Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursalılar Buluşma Var
prettyahmet
05-03-2005, 11:48
Ey Bursa'lı kardeşlerim haydi bir buluşma düzenleyelim hemde tanışırız.Yeter artık valla Bursa'dayız ama bir biribirimizin yüzünü göremedik.bakın diğer şehirlere adamlar her hafta buluşuyor.Alın arabalarızı botanikte buluşalım.Acele bir tarih belirleyelim.
prettyahmet
06-03-2005, 18:21
ya hadi arkadaşlar kimse buluşma istemiyo mu?
ben yalovadan gelebilirim ama tarihe bağlı .
prettyahmet
07-03-2005, 19:20
işte bir kaç kişi ben gelirim dese tarih belirleriz problem diil?Ama Bursa'lılar da tık yok bak mesela sen yalova'dan gelirim diyosun adamalar yarım saat yol gelmiyor.
aslında bi kaç kez bulussanız bunun zevkine varacak arkadaşlar ama ...
öncedende dediğim gibi uygun vakit olursa bursada buluşma düzenlerseniz gelirim. arkadaşlar hadi biraz gayret :) ayrı havalar düzelirse biraz daha buluşma şansı artar.
arabam yok ama buluşma olursa gelirim
Paranoyaa
06-04-2005, 23:24
meraba arkadaşlar. baktım da bütün şehirlerde bir hareketlilik var ama bursa sessiz. gecende oto show a gittim ve bizim için iyi bir buluşma nokrtası olabileceğini düşündüm. pazar günü oto show da he ne dersiniz?
slmlar ben de yeni nikko aldım.Artık ufaktan ufaktan girdik işin içine.30 Nisan günü saat 14:30-15:00 gibi botanikte buluşalım mı?Ne dersiniz.Cevap verin de ona göre yapalım bişeyler.
emin_emin
25-04-2005, 09:05
arabam yok ama ben gelirim
2 miz mi olcaz?:D benim için sorun yok ama keşke başkaları da gelse.ARKADAŞLAR GELECEKLER VARSA EĞER LÜTFEN MSJ ATSIN BURAYA tekrar belirtiyorum 30 Nisan Cumartesi günü saat 14:30-15:00 arası soğanlı.İsteğe göre pazar günü de olabilir.
2 miz mi olcaz?:D benim için sorun yok ama keşke başkaları da gelse.ARKADAŞLAR GELECEKLER VARSA EĞER LÜTFEN MSJ ATSIN BURAYA tekrar belirtiyorum 30 Nisan Cumartesi günü saat 14:30-15:00 arası soğanlı.İsteğe göre pazar günü de olabilir.Bursalı arkadslar cumartesi kimseyi bulamssınız her hafta batanikte hava güzel olursa tabi en az 5 6 kişi geliyoruz! hele bu hafta baya bi kalabalık olucaz ama pazar günü saat 11 veya 12 lerde gelmek isteyen kapsın arabasını gelsin!Ama cumartesi kimseyi bulamasssıızn söyleyeyim!Dün anlaştık bu hafta bayağı bi kişi gelicek 1/5 ler serpentler ekeltrikler 4*4ler bu hafta heyecanlı olucak yani buydrun gelin............
oke kardeş pazar günü ben de gelmeye çalışıcam saat 2:30 gibi anca olurum ama orda.Çünkü dershanem var umarım organizasyonunuz kısa sürmez.Görüşmek üzere.Bende de elektrikli alet var ama pek kullanamıyorum daha :)
100kmh2sn
28-04-2005, 15:47
Buluşmanın fotoğraflarını çekerseniz bizde görmek isteriz
emin_emin
05-05-2005, 10:20
Geçen hafta buluşma olmadı galiba. geçen pazar saat 1 civarları yolumun üstü olduğundan botanik'e uğradım ses seda yoktu. bu hafta buluşma varsa söyleyin arkadaşlar. temmuz da rc alacam görüşelim bilgi alalım yafff.
