PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende yeniyim

SpaceWalker
24-02-2005, 19:22
Selamlar...
RC arabalara kendimi bildim bileli merağım var.Özellikle on road gp yada ep farketmez.Şimdilik bir kit im yok ama 2-3 ay çalışıp gp nitro TC3 alacağım.Buradaki çoğu arkadaş bunu önermiş.İzmirdeyim.
öğrenciyim.Bilgi topluyorum.Bu forum çok yararlı ve yardımcı oluyor.
Hemen bi soru sorayım :D arabaya far ve stop lambası yapmak için ne yapmak gerekir? Mesela mercekli Led diyod fln.Bide Cap i mi kesicez yada ozel bunun için üretilmiş bişeyler varmı?(GP bir araç için)

ibrahimcay1
26-02-2005, 23:40
Hoşgeldin SpaceWalker
ben de izmirdeyim ve rc lere merakım var cok fzla bilgim yok bende sıksık forum okuyup arkadaşlardan bilgi edinmeye calısıyorum...
Daha once DOLANDIRICI adında yanlış bilink acmıstım yani daha doğrusu nereye accağımı bilmediğim için açmısım ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM...
Bende şimdi bi tane Traxxas Revo 4WD Monster RTR ALMAK istiyorum bizimkileri kandırdım... SEN on road cusun ama olsun yine de izmirdeki buluşmalarda bnm arabayı istediğin kadar kullanbilirsn...
tekrardan hoşgeldin....

ibrahimcay1
27-02-2005, 00:11
Ya bu arada arkadaşla izmirdeki buluşmalarda biriniz bana msj atabilirmi çnkü derslerden cok cok giremiorum...
EGER buluşmalarda MESAJ atarsanız SEVİNİRİM...
numaram:05367013488

SpaceWalker
01-03-2005, 14:57
Tabiki bende bu buluşmalara gelip bilgi toplamak istiyorum.Bende senin gibi forum okuyorum sürekli.off road da seviyorum ama on road daha baskın.Buluşma hakkında bilgi edinirsem sana msj yollarım...