Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversiteler bünyesinde RC Clupleri...
Üniversitede okuyan arkadaşlar...
Bildiğiniz gibi üniversiteler bünyesinde klüpler kuruluyor... Bu klupler arasında RC Model klupleri neden olmasın ??? Bu amaçla türkiyede yine bi ilki düşündük ve üniversiteler bünyesinde üyelerimizin kuracağı rc klupleri olmasına karar verdik.. Forumumuzdan da bu kluplere destek sunacağız..
Herhangi bir Üniversitede RC Model klubu kuran üyelerimiz bize ulaşsınlar.. Konu başlıklarını bu kısımda açalım...
iyi seyirler...
100kmh2sn
25-03-2005, 18:40
Üniversitelerin üzerine eğilmek lazım..bence ciddi potansiyel var bu konuda..okuyan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyoruz..foruma açtığımız bu bölüm donuk kalmasın..biraz hareketlensin
!Amorfy.BaRoS+
25-03-2005, 22:49
Abilerim ASlında o kadar Yakın ki Konularımız mesela İtü uçaktan filan gelips sırf aero üstüne filan konuşuyoruz bunu en iyi yayıcak çeşitli ünide okuyan üyelerimizdir...
the_arch_monarch
28-03-2005, 18:01
ABi temeli biz atalım ve şu sakarya universitesinde kulubumuzu kuralım millet sabırsızlanıyo ne zaman helikopter pstini görsem direk olarak üzerinde arabaları hayal ediyorum yeter artık bitirelim şu işkenceyi
beklenen günler yakın ola artık
Taciye'de söyledim ama bizim Üni.de klüp olayı bitmiştir, yok işte o kadar geniş bir etkmilk alnı yokmuş bilmem başka klüplerin kolu altında çalışmalıymışısz falan biz de sanırım öyle yapacağız,başka bir klübe üye olup onun adı altında İtü' de etkinlikler yapmak istiyoruz yine. Türkiye' de ve ne bileyim Türkiye' nin iyi,çağdaş diyebileceğimiz bir üniversitesinde bile böyle şeyler oluyor. İTÜ' de frp klübü bile kurulmuş, aikido vs hadi aikido neyse de başka işe yaramaz etkinlikleri sıfır birsürü klüp var neyse arkadaşlar diyeceğim üniversitede olsa araya adam sokun! Dürüstlük yapalım dedik biz ama Üni.de de işler böyle yürüyormuş.
Neyse biraz kızgın ve üzgünüm kusura bakmayınız.
Boşver selçuk... İTÜ'nün kaybı... Biz elimizden geleni yapmaya devam edecez yine... Elbet bigün farkına varırlar...
the_arch_monarch
01-04-2005, 17:37
klubu eninde sonunda kurcas dimi saude?
işlem takibini araştırdım nisandan sonra gelirseniz yaparız dediler.
prosedürler var halledersek yaparız bu kulüp işini
YoL_GezeR
01-04-2005, 20:57
Ben mesela süleyman demirel üniveristesinde okuyorum. Bu iş için dekanla görüşmek gerekiyor ama bir türlü dekan yurt dışından gelemedi. Bir kaç hoca ile görüştüm ama olma ihtimailinin zor olduğunu söylediler. Ama ne olursa olsun şansımı deneyeceğim...
Proserpexa
02-04-2005, 19:21
Abilerim ben Gaziantep Üniversitesinde okuyorum.Benim üniversitemde de oturup model arabalardan konuşmak isterim ama açıkçası ne benim pek bir bilgim var nede burada ilgi görebileceğini sanmıyorum.Ama buradaki öğrencilerin büyük çoğunluğu Adana ve Mersinden.Adana egzozu diye bir şeyi mutlaka duymuşsunuzdur.Meraklısı çoktur ama araştıranı yoktur.İlerde kendi canavarımı (benzinli) alırsam burada elimden geleni yaparım.Hatta yakın çevreden katılımcıların gelmesiyle bir iki yarış tarzı organizasyonla buradan epey meraklısı çıkar.
100kmh2sn
27-04-2005, 12:36
Proserpexa,
ben zamanında 1 tane benzinliye sahip olduğumda sadece çevremde kullanıyordum ve inan bana okadar faydası olmuştuki insanlar telefonumu alıp bilgi için siteye giriyorlardır..böyle böyle okadar çok kişi RC sahibi olduki tahmin edemezsin..önemli olan işin bi ucundan tutmak ve gayret göstermek..gerisi zaten geliyor
üniversitelerdeki RC Model Klübü kurma çabalarımızı biraz hızlandıralım..üniversitelerde bu hobiye gönlünü vermiş birkaç arkadaşa ulaşabilirsek sanırım organizeler dahada kolaylaşır..hadi bakalım büyük bir görev bizi bekliyor,biraz gayret gösterelim
slm arkadaslar!!ben klube yenı uye oldum!!sımdılık bı arabam yok ama cok meraklıym bu konuya!!uludag uni.mak.muh.de okuyorm!arabamı aldıgm gb bu klup ısı ıcn ugrasıcm.tahminime gore tutar bu klup işi uludagda!!bole bı durum oldugnda yardımlarınızı isterim!!!
100kmh2sn
14-06-2005, 16:29
Slm , Aileye hoşgeldin,
Gerek forumdan bizler ve gerekse bursada oturan arkadaşlar bu konuda yardım edeceklerdir
emin_emin
14-06-2005, 17:17
slm arkadaslar!!ben klube yenı uye oldum!!sımdılık bı arabam yok ama cok meraklıym bu konuya!!uludag uni.mak.muh.de okuyorm!arabamı aldıgm gb bu klup ısı ıcn ugrasıcm.tahminime gore tutar bu klup işi uludagda!!bole bı durum oldugnda yardımlarınızı isterim!!!
Hoşgeldin. Bende bursa' dayım. Forumlardan ve yazılanlardanda anlayacağın gibi Bursa' da Rc konusunda TIK yok şu anda. Bende aracımı alırsam bu hobinin yayılması için elimden geleni yapıcam.
roadwarrior
19-06-2005, 17:28
Sevgili yönetim;
Üniversiteler bünyesinde klup kurmak çok iyi olur ve burda forum açılarak insanların toplanması sağlanır, ve model araba almadan önce de hem nasıl bir şey olduğunu tanıtırız hem de ne alacaklarına karar verebilirler.
Ama herşey bu kadar basit oturup konuşarak olmuyor malesef...Ben de Anadolu universitesi içinde bir klup kurmak istedim...Ayrı bir klup kurmayı bırakın Sivil havacılık klubu altında bile bir çalışma yürütmeye izin vermediler...ondan sonra şevkimi kaybettim ve bıraktım bu işleri....Çünkü Üniversite içinde bir klup kurmak büyük alt yapılar istiyor....