ArkadaŞlar BuluŞma Ayarlasaniza Havalar GÜzelleŞtİ. Uygun Bİ Zaman Olursa Bende Gelebİlİrİm
prettyahmet
05-05-2005, 13:20
Arkadaşlar bu pazar yani 8 mayıs botaniğe gelin.Evet buluşma var.Aslında biz hafta içi falan hep buluşuyoruz.Ayrıca emin abinin rodaj işi vardı galiba.Eğer mt2'yi aldıysan getir onu da halledelim.Unutmayın arkadaşlar bu pazar 8 mayıs.Ben buraya numaramı yazıyorum.İsteyen arasın detaylı konuşuruz.Bizim arkadaşlarla şu 6 kişi falan oluyoruz herkesi bekleriz.
05356879207/ahmet
emin_emin
05-05-2005, 15:17
Ah be Ahmet' çim can damarımdan vurdun beni. Daha arabayı alamadımki. Alsamda keşke rodajı kalsa. Şimdi Ahmet kardeş benle beraber bir arkadaşım daha var ikimizde beraber araç alacaz ama MT2 den ben vaz geçtim savage25 alıcam. Ama en erken ağustos gibi olabilecek. Dolayısıyla ben diyorumki şu araçları yakından görelim bakalım nedir ne değildir hemde tanışmış oluruz. Bu pazar işim var ama bir şekilde gelmeye çalışacağım. Saat kaç gibi botanikte olursunuz???
prettyahmet
05-05-2005, 15:56
Emin abim aslında mt2 çok güzel bir araç.Ama tabii senin kendi seçimin.Bana kalsa off road yerine on road almanı tavsiye ederim.Hem daha hızlı hemde daha şekilli bence.Walla pazar kaçta orada olacağımızı tam bilmiyorum.Ama büyük ihtimal ben 14:00'da falan orada olurum.Eğer orada olmazsam cebimi ara.Ben ayarlarım.
05356879207
emin_emin
05-05-2005, 16:11
Ok. Cumartesi ararım. pazar günü uzun uzuunnn konuşuruz.
100kmh2sn
07-05-2005, 09:59
Bursada sayımız artmaya başlıyor.artık yapın şöyle güzel bir buluşma,görelim resimleri arabaları,keyfimiz bi kat daha artsın
prettyahmet
07-05-2005, 11:05
Walla Şükrü abim ben elimden geleni yapıp tüm Bursa'yı toplamaya çalışıyorum.Ama pazar büyük ihitmal toplanıcaz.Ben arkadaşlara söyleyeyim fotoğraf makinesi getirsinler o zaman hemen fotoları koyarız.
emin_emin
09-05-2005, 12:51
sanırım bu pazar yine kimsecikler yoktu. saat 14:30 gibi oralardaydım...
prettyahmet
09-05-2005, 14:24
Bu pazar havanın gazabına uğradık yoksa geliyorduk.Eğer bilyosanız bizim pistte biraz eğm var bu yüzden suyun çok uzun süre kalmasına sebep oluyor.
100kmh2sn
09-05-2005, 15:12
neyse artık haftaya buluşursunuz sizde,havalar düzelmeye başladı
benubabe
10-05-2005, 01:11
merhaba arkadaşlar bu pazar boluşalım ben inegölden gelecegim. görüşmek üzere. saglıklı ve mutlu kalın
emin_emin
10-05-2005, 09:30
merhaba arkadaşlar bu pazar boluşalım ben inegölden gelecegim. görüşmek üzere. saglıklı ve mutlu kalın
+1 emin_emin
emin_emin
10-05-2005, 09:32
Bu pazar havanın gazabına uğradık yoksa geliyorduk.Eğer bilyosanız bizim pistte biraz eğm var bu yüzden suyun çok uzun süre kalmasına sebep oluyor.
