Orijinalini görmek için tıklayınız : Klüp Gereklilikler Neler???
prettyahmet
06-03-2005, 18:38
Arkadaşlar biz bursalılar bir klüp kurmak istiyoruz ama klüp kurmayla ilgili ne gibi gerekler var ve neler gerek bilmiyoruz.yani yasal bir klüp kuracağız çünkü.iyani yine yardımınıza ihtiyacım var?Ayrıca Bursalılar aşırı ilgisizler burdan duyuru.
!Amorfy.BaRoS+
06-03-2005, 19:04
Resmi İşlerde yaş önemlidir yaş tutmuyor.Team bursa neyine yetmiyor ? :) Team bursa diye bir team kurun ve yarışlara katılın ama hemen resmi düşünmeyin ki çok az resmi klüp var :) anlatabildim sanırım.
prettyahmet
06-03-2005, 20:59
ya ben kurmayacağım bizim büyükler kuracak.Bizde tabi ki üyeler falan olacağız.bana bilgi bulabilirsen bul dediler bende onun için soruyorum.Büyükler bilirsin resmi istiyolar.Hani model uçakçıların falan oluyor ya o tarzda istiyorlar.hafta da bir toplantı,muhabbet falan istiyorlar:))
ha_racing_team
06-03-2005, 23:43
Selamlar ,
Birzamanlar atesli hobicilerin diyari olan Bursa'li arkadaslarim. Turkiyedeki ilk asfalt pist zamaninda Bursada yapilmisti. O eski gorkemli gunlerin geri gelmesini cani gonulden istemekteyiz.
Ocelikle modelcilikle ilgili Turkiyede kurulmus olan birsuru dernek mevcut ve eminimki cok katilimcisi olan sehirler bile bu sainavi gecmekte zorlaniyorlar. Modelciligi mumkun mertebe dogal halde yapabilmek katilimcilarin istikrarli olmasi ile saglanabilir. Sehideki katilimci azligini dile getirirken birde resmi sorumluluklar altina girmek nekadar iyi bir fikir olabilir ?
Karmasik denklemler icinde bir suru yaptirimla karsi karsiya kalacagina eminim. Ayrica klup olmak sanirim biraz daha zor olucak belki bir dernek mumkun olabilir ki bunuda biraz dusunmenizde fayda var. Egerki model otomobil ile ilgili bir calisma yapmak istiyorsaniz Bosch bu konu ile ilgili gayet ilgili hareketler sergiliyor ve sanirim cok yakin bir donemdede pist yapma durumlari gundeme gelecek. Dusunceme gorede bu pisti Bursada yapabilirler. Ancak illada boyle bir olusuma girmek dusuncesi var ise Emniyet mudurluklerinde Dernekle masasi bulunmakta tum bilgileri detayli olarak oradan ogrenebilirsiniz.
Saygilar ;
HA Racing Team
Ruzgar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.