Üstelik Modelcilik klubu gibi çok fazla insanları bir araya toplayamayacağımız bir klup kurmak çok zor...
yeninikkocu
14-08-2005, 15:59
DEU mak. müh.teyim ben. Aslında cok ii olur böle bişey. Benim şu anda bi model arabam yok ama bunun tek nedeni etrafımda bununla ilgilenen insanlar olmaması. Hem nasıl birşey alıp nasıl bir bakım vs. yapacağımı bilmiyorum hem de yarışacak insanlar lazım bu olayda. Bu yüzden şimdilik 1:14 nikkomla kendi çapımda eğleniyorum. Okulumuzda böyle bir klüp açılsa ilk üyesi ben olurum, ve nihayet bi benzinli...
herkeze merhaba,
marmara üni.de okuyorum.son senem.şu siteyle tanışalı çok kısa bi zaman oldu.ne kadar çok şey öğrendim anlatamam.keşke son senem olmasa okulda.:kütküt: 6 ay içinde 3 arkadaşıma kafalarına vura vura araba aldırdım.çünkü parayı saçma sapan işlere harcıyodular.şimdi hepsi bana minnettar.İnanın üniversitede potansiyel var.göztepe kampüsünde pist olarak kullanılabilecek alanlar da mevcut. varsa marmaralı 1-2-3. sınıf arkadaşlar sitemizde , haberleşelim ilgilenelim hep beraber.açalım RC klubümüzü.Biz yaşayamadık o güzellikleri üniversite ortamında, bari bizden sonrakiler yaşasın!!!
100kmh2sn
16-11-2005, 18:54
mduzgun,
çok güzel yazmışsın, aslında bizim konunun üstüne çok ciddi eğilmemiz gerekiyor ama bizlerde sitemizle ilgili gelişmelerle uğraşmaktayız, bu konuda her üniversiteden bir arkadaşı bu konuda yetkilendirmemiz gerekiyor ki orada insanlara gerek sitemizi gerekse RC model hobisini anlatsınlar, aslında üniversitelerde bazı terihlerde şenlikler falan düzenleniyor bunları yakalarsak güzel bir organizasyonla insanlara bu hobiyi daha yakından tanıtabiliriz
savagegarden
19-11-2005, 18:00
bizim fakültenin meydanında savage sürmüştüm :) sürmez olaydım, gürültüden rahatsız oldular
serkanyildiz
22-11-2005, 12:05
:) onlar o gürültünün zevkine varamamışlardır kardeşim :)sen bas gaza haydiiiiiiiiiii
bu dönem tüm dersleri gecersem eğer okulun bahçesinde bir show yapacağım..
baronsamedi00
30-11-2005, 14:25
selam;
bende balıkesir universitesinde okuyorum bu konuda merakı olan bir kac insanı aramızda gormek cidden cok hos olur boyle bi organizasyonu yapmak isterim...
balıkesirden varsa ilgilenen bulusup bunu yapabiliriz!!!!
100kmh2sn
01-12-2005, 12:11
Aslında bu konunun üstünde ciddi şekilde durmamız lazım, üniversitelerde mutlaka en azından parmak sayımız kadar kullanıcı vardır diye düşünüyorum, bu kullanıcılara ulaşıp broşürlerle sitemizi tanıtabilir, bu konunun üstüne ne kadar ciddi eğildiğimizi gösterebiliriz
İzmir ekonomi üniversitesinde okuyorum. bilmiyorum bu işlerle ilgilenen warmıdır. çok da zannetmiyorum. üni. öğrencileri biraz uçuk. ama tabi normallerde war :)
volkan_uzman
01-12-2005, 18:27
yav burak sen kendini normal mi zannediyorsun???
neyse konuyu saptırmayayım, valla bende 9 eylüldeyim ama zannetmiyorum ilgilenen var mıdır???ben geçen sene bir araştırma yaptım, kime sorduysam o nedir ki :aovvvv: gibi bir tepkiyle karşılaştım ve bende uğraşmamaya karar verdim:hııııııı: .adamların haberi yok desem yeridir. yönetime gittim bir grup kurmak için, başıma bir sürü icat çıkardılar.:kütküt: diğerleri değişik değişik gruplar kurmuş, daha doğrusu izin verilmedi:ddd: .neyse hayırlısı olsun. ayrıca hani birkaç ay önce söylenmişti, bir tane pist kurulacaktı.ne oldu???:confused:
Klup kurmak çok meşakatli bir iş.. ben bayaa bi girdim ama sıcak bakmadılar...
sonra araya hocaları soktuk falan... o şekilde bi noktaya gelebiliyor ama aktif olmak çok önemli... iş güç okul kurs derken üstüne fazla düşemedim..
birde uzaktan bakınca rc ile alakaları yokmuş gibi duruyor ama birkaç defa üniversite kampüsünde kullandım çok bilgilisi ve ilgilisi var..
zaten şok olduğum nokta gümrükten ntc3'ümü alırken gümrük memurunun bana rektörün oğlu bunlardan birsürü getirtti burdan aldı demesiydi:)
bence üniversitelerde potansiyel var ama girişmek lazım... sonuç çıkartmak lazım..
Ben de bizim arkadasları ikna edebilirsem bir klüp kurucaz ama bakalım şu sınawlari bi atlatalım ölmez sağ kalırsak çabalıycaz bizim okulda(OMÜ) aslinda model uçak klübü flan wardı ama onlarında pek bir faliyeti yoktu. belki o klüple birleşiriz. Kısacası çalışmalarımız en kısa zamanda başlıycak :D
erhanzeynel
06-01-2006, 02:41
yav burak sen kendini normal mi zannediyorsun???
neyse konuyu saptırmayayım, valla bende 9 eylüldeyim ama zannetmiyorum ilgilenen var mıdır???ben geçen sene bir araştırma yaptım, kime sorduysam o nedir ki :aovvvv: gibi bir tepkiyle karşılaştım ve bende uğraşmamaya karar verdim:hııııııı: .adamların haberi yok desem yeridir. yönetime gittim bir grup kurmak için, başıma bir sürü icat çıkardılar.:kütküt: diğerleri değişik değişik gruplar kurmuş, daha doğrusu izin verilmedi:ddd: .neyse hayırlısı olsun. ayrıca hani birkaç ay önce söylenmişti, bir tane pist kurulacaktı.ne oldu???:confused:
Arkadaşlar ben yatılı okuyorum (MÜ). Yurt bahçesinde yaptığım denemeler başarısız olduğu için (bahçe dar yeterli koşu mesafesi yok benim uçak için) Biraz alay konusu olduk :lol: Denge merkezini biraz daha arkaya alarak kısa mesafede uçağı kaldırıp indirmeye başlayınca milletin ilgisini çekti. Belki de özendirmek için böyle gösterilere ihtiyacımız var. Üniversite gençliği ancak gördükleriyle gaza geliyor. Diyelim biri gösteri yaparken diğer bir arkadaş ta yazı dağıtmalı. İşte bu hobby'nin tehlikelerinden, bilgi gerektiğinden, bir kulübe (doğal olarak sizin üniversitenizde sizin kurduğunuz kulübe) üye olunmasının faydalı olacağından bahsedilmeli, hatta ufak bir kurs düzenlenmeli. Herkesin bu kurs sonunda düşük maliyetli bir uçağı olacağı (ya da hangi dal üzerine kurduysanız kulübü) söylenmeli. Doğal olarak yapılacak model mm400 olur her halde :ahhahyt:
Arkadaşlar umarım aklınızda bazı fikirler canlandırabilmişimdir.