evet dikkatimi çekti pistin giriş kapısının solunda hala su birikintisi vardı. Bu hafta sonu şehir dışında olacağım için bana bu hafta yine kısmet olmayacak sanırım:kütküt:
prettyahmet
10-05-2005, 13:04
Walla bu Pazar bende yokum arkadaşlar.İstanbula'a f1 pilotu Alonzo'yu görmeye hemde model araba ve parça falan olucaz.İstediğiniz bir parça yada araba falan olursa söleyin alıyım.Ben numaramı yine yazıyım lazım olur.05356879207
benubabe
11-05-2005, 23:06
anlaşılan bu pazar günü kimsecikler olmıyacak başka haftaya. saglıklı ve mutlu kalın
ne zaman bende geleyim kesin
prettyahmet
17-05-2005, 22:03
Açıkçası bizim buluşma vakitleri tam belli olmuyor mesela bugün piste gidecektik ama gidemedik.Ancak en kısa zamanda herkesin kabul ettiği bir tarihte buluşma ayarlayacağım.Numaramı buraya yazıyorum isteyen arar konşuruz 05356879207
bursalı arkadaşlar güzel bi buluşma düzenleseniz ve forumdada duyursanı önceden yakın illerde olanlar var mesela ben bi pazar günü atlayıp gelirim yani. ama pek bursada organizasyon yohk :)
Botanikteki pist çok güzel ama felaket tozlu. Arabayı yolda tutmak mümkün olmuyor desenli radyallerle bile. Kompresörlü suyla ya da havayla temizlemek lazım yoksa ugrasmanın anlamı yok. Kompresör alalım dedik ama elektriğin olduğu oda kilitli, anahtarı da erten beyde, o da anahtarı vermem doğru olmaz diyor, haklı. O yüzden pist su an bakımsız durumda duruyor. Bademlinin ordaki piste 1 kere gittik, orası berbat durumda, arabayı sadece kırar o kadar. Bursanın durumu su anda bu. Aslında ulasım acısından, çevresi açısından en güzel pistlerden de biri sanırım botanik ama cok bakımsız işte, yazık.
Paranoyaa
20-05-2005, 00:37
o zaman bu hafta buluşup hem temizleyip hemde bi tanışıo milerki haftalara bi hazırlık yapmış oluruz.
bursa buluşmasına konuk sanatçıda gelcekmiş:) fatih ürek
Valla botaniğe en son geçen mayıs ayında mı ne gittiydim arabam çimento torbasının içine sokulmuş gibi olmuştu . Ondan sonra da bi daha gitmedim zaten . Ne bi su var ne bi elektirik yerlerde ceviz kabukları , gofret kağıtları , pist ıslanınca kurumuyor bir de o var . Güzelim TG-10'um 1 saatte rezil oldu . Hatta virajda yanlarken ceviz kabuğuna takılıp arabam takla atmıştı motor kafası kırılmıştı . O günden beri bi daha gitmedim bursa pistine . Zamanım da olmuyor zaten fazla .
o zaman bu hafta buluşup hem temizleyip hemde bi tanışıo milerki haftalara bi hazırlık yapmış oluruz.Süpürge ile temizlenecek gibi değil pist, toz bakımından berbat halde. 2-3 tur at yüksek hızda, arabanı al eline, sanki toz bulutundan geçmiş gibi oluyor heryeri. Onu bırak, o tozda yolda tutmak da mümkün değil. Kompresör alalım temizleyelim dedik ama elektrik ve su olmayan yerde kompresör almıssın ne işe yarar. Odanın anahtarı yok belki orda elektrik vardır. Bizim elimizden daha fazla bişi gelmedi valla. Süpürgeyi alıp o koca pisti temizlemeye kalksan da aksamı edersin bence.
ya ben tam olarak kesin kimler gelicek eger böyle bi buluşma olursa bilmemiz gerek ?
eger yeterlı sayıda olursak temizleye biliriz diye düşünüyorum .bilmem siz ne düşünüyosunuz
!Amorfy.BaRoS+
21-05-2005, 14:43
Bende gelebilirim.ORayı satmayı düşünse zaten alıcaklar ama ssatmıyor da !
benubabe
23-05-2005, 02:42
arkadaşlar botanikteki yer belediyeyemi ait şayet belediyeye aitse gidip görüşelim. yada orda belediyeye ait bir yer varsa. yetkililerle konuşalım. belediyede bize yardımcı olabilecek tanıdıklarım var.
