Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarışlarda Turbo buji kullanılımı
Merhabalar.
Bu seneki yarışlar tam kurallarla yapılacağına göre turbo buji kullanımı yasak mı olacak? Ifmar ve roar kuralları turbo buji kullanımı 0.12 lik motorlarda yasak diyor. Rc car action un bir yazısında da bu şekilde bahsediliyor, diğer yandan micheal sallivan yarışlarda turbo buji kullanıyor deniliyor. Ben bu işi çözemedim, bir de siz bakın.
Burada yasak falan demiş. Bi hata mı var? İyice kafam karıştı yaw. http://www.rccaraction.com/rn/articles/glowplugs.asp Kurallar değişti de bu site güncellenmedi mi nedir.
E iyi de bu linkte adamlar bujilerden bahsetmiş.Yasak mı yoksa yasal mı diye bir ibareye rastlayamıdm;Turbo kafalı motora sadece turbo tipi buji olur...Bi yanlışlık var heralde...
Şurada öyle yazıyor açıksası ben de anlamadım. şöyle bir ibare var ; There are specific racing rules for using turbo plugs. Currently, only .21ci (3.5cc) engines are permitted to use turbo plugs in competition. You can certainly use turbo plugs if you are not racing; that's a matter of preference. Br de 2004 roar kurallarında da yasak diyrdu ama 2005 de öye bir ibare yok.
!Amorfy.BaRoS+
21-02-2005, 18:27
Walkmanın dediği gibi turbo motorlara turbo buji olur normal motora turbo buji takılmaz diye biliyorum ve çogu motor Özellşkle novamegalar filan turbodur.Turbo rc ms filan ibareleri ve çogu turbo motrlda Michael salven İmzası (değişik modifiye si var heralde) Kullanıyor kullanılıyor ing tam anlamıyla olmadıgı için yukardaki ibareyi anlıyamadım..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.