Saygılar...
Bu arada aramızda Marmara'lı varsa irtibata geçelim.
muratiqua
28-02-2006, 00:31
beyler ben istanbul üniversitesi veteriner fakültesinde okuyorum. var mı başka ynı kampüsten arkadaş??
çok isterdim fakültemde böyle bir klüp kurmak ama başka kurulu bir klübü fes etmek için dilekçe verdik dekan yardımcısı kabul etmedi :) bırakın kurmayı kapatmaya bile kapris yaptılar :) bu yüzden hiç bir şeye imza atmam okulumda ama illegal olarak klüp aktivitesi yürütebilirm..
ydurguner
28-02-2006, 10:41
bence üniversitelere sokmayın bunu :) millet zaten ite kaka okuyorun sonra merak salıp okulu bırakıp buna bağlancak herkes :) biz ettik onlar etmesin ben okulun bahçesinden ziyade okul içersindeki yolda sürdüm bi kaç kez çok toplanan oluyor kimileride hala büyümemiş oyuncakla oynuyor diyip kahkaha atıyor :) sınıfta helikopter kullanmak lazım inadına ...
erhanzeynel
01-03-2006, 07:01
bence üniversitelere sokmayın bunu :) millet zaten ite kaka okuyorun sonra merak salıp okulu bırakıp buna bağlancak herkes :) biz ettik onlar etmesin ben okulun bahçesinden ziyade okul içersindeki yolda sürdüm bi kaç kez çok toplanan oluyor kimileride hala büyümemiş oyuncakla oynuyor diyip kahkaha atıyor :) sınıfta helikopter kullanmak lazım inadına ...
Esasında haklısın özellikle arabalar için rahatlıkla "daha büyümemiş" diyebiliyorlar. Çünkü çocukların bile elinde oyuncakları var o arabaların.
Ama söz konusu uçak oldu mu ya vezir oluyorsun ya da rezil. Garuda uçaklar (esasında o bir oyuncaktı :eyaaaaa: ) genellikle kendi istediği yöne gittiği için beni rezil etti :kütküt: . Bakalım Mavi mantarla sonumuz ne olacak? :ddd:
erhanzeynel
01-03-2006, 07:07
selam;
bende balıkesir universitesinde okuyorum bu konuda merakı olan bir kac insanı aramızda gormek cidden cok hos olur boyle bi organizasyonu yapmak isterim...
balıkesirden varsa ilgilenen bulusup bunu yapabiliriz!!!!
Balıkesir üniversitesinde bi arkadaşım var model uçaklarla ilgilenen. Ama balıkesirde sana en çok yardımcı olabilecek kişi Fahrettin Gökmen hocamızdır. www.gokmenmodelucak.com dan numarasını falan alabilirsin. Balıkesir özellikle rc uçaklar için çok uygun. Arkadaşım da Fahrettin hoca sayesinde başladı, ben de.
erhanzeynel
03-03-2006, 13:24
Dün akşam benim için çok şaşırtıcı bir akşam oldu. Uyumaya hazırlanıyordum. Birden o tanıdık sesi duydum. Yurtta bazı çalışmalar olduğu için matkap sesi mi diye tereddüt ettim. Değildi. Bizim yurtta kalan biri yurt içinde ep araç kullanıyordu. Hem de benim kaldığım katta. Koridora çıkar çıkmaz arkadaşı gördüm. ondan sonrası da koyu bir model sohbetiydi.
Üniversitelerdeki potansiyel hareketlenmeye başladı.
100kmh2sn
13-03-2006, 11:46
Erhan,
Bu konuyla aslında biraz ilgililenilirse üniversitelerdeki kitleyi modelcilik alanına çekebiliriz, bunun için tabiki üniversitede okuyan modelci arkadaşlarımıza görevler düşüyor.Bu konuda HobbyRC olarak bizlerde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız
erhanzeynel
14-03-2006, 05:14
Ben elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kaldığım yurtta biraz daha ilgi uyandırabildiğimde, biraz daha ilgi toplayabildiğimde sizlere de bazı görevler düşecek. genişçe kapalı bir eğitsel faliyetler salonumuz var. Yurt idaresiyle anlaşıp sizlerden ufak bir konferans ve o salonda ufak bir gösteri istemeyi düşünüyorum ;) Ama daha zamanı gelmedi. Amacımız için böyle bir organizasyon iyi olmazmı?
HAKANF1RACİNG
26-03-2006, 11:18
beyler ben istanbul üniversitesi veteriner fakültesinde okuyorum. var mı başka ynı kampüsten arkadaş??
çok isterdim fakültemde böyle bir klüp kurmak ama başka kurulu bir klübü fes etmek için dilekçe verdik dekan yardımcısı kabul etmedi :) bırakın kurmayı kapatmaya bile kapris yaptılar :) bu yüzden hiç bir şeye imza atmam okulumda ama illegal olarak klüp aktivitesi yürütebilirm..
bende avcılar kampüsündeyim arkadaşım beraber aktiviteler düzenleyebiliriz istersen çok isterim hepberaber buluşup rc araclarımızın tadını çıkarmayı.arkadaşlar avcılar kampüsü kullanım alanı için çok uygun abartmıyorum öyle bi dümdüz yol varki drag yarışları bile yapılır :)
tekrar ben, İzmir ekonomi üniversitesinde okuyorum güzelbahçeye yapıalcak olan 1000 dönümlük kampüs içerisinde bir pist kurma ve klüp açma gibi bir düşüncemiz war. bizim okulda pk sorun yaratacağını zannetmiyorum. ayrıca geçenlerde kapıdan bi çıktım yanımda iki tane elektrikli rc geçti. :D
erhanzeynel
02-04-2006, 03:22
Erhan,
Bu konuyla aslında biraz ilgililenilirse üniversitelerdeki kitleyi modelcilik alanına çekebiliriz, bunun için tabiki üniversitede okuyan modelci arkadaşlarımıza görevler düşüyor.Bu konuda HobbyRC olarak bizlerde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız
Sonuçlar geliyor şükrü abi.
Duyduk duymadık demeyin.
Marmara üniversitesinde model havacılık klübü ve kursu (ne yazık ki sadece model havacılık) Açılmış bulunmaktadır. (göztepe kampüsü)
Bu kursta temel airodinamik bilgileri verilecek ve planörlerle ilgili eğitim verilecektir. Thk'nın da yardımlarıyla açılan kursa katılıp başarılı olanlara Thk sertifika verecektir.