!Amorfy.BaRoS+
23-05-2005, 12:13
Sanırım belediyeye ait değil belediye zamanında vermiş...Çok konuştular ama vermiyor bir türlü :)
prettyahmet
23-05-2005, 14:57
o pist Erten abiye ait.Temizlemek için falan o kulübenin anhatarını istedim vermedi.Ama adam haklı.Bu yaz orayla ilgili planlarım war dedi.Ayrıca artık bizim buraya gelirsiniz ihsaniye'de asia spor tesislerine pist açılıyor.Bu yaz hizmete girecek dediler.Bizzat görüştüm.
emin_emin
23-05-2005, 15:05
Valla pist olsunda Bursa' da olsun her türlü gelirim. Bu pazar için bir plan var mı? Ahmet. Gerçi daha hafta başı ama...
prettyahmet
23-05-2005, 15:42
Walla daha belli değil.Burada kararlaştıralım.Burada herkes belli bir tarih saat söylesin ben duyururum herkese.Yada bana ulaşın 05356879207
emin_emin
23-05-2005, 15:51
Pazar günü benim için uygun. saat farketmez. gerçi ben sadece izlemek için geleceğim ama. yinede pazar günü gelebilirim.
volkan_uzman
14-06-2005, 14:35
ben de bursalıyım. uygun bi zamanda bende gelirim.benim okulum izmirde.ve 19 haziranda öss den sonra gelecem.uygun bi yer söyleyin geleyim. gerci benim arabam yok ama olsun bende bu arabaları görmüş olurum.cevabınızı bekliyorum.
volkan_uzman
14-06-2005, 14:37
bu arabaları görmüş olurum.cevabınızı bekliyorum.ben de bursalıyım. uygun bi zamanda bende gelirim.benim okulum izmirde.ve 19 haziranda öss den sonra gelecem.uygun bi yer söyleyin geleyim. gerci benim arabam yok ama olsun bende görmüş olurum.
kendinize iyi bakın.görüşürüz...:igra:
emin_emin
14-06-2005, 15:11
eee arkadaşlar bu yakınlarda buluşma yok mu? millet İstanbul' dan Ankara' ya Adapazarı' na vs. gidiyo. Bursa' da ses seda yok. :)
artık lgs belası da bitti ne zaman olursa buluşmaya hazırım..
prettyahmet
14-06-2005, 17:12
apo'cum senin lgs derdin bitti.Artık full modele dalıcaz senle.88 net yapmışın tebrikler.Arkadaşlar istediğiniz zaman buluşma yapalım.Problem diil.Bana yeni bir araba daha gelcek sanırım onuda test ederiz.Hemde apo'nun arabaya rodaj yaparız.Bana tarih söleyin ona göre ayarlarım.
teşekkürler ortak:)şu rodaj işine ağırlık vermemiz lazım ve bursadaki rc sewerleri toplasak bursada çok güzel şeyler olacak önümüz açık.. bide bursada da bi yarış ayağı olması ii oldu artık yavaş yavaş canlanıoruz.
emin_emin
14-06-2005, 17:47
Buluşma tarihini ve yerini merakla bekliyorum. :)
volkan_uzman
28-06-2005, 15:06
koordinatları verin,
İ WİLL BE THERE... :igra:
!Amorfy.BaRoS+
28-06-2005, 15:52
Cumadan bursadayım ve pazartesi tekrar dönücem sadece cumartesi günü boşum ve botaniğe gitmeyi düşünüyorum Bana yardım edicek yada birlikte gidebilceğimiz yada orda buluşabilceğimiz arkadaşlar varsa sevinirim...
Kaldıgım ev bursa ,setbaşı sanırım...
Bu cumartesi gelebilcekler adlarını eklerse sanırım daha iyi olur... ORganize oluruz...
1.Onur Karaçuhalılar AmoRFy.
