla..
volkan_ovun
23-05-2008, 01:15
Arkadaşlar kesinlikle kızmış değilim. Eğer öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim. Eğer kızsaydım sorularınıza cevap vermez, biraz daha araştırın der, geçerdim :)
Amacım, araştırdığımızı zannederken aslında araştırmadığımızı vurgulamaktı.
Sevgiler...
volkan_ovun
23-05-2008, 01:19
Sayın Onur-80, fotoğraf çekilirken eğer kumandanız açık, piliniz takılıysa bu konumlar normal sayılabilir.
Sevgiler..
Kumanda açık ise ve kuyruk kısmında rudder ve elevator ortalanmış duruyorsa sorun olmaz.
Klevisleri ince ayar için son kez bi kontrol et bu hali ile sorun olmaz
Oncelikle cevaplar icin tesekkurler...Kumanda acik pil takili durumdayken kuyruk kismi servo kolu biraz geride duruyor ama kumanda cubugunu sag sol ileri geri yaptigimda kuyruktaki parcalar sonuna kadar oynuyor,bir takilma olumuyor sorun olmaz heralde...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.