Modelciliği üniversite gençliğine sevdirme konusunda bir adım daha attık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Bence kesinlikle okulların bahar şenliklerinde showlar yapılmalı...hemen her üniversitenin zaten bahar şenliklerinde go cart pistleri kuruluyo..go cart pisti zaten bize uygun hazır pist demek..bence birbirimizin bahar şenliklerinden haberdar edilmeliyiz
Yok mu yeditepeli ???? Bi el atın bizde kuralım kulubü:)
bende yeditepe üni sindeyim okulum 18 inde açılacak .. bu işin üzerine eğilecem .. inşallah izin koparırım
Hi boost
17-09-2006, 23:39
bende yeditepedeyim ve adam buluruz yeditepeden
bende sakaryalıyım ama izmitte üniye başladım bu sene
2 taraftada klüp açın ben gelirim :D
yada izmitli arkadaşlar varsa buluşalım
Ben Işık'ta okuyorum şile'de. Hele bi okul açılsın ben de konuşcam bi kaç kişi ile klüp için. Bizim orası özellikle havacılar için güzel belki elektrik hatları ve rüzgar sorun çıkartabilir ama yer çok. Drag tarzı yarışlar için de uygun olabilecek bir yer var asfalt; ama normal pist biraz zor gibi yani alan var ama zemin taşlık gibi on-roadlar gidemez takılır. Neyse eğer Işıklı varsa aramızda bi buluşalım konuşalım.
sahincem
02-10-2006, 20:09
Yıldız Teknik Üniversitesi'de master yapıyorum..Yardımcı olurum kulüp için..Elimden gelenide yapmaya çalışırım..Boş zamanlarımız hep bu hobi için zaten:)
Bende Yıldız Teknik Üni.'deyim. Bende elimden geldiğince yardım ederim... Tabi kulüp kurmaya gücüm yetmez ama yardımcı olurum...
Zulkarneyn
03-10-2006, 10:38
Ya aklımda uzun süredir vardı konunun açılması iyi oldu. Ben Boğaziçindeyim burda bildiğim iki başka rcci arkadaş da var. Bugünlerde makine klübüne bi uğrayıp konuşmam lazım.
savagegarden
03-10-2006, 11:15
İstanbul Üniversitesi Tıp fakültesi Tıp bölümü öğrencisiyim,
bizim okulda modelci varmıdır bilmiyorum,
zaten öğrencilerin büyük bir kısmının zamanı ders çalışmakla (ben de dahil :D )
geçtiğinden bu hobiye vakit ayırabilmeleri mümkün olabilir mi bu konu tartışılır,
malum tıp uzun ve ağır bir eğitim :)
SwTaArRs
03-10-2006, 11:59
ben de yıldız teknikten birileri varmıdır diye soracaktım tam.
rc klubü yok burda ama geçen sene kluplerin kendilerini tanıttıkları bir zamanda bi klup rc ile dergileri masasına koymuştu. gerçi bir daha da görmedim.
unformat
03-10-2006, 12:14
Ya aklımda uzun süredir vardı konunun açılması iyi oldu. Ben Boğaziçindeyim burda bildiğim iki başka rcci arkadaş da var. Bugünlerde makine klübüne bi uğrayıp konuşmam lazım.
Fuat bir türlü görüşemedik, msn üzerinden bir iki girişimde bulunduk ama müsait değildin sanırım :) Ben de Boğaziçi'ndeyim. Bizim okulda başka kimse bilmiyorum ne yazık ki :confused:
merhaba bende süleyman demirel üniversitesinde okuyon bir rc meraklisiyim. bende tamiya tt01 var. uygun oldugun bi zamanda goruselim. boyle toplanarak okuldaki rc meraklisi sayisini arttirarak klubumuzu kurabilriz. benimle irtibata gecersen sevinirim.
gtekdemir
07-10-2006, 15:48
herkeze merhaba,
marmara üni.de okuyorum.son senem.şu siteyle tanışalı çok kısa bi zaman oldu.ne kadar çok şey öğrendim anlatamam.keşke son senem olmasa okulda.:kütküt: 6 ay içinde 3 arkadaşıma kafalarına vura vura araba aldırdım.çünkü parayı saçma sapan işlere harcıyodular.şimdi hepsi bana minnettar.İnanın üniversitede potansiyel var.göztepe kampüsünde pist olarak kullanılabilecek alanlar da mevcut. varsa marmaralı 1-2-3. sınıf arkadaşlar sitemizde , haberleşelim ilgilenelim hep beraber.açalım RC klubümüzü.Biz yaşayamadık o güzellikleri üniversite ortamında, bari bizden sonrakiler yaşasın!!!
Ben Marmara Üni. Mekatronik Öğr. 3. sınıftayım ve bu hobiye başlayalı sadece 2ay oldu.Göztepe kampüsünün nüfusunun 40.000 olduğunu düşünürsek potansiyelin ne kadar yüksek olduğunu anlarız. Sadece bizim sınıftan inşallah 3-4 kişi yakında RC sahibi olacak.
Klüp olayına girişirsek eminim sonuca ulaşılacaktır.Çünkü bizim okulda kulüp kurmak o kadar zor değil. erhanzeynel arkadaşımız sonuca ulaşmış bile , model havacılık kulübünü kurmuş. Eğer gerekli çalışmalarda bulunursak genel bi RC model kulübü kurabiliriz. Haydi arkadaşlar daha dersler falanda tam başlamamışken şu işe bi omuz atalım.
merhaba arkadaşlar ben de forumda yeni bir bir buçık aya kadar bir tane offroad almayı düşünüyorum. itü öğrencisiyim aynı zamanda okulumda futbol sahasında offroad kullananlar görmüştüm ama tanımıyorum kendilerini. bu kulüp işine girilse çok güzel olur. hem yeni başlayacaklara gaz verirler hem de yardımcı olurlar. bence maslak da oldukça müsait. işe yarar nadir kulüplere bir tane daha eklenir!
Kamyoncu
04-11-2007, 23:39
bende itu deyım sızler gıbı arabam yok ıkı tane hıdrolıklı liebherr ıs makınam bırde damperlı kamyonum var yakında resımlerı cekıp foruma ekleyecegım.
Bugun gelıken kız yurtlarının oraya yapılan yenı yolun orda bır helı ıle oynayan ıkı kısı gordum.
Artık bırılerının ıtude bu ısı ele alması lazım hadı elektrık elektronıkcıler.
fatal1ty
05-11-2007, 01:05
bende itu deyım sızler gıbı arabam yok ıkı tane hıdrolıklı liebherr ıs makınam bırde damperlı kamyonum var yakında resımlerı cekıp foruma ekleyecegım.
Bugun gelıken kız yurtlarının oraya yapılan yenı yolun orda bır helı ıle oynayan ıkı kısı gordum.
Artık bırılerının ıtude bu ısı ele alması lazım hadı elektrık elektronıkcıler.
:D Heliyi biraz tarif edebilrimisin :D
Kamyoncu
05-11-2007, 17:28
:D Heliyi biraz tarif edebilrimisin :D
vadi demı kalıyorsun golettemı ve bolum nedır . Bır dahakı ucusa katılmak ısterım valla :D.
