Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selamlar...
herkese selamlar... Bende herkes gibi bu hobimi faliyete geçirmek için çalışmalara başladım:) . Fakat şu anda yarışlara katılmak yada profesyonel anlamda bişeyler yapmak gibi bi amacım yok sadece biras eğlence ilerisi için bu konuda biras bilgi edinmek vede birazcık hız istiyorum on-road ları kullanabileceğim bir pist olmadığı için Tamiyanın GRAVEL HOUND 4WD Off-Road Racer (DF-02) modelini almayı düşünüyorum fakat bu araba tower hobbies te 180 rc mart ta 95 dolar bunun nedeni nedir? vede arabanın bnm elime ulaştığında bana maliyeti kaça gelmiş olur? illadabu modelin olması gerekmio tabi aslında isteğim olabildiğince ucuz şimdilik hevesimi alabileceğim bu işe daha da meraklana bileceğim bi araç kısacası BANA YARDIM EDİİİİİİİİİİN:) ! pls...
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. BU modeli pek tavsiye etmiyorlar. Konuları incele bi. Ayrıca bu sorula için burası yanlış yer. Off-road topiğine bununla ilgili bir konu açsan sana yardımcı oluruz.
foumu gerçekten incelediim için zaten bu modeli söyledim özellikle... Bide şöeyle bir şey war direk olarak off road başlığı altına açsam konuyu neden tanışmayla başlamadın dioalr buraya açtım sen oaraya açsan daha iyi olur diosun anlamadım gitti ama ok orayada aynı şekilde yazacağım....
merhaba ozzy aramıza hoş geldin eskişehirlileri görmek mutlu etti beni. kendinede tanıtırmısın?
Aramıza ve ailemize hoşgeldin. Konu üzerinde bilgi sahibi olan arkadaşlarımız sana mutlaka yardımcı olacaklardır. Bu arada bir ricada bulunayım; yazılarını normal boyutta ve renkte yazarsan memnun olurum, böyle koca koca kırmızı harfler bağıra-çağıra konuşuyormuşsun gibi oluyor da :D
oooo siz böyle cevap verecek olun ben istediğiniz şekilde yazmaya razıyım:). Eskişehir de okuyorum elektrik elektronik mühendisliğinde rc cars a olan merakımdan dolayı bu ikisini birleştirmek istiyorum o yüzden aranıza katıldım. Yaptığınız vede yapacağınız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Reca ederiz, hangi konuda neyi merak edersen sor, bilgilerimiz dahilinde mutlaka yardımcı olmaya çalışırız. Bu arada RC modellerde, özellikle kumanda sistemlerinde senin ilgilenebileceğin şeyler var. Senin sayende ileride Türk Malı damgalı bir profesyonel kumanda veya ESC de görebiliriz belki, neden olmasın?...
Forumdan Penguen (akin) Nİcklİ ArkadaŞimizda OgÜ De Ve Makİna MÜh Okuyo :)
bu kadar büyük bi beklentide olmamalısınız bence en azından şimdilik ama kesinlikle ileride derslerimde teoriden tekniğe geçtikçe bu konuda kendimi geliştireceğime inanıyorum. Hayırlısıyla bi araba alayımda gerisi illaki gelir... Daha sorası için böyle şeyler düşünüorum zaten merak etmeyin...;)
toyota/fahir
10-03-2005, 00:10
aramıza hos geldin kardesim iyi sohbetler forumda
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.