PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren teli sabitleyicisi ingilizce adını bilmiyorum

maigre
21-06-2008, 18:38
Arkadaşlar fren telinin servoya bağlandığı yerdeki, ismini bilmiyorum sabitleyiciden almak istiyorum alyan anahtarı ile tele sabitleyip telin veya yayın kaymasını engelliyorsunuz fakat adını bilmiyorum nette aradım fakat ingilizce adını da bilmediğimden e-bay de arayamıyorum bulamadım sadece bir fren takımında gördüm fotoğrafını ekte veriyorum adını bilen varsa yazarsa sevinirim

mehmetwest
21-06-2008, 21:47
bu işine yarayabılır http://www.davesmotors.com/store/product1519.html

MSenturk
21-06-2008, 22:44
MCD075-2-AS-1 olarak aratirsan trde bulabilirsin.... mcdnin gaz telinde kullaniliyor...

maigre
21-06-2008, 23:13
Teşekkürler fakat birsey daha sormak istiyorum benim kullanacağım yer disk fren in teli yani normal telden biraz daha kalın gaz fren servosuna bağlı olan diğer iki telden yani. Onun ölçüsüne göre almam gerekecek araçtan söküp buna uygun tutucu var mı diye mi aramak zorundayım yoksa disk fren in telinde kullanacağım dersem hobi mağazasına yeterli olur mu ya da kullanan ölçüsünü bilen arkadaş yazabilir mi bu arada bunlar matkapların ucunda da sabitleme için kullanılabiliyormuş onu da öğrendim ararken. Olmasaydı o şekilde bauhause gibi marketlerde arayacaktım artık..

MSenturk
22-06-2008, 00:15
sanirim stopper demeniz sanirim yeterli olur ... mcd ninkine baktimda telin gececegi alan 2mm kadar...

muratsen
06-04-2009, 09:46
eski post ama bana da çok gereken bir parçayı anlatan konuydu.

Bu arada o parçanın adı "collet"

saygılar