Slm arkadaşlar... Gaziantep Üniversitesinde okuyan ve RC araç meraklısı olan kişilerle konuşalım bu konuyu okulda Ünv. tarafından böyle bi grup açılmasına izin verilmez ama kendi içimizde bişiler yapabilirizz.. İlgilenen arkadaşlar memotes@memotes.com dan ulaşabilir... Aracım REVO 3.3 RC aracı olan elektrikli veya yakıtlı görüşebiliriz toplantılar şeklinde....
alican2000
09-12-2007, 23:50
Slm arkadaşlar... Gaziantep Üniversitesinde okuyan ve RC araç meraklısı olan kişilerle konuşalım bu konuyu okulda Ünv. tarafından böyle bi grup açılmasına izin verilmez ama kendi içimizde bişiler yapabilirizz.. İlgilenen arkadaşlar memotes@memotes.com dan ulaşabilir... Aracım REVO 3.3 RC aracı olan elektrikli veya yakıtlı görüşebiliriz toplantılar şeklinde....
memetcim gelsin benim savageX 4.6 sonra gazlayalım seninle kampüste elegüne karşı :D
:) bahtsız kardeşim benim geldi gelmesinede savagesi :) çalıştıramadık gitttiii kısmetse gelecek yıl turlarız :) 2008 e ne kaldı dimi :) benim alette maşallah odun gibi buji yakıyo
xXBugraXx
07-01-2008, 19:52
Ben Mersin Üniversitesi Devlet konservatuvarı' nda okuyorum. Sizlerden yaşça küçüğüm :) Ama bu aralar ben ve yaşıtlarım 4 arkadaş özellikle helikopterlerle ilgilenmeye başladık. Herkese yayıyoruz. Zaten uçak kullanan bir hocamız var ve çok bilgili abilerimizde var. Mümkünse bizde bahar şenliklerinde helikopterlerle ilgi çekmeye çalışacağız...
Bahçeşehir universitesinde okuyorum. Okulumda olan arkadaşlarla bi klüp çalışmasına girmek isterim. Okulumdan olanlar varsa benimle irtibata geçebilirler.
oo doğu naber, seni buralarda görmek ne güzel, özlettin kendini:):)
iim abi teşekkürler çok büyük bi ara verdik toplu bulusmalarda olmayınca öle koptum gittim ama artık dönüorum tekrardan istanbulda bi unideyim. işallah daha cok görüşcez... bu arada ben senin msn ini alaiblirmiyim sormak istediğim bi kaç şey var
slm ben mersin üniversitesi bilgisayar programcılık okulunda okuyorum isteyen arkadaşlar varsa rc konusunda helikopter alım satımında yardımcı olabilirim sanırım bizim okulda clup yok o yüzden tek takılıyorum katılmak isteyen varsa msn adresim matthewhetfield@msn.com .
ktü'den birileri var mı acaba?
ktu den cok kisi var sayin macheng ama iste bu konuda insanlarin fazla bilgisi yok benim oldugum gibi.ben simdiden bi 5 kisiye rc araba aldiyorum. ve insallah bu konuda seninde yardimlarini bekliyerek bi klub kurariz sence olur mu ?
uurdie1isi
24-03-2008, 19:04
bende avcılar kampüsündeyim arkadaşım beraber aktiviteler düzenleyebiliriz istersen çok isterim hepberaber buluşup rc araclarımızın tadını çıkarmayı.arkadaşlar avcılar kampüsü kullanım alanı için çok uygun abartmıyorum öyle bi dümdüz yol varki drag yarışları bile yapılır :)
Arkadaşlar bnde istabl avcılar kampüsündeim teknik bilimlerde. hobbyci arklarla tanışmak isterim.. Bizim kampüste maşallah her türlü imkan war göl war orman war açık alan war dümdüz pist gibi yol war kısacası her tür etkinlik yapılabilir.. tüm arkadaşları kampüse bekleriz;) kampüsteki arklarla görüşmek isterim vede tüm arklarla uurdie1isi@gmail.com
savagery
25-05-2008, 23:36
yonetimdeki abilerimize ve ilgili arkadaslara,
bizde bu kulup isini okulla oturup konustuk ve bir aksilik cıkmazsa kuracagız okul izin verdi kulube.fakat soyle bir sorunumuz war.yeni donem basında stand acıp ufak bir araclı gosterimiz olacak fakat detaylı tanıtım icin brosur tarzı acıklamalı metinler elimizde mevcut degil.sizden ricamız acaba boyle bir brosur yada tanıtım kitapcıgı varsa yardımcı olabilir misiniz?simdilik unıversitenin adını veremeyecegım arkadaslar ama aktif bir kulup olacagımız dusunuyoruz ki sebebi okuldaki potansiyel.vede rc araba heli ucak tan anlayan 7kisilik guzel bir yonetim kadromuz war ve okuldanda destek geldi bu konuda.site yoneticilerimizden vede bu isin ehli olan abiler ve arkadaslardan ricamızdır desteginizi bekliyoruz.tesekkur ederiz...
savagery
25-05-2008, 23:40
eger bızım sıtemız(:Dhobbyrc)deki gorevli arkadaslar bu konuyla ilgilenirlerse ve cevap alabilirsek sevgili yonetimden (ki alacagımızdan supemiz yok cok sukur:D)tanıtımı Bartın Orman Fakültesi' nde Stand açıyorum... baslıklı konudaki arkadas gibi aynı zamanda sitemizi tanıtıcı amaclı bilgilendirmede yapmak istiyoruz eger mumkunse tabi...
yonetimdeki abilerimize ve ilgili arkadaslara,
bizde bu kulup isini okulla oturup konustuk ve bir aksilik cıkmazsa kuracagız okul izin verdi kulube.fakat soyle bir sorunumuz war.yeni donem basında stand acıp ufak bir araclı gosterimiz olacak fakat detaylı tanıtım icin brosur tarzı acıklamalı metinler elimizde mevcut degil.sizden ricamız acaba boyle bir brosur yada tanıtım kitapcıgı varsa yardımcı olabilir misiniz?simdilik unıversitenin adını veremeyecegım arkadaslar ama aktif bir kulup olacagımız dusunuyoruz ki sebebi okuldaki potansiyel.vede rc araba heli ucak tan anlayan 7kisilik guzel bir yonetim kadromuz war ve okuldanda destek geldi bu konuda.site yoneticilerimizden vede bu isin ehli olan abiler ve arkadaslardan ricamızdır desteginizi bekliyoruz.tesekkur ederiz...
