Orijinalini görmek için tıklayınız : bu fiyata micro rs4 sport????
arkadaşlar micro rs4 hakkında biraz araştırma yapayım dedim. yerli sitelere bakmak istedim önce. sonra bi sitede KDV dahil 273 ytl micro rs4 sport çıktı karşıma. iyice baktım RTR da yazıo resimlere falan baktım garip bi şeyde yok şaştım kaldım.:eek: bu fiyat normal mi? yurt dışında 170 dolar oluo ben bu tür arabaları 350 ytl civarı görüyordum. hata bende de olabilir. ama sport olmasına bayıldım drift deil ya o iyi oldu yani. (driftle pek işim olmaz)
mini-z ye 300 ytl vermek yerine buna bakabilirim. aslında mini-z yi de çok severim. peki arkadaşlar bu araca duyduğum kadarıyla pek modifiye yapılmıyormuş. D-Box dışında (drift sevmem demiştim) brushless falan takılmıo mu? ahh bi xray m18 olsa mini z yi falan unutur ona atlarım ama tr'de yok. neyse yani demek istediğim micro rs4 e çeşitli modifiyeler yapılabilio mu? performansın dışında ışıkı felan takılıo mu?
yapılıyor hatta exotek carbon şasi çıkarttı rs4 için
onur abi b/l ne ne işe yarıyor
brushless (b/l) fırçasız motor sürtünme çok az , bakım istemeyen lipo pil ile yüksek süratler ulaşabilen bir motor ;)
peki bu mikro b/l leri nerden bulabilirim ayrıca lipoları da hiç bir fikrim yok. bi araştırcam ama bildiğiniz yer varsa lütfen söyleyin ben o bulduğum ucuz yere baktım pek güvenilir deil yok satış yapılmıyomuş yok kargo fiyatı belli deil. başka yerde 360a buldum
1/18 castle creations lar var ebay yada tower da
gümrükten geççek parada mı
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXURX2&P=ML
bu nasıl
yok mu hiç tavsiyaesi olan :( :(
oguzhangunes
21-06-2008, 11:17
Linkini verdiğin esc motor aracın için en uygun olanı güzelde bir pil ile çok iyi performans elde edersin örn: 7.4v 1400mah
Scorpion_King
21-06-2008, 11:25
istersen 11.1 volt aynı şekilde 1400-1500 mahta kullanabilirsin ama pek evde kullanmalık olmaz söyliyim. 7.4 voltla bile evde pek sürebileceğini sanmıyorum. Bence sen ilk başta arabayı al evde stok haliyle sür alış zevkini çıkar. Zamanla zaten yetmeyecektir, o zaman alırsın.
Scorpion_King
21-06-2008, 12:06
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXURX7&P=ML birde o değilde bu combonun esc si daha iyi. 14dolar fazlalığa değer bence.
istersen 11.1 volt aynı şekilde 1400-1500 mahta kullanabilirsin ama pek evde kullanmalık olmaz söyliyim. 7.4 voltla bile evde pek sürebileceğini sanmıyorum. Bence sen ilk başta arabayı al evde stok haliyle sür alış zevkini çıkar. Zamanla zaten yetmeyecektir, o zaman alırsın.
zaten öle yapıcam parça parça gitcem önce stok kullanacğım sonra modlayacağım. hemen modlarsam tadı olmaz ki zaten çabuk sıkılır aradaki farkı görerek gaza gelcem :) :) ama ben genede bütün alacağımı 1 kerede alcam araba tr den olcak (eğer alırsam hala tam emin deilim) parçalar yurt dışından. kendimi tutarım herhalde 2 günde modlamam :) :)
aslında 8000 kav olanlarda var 10 dolar fealan fark edio. bide 3s lipo araça 100 km/h yaparmış. bencede yapar
http://www.atomicmods.com/Products/Castle-Sidewinder-Micro-Brushless-Combo-8000Kv__14235.aspx
pardon kv kav deil kibrit-kömür markası :D
sizin söylediğinize göre lipo almayayım mı gerçi çok pahalı. peki nicd mi nimh mi
Scorpion_King
21-06-2008, 16:10
li-po nun neresi pahalı? Towerdan almayacaksın tabikide. hobbycity.com veya ebayden bulabilirsin. 11.1volt 1500mah lar falan 12-13 dolar civarında ki bence stok haliylede kullanılabilecek pil olan 7.4 volt almalısın bunların fiyatı 10dolarında altında.
li-po nun neresi pahalı? Towerdan almayacaksın tabikide. hobbycity.com veya ebayden bulabilirsin. 11.1volt 1500mah lar falan 12-13 dolar civarında ki bence stok haliylede kullanılabilecek pil olan 7.4 volt almalısın bunların fiyatı 10dolarında altında.
aaa bak bunu bilmiyordum çok saol. o zaman arabayla lipo da alırım. sıkılınca modlarım(tabii alırsam hala emin deilim):D
peki ama nesıl bir lipo bu mini araçlarla uyumlu ne kadar lipo vardır ki?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.