2.
3.
4.
5.
2.Apo Sewim EcLiPsE_bOy
3.
4.
5.
amorfy ben gelebilirim fakat cok uzun kalabileceğimi sanmıyorum . Kac gibi piste gideceksin??
prettyahmet
28-06-2005, 16:50
2.Apo Sewim EcLiPsE_bOy
3.Ahmet Tekelioğlu
Apo ve Onur bana bi saat belirtin.Ben kesin ordayım.Hem arabalara ayar çekeriz hemde apo'nun rodajı yaparız
!Amorfy.BaRoS+
28-06-2005, 17:57
Valla şampiyona öncesi turlarım fazla malzeme getiremem düğün filan var ama sabah 11-12 akşam 4-5 arası orda olurum gibime geliyor Ama işte hiç bilmiyorum bursayı birisle gitmem şart :)
sabah 11-12 arası gidecek olursan gelip alabilirim haberin olsun .
!Amorfy.BaRoS+
28-06-2005, 18:58
uyar abi.Sabah gideriz ama kaç gibi dönersin sen yada nasıl döneriz filan onları msni açınca konuşuruz :)
2.Apo Sewim EcLiPsE_bOy
3.Ahmet Tekelioğlu
emin_emin
29-06-2005, 08:53
Arkadaşlar bildiğiniz gibi benim henüz bir aracım yok ama tanışmak için bende gelmeyi düşünüyorum. Saat 4-5 gibi olursa şehir dışından gelecek arkadaşları terminalden alıp Botanik' e götürebilirim. Yani aracım yok ama rehberlik yapabilirim. :)
özelden veya buradan mesaj yazmanız yeterli
volkan_uzman
29-06-2005, 11:47
gençlik kusura bakmayın
ben ctesi günü izmire gidiyorum
yahu bu zamana kadar ayarlama yapmadınız
tam ben gidiyorum siz buluşma ayarlıyorsunuz
oldu mu şimdi???
neyse benim bütünleme sınavları 20 temmuzda bitecek
20sinden sonra buluşma olursa gelirim
gerçi ben izmirden ne olup bittiği takip ederim
neyse herkese selam...:igra:
!Amorfy.BaRoS+
30-06-2005, 15:37
Valla araba getirip getirmeyeceğim belli değil ama bursaya kesin geliyorum eger bi şekilde kurtulabilriseem piste gelirim..Size yardımcı olurz artık...
Serkan abi cep numaranı yazsana.
volkan_uzman
05-07-2005, 15:56
heeeeey genclik
nerdesiniz yahuuuuuu
hani buluşma vardı
yani utanıyorum valla
adamlar gelmek için taaaa nerelerden geliyorum gelirim diyolar ama sizden bir çıt yok.
bırakın yaaaa
müdahale etmeyin
valla ayıp oluyor
pretty ahmet kardeşim ben gelince buluşuruz he bide eclipse boy var onuda ararım ben bi güzel bulusuruz
ok???
:igra:
!Amorfy.BaRoS+
05-07-2005, 19:12
Biz zaten 3 kişi ordaydık o sıcakta 2-3 tur atıp eve döndük :) illa resim filanmı lazım...
Paranoyaa
22-07-2005, 22:51
valla bir kişiyle irtibata gecerseniz böle olur. bende gerlecektim öğleden sonra olsaydı. hem serin serin ama illa sabah deyince elden bişey gelmedi tabe
!Amorfy.BaRoS+
22-07-2005, 22:57
Buraya yazdık 1 kişi filan anlamadım ? Zaten serkan abiyle sıcaklıga baktıgımız sırada 40 filandı akşam üstü toplansaydık iyi olurdu gerçi ama Serkan abiye uymam lazımdı..
ya O pistte bence hiç bir arabaya yazık etmemek lazım.Kesinlikle güzel bi temizlik vs yapılmalı Yani.
paronaya sadece arabayı kullandıktan sonra pulleylerdeki taşlara bak diyorum cidden yazık yani sokak daha iyi :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.