Merhaba;
bir hafta önce bizde üniversitemizde bir stand açtık. Çok ilgi gördü. Çeşitli broşürler ve tanıtıcı bilgiler verdik. Eğer istersen benimle msn den irtibata geçersen konuşabiliriz. Eğer bana yakın olursa destek için gelebilirim bile. Fotoğraflarına buradan bakabilirsin: http://hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=27764
savagery
25-05-2008, 23:45
Merhaba;
bir hafta önce bizde üniversitemizde bir stand açtık. Çok ilgi gördü. Çeşitli broşürler ve tanıtıcı bilgiler verdik. Eğer istersen benimle msn den irtibata geçersen konuşabiliriz. Eğer bana yakın olursa destek için gelebilirim bile. Fotoğraflarına buradan bakabilirsin: http://hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=27764
hocam gercekten mınnettar oluruz.msn adresım bjkwashere@hotmail.com eklersenız suan onlıne ım
ispanyol
07-07-2008, 19:17
şükrü abi ben trabzon da okulumuzun bünyesinde model uçak kulubü açmaya karar verdim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum bana biraz yol gösterirmisiniz
muratozdemir
16-09-2008, 17:11
Selamlar bende izmir ege üniversitesindeyim bildigim kadarıyla bizim üniversitede bir grup yok buna ön ayak olmak isterim gerekli bilgileri verirseniz. saygılar...
beyler ben kou besyoda okuyorum kocaelinde yokmu bu kulüpten yoksa ben kurucam bu sene =)
mzcoskun
08-10-2008, 17:39
Merhaba selçuk, ben İTÜ de öğretim üyesiyim ve model heli ile uğraşıyorum. Benle temasa geçersen şu klüp işine girişiriz. ismim Zeki. Lütfen bana mail yaz.
coskun@itu.edu.tr
mzcoskun
08-10-2008, 17:40
Merhaba selçuk, ben İTÜ de öğretim üyesiyim ve model heli ile uğraşıyorum. Benle temasa geçersen şu klüp işine girişiriz. ismim Zeki. Lütfen bana mail yaz.
coskun@itu.edu.tr
Taciye'de söyledim ama bizim Üni.de klüp olayı bitmiştir, yok işte o kadar geniş bir etkmilk alnı yokmuş bilmem başka klüplerin kolu altında çalışmalıymışısz falan biz de sanırım öyle yapacağız,başka bir klübe üye olup onun adı altında İtü' de etkinlikler yapmak istiyoruz yine. Türkiye' de ve ne bileyim Türkiye' nin iyi,çağdaş diyebileceğimiz bir üniversitesinde bile böyle şeyler oluyor. İTÜ' de frp klübü bile kurulmuş, aikido vs hadi aikido neyse de başka işe yaramaz etkinlikleri sıfır birsürü klüp var neyse arkadaşlar diyeceğim üniversitede olsa araya adam sokun! Dürüstlük yapalım dedik biz ama Üni.de de işler böyle yürüyormuş.
Neyse biraz kızgın ve üzgünüm kusura bakmayınız.
Kamyoncu
12-10-2008, 19:49
coskun@itu.edu.tr
hocam bende sıze maıl attım eger klup kurulursa lutfen banada haber verın
Merhaba arkadaşlar Hacettepe Üniversitesi'den olan arkadaş varmı ? Tanışalım kaynaşalım.
Bilkent'ten kimseler de var mı acaba?
SiNcaNLı
21-11-2008, 03:51
Bende Cumhuriyet üniversitesindeyim varsa başka kimse model uçak ile uğraşan mesaj atabilir...
adnan_korkmaz
25-12-2008, 22:46
Merhaba arkadaslar ben DPU denım dpü den modelcılıkle ugrasan arkadaslar varsa tanısmak ısterım savage x 4.6 aracım war bır kac kez kampuse goturdum ama yakında benı guvenlıkcıler kapı dısarı edecekler unıversıtemız bıst olarak kullanılmak ıcın cok uygun yerlerımız war ama ılk once bır cogunluk olup bır klup kurmamız lazım bıze avantajları cok olacagından emınım dpude okuyan arkadaslar warsa ırtıbata gecsınler lutfen
hakan_66
27-12-2008, 17:24
selçuk üni. de yokmu rc heli ile ilgilenen arkadaşlar...
Yok mu yeditepeli ???? Bi el atın bizde kuralım kulubü:)
Yeditepedeki arakadaşlar, ben 2. dönem okulda klüp açmaya kesin kararlıyım, bi konu açalım burda, bizden kim var kim yok bi toplanalım, oturalım, konuşalım, 2 model dükkanından da sponsorluk şeklinde destek aldım, ayrıca klüp kurmaya yardımcı olacak insanlar da var... Bu dönem sınavlar bi bitsin, direk olarak bu klüp işine yoğunlaşacam...
blackblut
10-01-2009, 20:38
beyler ben kou besyoda okuyorum kocaelinde yokmu bu kulüpten yoksa ben kurucam bu sene =)
yokmu kocaeli unisi
arkadaşlar bende koü de okuyorum ben umuttepedeyim bizim ünide galiba rc club açılacakmış doğrumu birbirimizle nasıl irtibata geçebiliriz ayrıca ???
blackblut
10-01-2009, 20:40
gerçi ben bu işe daha yeni başladım
İTÜ'de Makina Muhendisliği 2.sınıftayım. Araç sahibi değilim henüz ama en yakın zamanda Nitrolu bir Stadium Truck'ım olacak inş. Tanışalım var mı itülü?
Kamyoncu
08-03-2009, 18:58
İTÜ'de Makina Muhendisliği 2.sınıftayım. Araç sahibi değilim henüz ama en yakın zamanda Nitrolu bir Stadium Truck'ım olacak inş. Tanışalım var mı itülü?
Itulu cok ta klup yok.
beyaztim
17-03-2009, 10:17
avcılar ve yas floryaya yakın bi offroad buluşması olursa kesin gelirim ama hafta sonları
C. Karabulut
04-04-2009, 03:19
arkadaşlar bende uludag makinede okuyorum, bızımde bıkac arkadasla birlıkte bı klup kurma dusuncemız var ama vizeler fln derken pek zaman ayıramadık, ama en kısa zamanda bu tarz bır klup kurucaz ınsallah, buarada uludagda okuyan varsa aramızda tanısmak ısterim, bıyandanda bırbırımıze destek olmus oluruz,,
TheMISFIT
04-04-2009, 13:31
Aslında siz İTÜ'lüler bir kulüp kursanız, Maslak Kampüsü içinde pist bile yaparsınız gibime geliyor...
Aslında siz İTÜ'lüler bir kulüp kursanız, Maslak Kampüsü içinde pist bile yaparsınız gibime geliyor...
Aklmızdan gecmedi degil aslında ama olmadı bi türlü
uçak uzayın kulubunde uçak fln yapıp yarıslara katılıyor bi kulüp kurulsa imkan baya var atölye olsun yer olsun pist olsun gelecek kişide çok ama ilk başlangıcı yapmak gerekir işte
TheMISFIT
04-04-2009, 15:13
Peki kulübü kursanız ve bir pist için girişimde bulunsanız Rektörlük destek olur mu?
gerek yer ayarlanması gerek para ayarlanması anlamında?
...ve işlerse nasıl işler prosedür?
selçuk üni. de yokmu rc heli ile ilgilenen arkadaşlar...
war hakan_66
görüşelim inş.
üniversitemize de inş topluluğumuzu kuruyoruz... yakında faaliyetlere başlarız
toluen39
23-04-2009, 01:10
ktü'den birileri var mı acaba?
var bende ktü deyim eğitim fakültesindeyim.
Peki kulübü kursanız ve bir pist için girişimde bulunsanız Rektörlük destek olur mu?
gerek yer ayarlanması gerek para ayarlanması anlamında?
...ve işlerse nasıl işler prosedür?
ilk önce okulun bu kulubun kurulmasına izin vermesi gerekiyor :D
onun dısında eger sızın kulubunuz kabul gormusse yanılmıyorsam size bir miktar bütçe ayırıyorlar o kısmın tam olarak nasıl işledigin, b,lmiyorum direk alın size sukadar para da olabılır yada siz istekte bulunuyor olabilirsiniz. ama bi şekilde katkıda bulununuluyor :D malzeme alınımdada sanırsam sizden önce bir piyasa arastırması istiyorlar ve bunları sunuyorsunuz o kadarlık kısmı biliyorum ama büyük ihtimalle siz gerekli malzemeleri belirliyor piyasa arastırması yapıyor ve bu listeyi sunup onay gelmesini bekliyorsunuzdur
pist işine gelecek olursak kalıcı bir pist olayını pek sanmıyorum dogrusu ama onroad degilde offroad için bi kaç yer ayarlanabilir offroadda sorun olacagını sanmıyorum okulun hertarafı offroad a musayıt bi yeri düzleyip bi iki rampa koymamıza pek bişi diyeceklerini sanmıyorum açıkcası onroad içinde basket sahası yada otopark geçici süreligine kullanılabilir diye düşünüyorum malzemeler okulda olur kullanılacagı zaman piste cevrilir ama sadece düşünüyorum her hangi bir dayanagım yok :D belki sıcak bakarlar ufak bi parkur kurulur onroad offroad :D
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Rc ile ilgilenen arkadaşlar varmı?Varsa ulaşabilir mi bana?
e_g_loco
01-06-2009, 15:01
ITUden selamlar,
Okulumuzda klüp kurmak için somut adımları atmaya başladık, ilk buluşmamızı gerçekleştirdik ve mail grubu kurduk. Yazı tatili sonunda ya klüp kurulmuş olucak yada bütün cabalarımıza rağmen kurmamakta direndiklerinden kurulmayacak. Henüz resmi bir yazışma olmadı, napalım ne delim diye konuşuyoruz. Gökçen bir yazı yazmış, sizde daha önceki klüp kurma girişimlerinizdeki yazıları kayıtlı tutuyorsanız atarsanız çok sevinirim. Gökçenin yazısına ekleme değiştirme yapabilecek olan var mı?
Ben …numaralı …fakültesinden …bilmemne. (giriş) İTÜ Spor Birliği’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek, adı Radyo Kontrollü Model Kulübü olan, radyo kontrollü uçak, gemi, helikopter ve araba modellerini birlikte üretmek, model üretimi ve kullanımı eğitimleri vermek, üniversite içi ve üniversiteler arası modelcilik etkinlikleri düzenlemek ve bu faaliyetler için ortam ve araç sağlamak amaçlarıyla üniversitemizin farklı bölümlerinde okuyan 15 kurucu üyeyle birlikte bir kulüp kurmak istiyorum. Bu kulüp hem üniversitemiz içi hem de üniversiteler arası çalışmalar yaparak farklı disiplinlerden öğrencilerin bir arada çalışmasını, birbirleri arasındaki bilgi alışverişini sağlayacak, ayrıca mühendislik öğrencilerinin formasyonunu geliştirecek etkinlikler düzenleyecektir.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
idefix26
15-06-2009, 17:07
Ersin'in bahsettiği Gökçen ben oluyorum :)
Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta kulüp kurmak için dilekçeyi teslim ederiz. İTÜ'de kulüp onayları Eylül ayında yapılıyor. O yüzden yaz döneminde uğraşacağız kurulması için. Kurmayı başarabilirsek çok harika olacak. İlk toplantıya gelen arkadaşlarda da o enerji vardı. Hem okulda çalışmak için alanımız olacak hem de etkinlik düzenleme noktasında da faydası dokunacak. Araç ve mekan konusundaki sıkıntıları kulüp olunca aşabiliriz ancak.
Hatta şuan İTÜ'de ulaşamadığımız bir çok modelci de var. Hiç tahmin etmediğim insanların bile bir şekilde laf arasında modelcilikle ilgilendiğini duyuyorum. Kulüp olup kendimizi duyurduğumuzda İTÜ'den bir çok arkadaşın daha çıkacağı kesin. Daha sonra eğitimler, üretimler, etkinlikler çok güzel olacak...
Dilerim diğer üniversitelerde de benzer çalışmalar yapılır ve günden güne yayılırız :)
İÜ Avcılar Kampüsünde olan kimse yok mu :)
Bende Süleyman Demirel Üniversitesi' nde okuyorum. Rc aracımda var ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir
idefix26
01-12-2009, 12:57
İTÜ RC Kulübü hakkında gelişmeler olumlu değil.
İTÜ Kültür Sanat Birliği (KSB) "kulübün amaçlarının niteliksiz olduğu" gerekçesiyle diğer kurulda konuşulmasına karar verdi. Bu kurul ikinci döneme de kalacağı gibi önümüzdeki yıla da kalabilir.
RC modelciliğin amaçlarının niteliğini buradakiler zaten bilir de okuldakilere göre nitelik yoksunluğu varmış. Bu başlığın ilk sayfasına göz attım da aynı saçmalığı İTÜ 2005'te yine yapmış...
Biz yine okulda çalışma yapacağız, kendimizi duyurabiliriz, diğer modelcilere ulaşabiliriz ama kulüp olma avantajından yoksun olacağız. Okulun imkanlarından faydalanmak (imkansız değil de) daha zor olacak.
:yuhh: :kütküt: :hııııııı:
arkadaşlar adnan menderes üniversitesi yok mu? ne zamandır forumdayım hiç rastlamadım
Bende "gerek yok... isterseniz motorsporları klübünün bir alt kolunu açabilirsiniz" cevabı üzerine vazgeçtim bu işten...
aersingirgin
02-03-2010, 17:52
Yıldız Teknik Üniversitesinde Havacılık Kulübü bünyesinde model uçak ile ilgilenen arkadaşlar var. YTÜHAVK ile irtibata geçerek ilgilenen arkadaşları foruma yönlendiriyorum. Umarım önümüzdeki bahar şenliklerinde geçtiğimiz yıllarda fikren ortaya atılan ancak gerçekleştirilemeyen bazı etkinlikle yapılabilir :D
tolaman07
05-04-2010, 16:43
merhabalar ben antalyadan uğur akdeniz üniversitesinde okuyorum AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MOTOR SPORLARI TOPLULUĞU (AKÜMOST) altında toplanıyoruz şuan için 6 adet araç var 5 tanesi nitrolu 1 tanesi elektrikli olmak üzere akdeniz üniversitesin de okuyup da bu hobby ile ilginen varsa bekleriz buluşmalar için bilgi almak için odaya da uğruya bilirsiniz saygılar ......
Yeditepedeki arakadaşlar, ben 2. dönem okulda klüp açmaya kesin kararlıyım, bi konu açalım burda, bizden kim var kim yok bi toplanalım, oturalım, konuşalım, 2 model dükkanından da sponsorluk şeklinde destek aldım, ayrıca klüp kurmaya yardımcı olacak insanlar da var... Bu dönem sınavlar bi bitsin, direk olarak bu klüp işine yoğunlaşacam...
evet 7tepeli aradaslar yokmu gelişme? ben adk lı bi arkadasdan tüzükle alakalı kagıtları aldım baktımda çok uğraşılcak şey var eğer ciddi manada üzerine düşülecekse yaz okulunda halledip sene başında hazırlık binasında yeni gelenlere güzell bir tanıtım yapabiliriz. muhendis007 nickli arkadasla baglantıya geçin işi o koordine edecek ,hem rc hemde üniversiteyi tanıtmak için organizasyonlar düzenlemek istiyoruz onroad için pazarları açık otopark , offroad içinde dağda arka kapıda biyerler ayarlanır , sedefhann oğuzla konuşulacak bu konular yaz sonuna hallolur inşallah
kadirabi
26-06-2010, 12:35
Sakarya Üniversitesinden yok mu birileri ???? araba-uçak- heli farketmez. hatta tekne bile olur mis gibi sapancamız var :D . rc klübümüz yok malesef. eğer sakaryadan birileri varsa pm ile ulaşsın...
nofracture
30-10-2010, 00:59
kulüp işi ağır arkadaşlar yüzlerce bürokratik zımbırtı var hele Gazi Ü. gibi biyerde okuyorsanız. Bizim onlarca aktivitemiz olmasına rağmen topluluk olarak kaldık kulüp kurmadık. en temizi bi topluluk yada kulübün altına yarışmaya yönelik takım kurmak.
barisyurumez
14-12-2010, 17:47
zonguldak karaelmas universitesinden arkadaslar var ise bir topluluk olusturalım once tanısalım ve klup calısmalarına baslayalım.
osmangazi üniversitesindeyim rc heli var ve bende bi girişim yapmak istiyorum ama okulum cok katı acaba ne yapabilirim
FreemannTR
27-12-2010, 22:54
Selam arkadaşlar,
Boğaziçi Üniversitesin'de Havacılık Klübü altında bir RC Model alt kurulu oluşturmayı düşünüyorum. (Alt kurul diyip geçmeyin boğaziçinde kulüp aktiviteleri çok yoğundur bir alt kurul bile normal bir üniversitede bir kulübün yaptığı şeylerden çok daha fazlasını yapar)
Kafamda birkaç fikir var bu konuda. Mesela RC Heli ve Uçak dersleri. HobbyRC'den eminim bu dersleri verebilecek kişiler çıkar. Ne dersiniz böyle bir şey hakkında?
merhaba arkadaşlar!! ben hacettepe üniv. otomotiv müh. okumaktaym. bölüm olarak bu işle ilgilenen ve arac sahibi olan 10-11 kişilik ekibiz. su an itibarıyla gayriresmi bi topluluk olusturduk. lakin sizinde bildiğiniz üzere üniversite onaylı topluluk olmak biraz ugras gerektiriyo. topluluk kurmakta saolsun okulumuzda zorluk çıkarıyor :) fakat yakın bi tarihte resmiyet kazanacağız. şimdiden bilginiz olsun. o günler geldiğinde hobbyrc ailesinin desteklerini bekliyoruz :):)
sevgiler...
oyuncakci
26-02-2011, 23:35
Ben üniversite yurdunun orta çaplı bi salonunda helimle denedim uğrayan bikaç kişi aşağılayıcı bakışlarıyla süzdükten :mad: sonra tövbe dedim. Artık nerde kullancam bilmiyorum. :bye:
halit_nart
24-04-2011, 20:43
iyi akşamlar arkadaşlar ben hacettepe üniv.ndeyim 2. sınıfım ve bu hobiye yeni başladım hpi e10 ile=)daha güzel off-road bi araba alcaktım ama acemiliğimi on-road ile gidereyim dedim:)bizim üniv.de rc otomobil kulübü yok ama otomobil sporları diye bi topluluk var ben onlarla görüştüm anca onların alt grubu olarak kurabilirmişiz daha doğrusu en kolay yol buymuş ben ve çok acemi bi kaç arkadaşım bu konuya çok yoğunlaştk bu dönem kurmak için elimizden geleni yapcaz ama çok çok acemiyiz sizden sürekli destek isteyeceğim umarım hacettepe de bunu organize ederiz.iyi eğlenceler dilerim hepinize):)
halit_nart
24-04-2011, 20:52
öncelikle gülücükle başlamak istiyorum cevabıma:)ben msjınızı okumadan direk en altta bi kaç şey yazdım ama baktım aynı üniversiteden arkadaşlarda var burda çok sevindim doğrusu:)ben geçende sizin otomotiv topluluğu ile de görüştüm onlar görüşelim dediler bu haftaki serginizde bide motor sporlarylada görştüm onlar bizim alt grup olarak kurablrsnz görüşelim dediler bende randevu tarihlerini bekliyorum görüşmek için.burdanda aynı hobiyle aynı yerde ilgilenenlerin olması çok iyi.ben fizik tedavi 2. sınıf öğrencisiyim benimde bi kaç arkadaşımla(tabi hepimiz acemiyiz)araştırmalara başladık.sizinde özel çabanız varmış zaten.sizde uygun görürseniz birleşebiliriz biz de sıhhiye kampüsünü organize edebiliriz bu konuda.ne dersiniz:)iyi çalışmalar şimdiden umarım eğlenceli bi rc kulübü ile okula yeni bi uğraş daha getiririz...
Merhaba , Uludağ Üniversitesi Havacılık Topluluğu olarak topluluk bünyesi altında RC Model Uçak eğitimi vermeyi düşünüyoruz. Fakat bu konuda yeterli bilgi ve ekipmana sahip değiliz. Topluluğumuz bünyesinde 1 adet Art-tech Slow Flyer ve Wing Dragon 3 bulunmakta. Üniversitede bu işe meraklı bir çok kişi olduğunu biliyoruz ve onlara en azından bu işin başlangıcını öğretmek istiyoruz. Nasıl bir yol izlememiz ve ne tarz ekipmanlara sahip olmamız konusunda bize yardımcı olabilirseniz seviniriz.
Tarhan Surözü
o_zaaaaan
14-12-2011, 23:47
Merhabalar Bende Odtüdenim eğer Odtüde de Hobby RC üyeleri veya Rc yle ilgilenen arkadaşlar varsa tanışmak isterim.Her hafta sonu tek başıma sürmekten sıkıldım artık:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.