PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada mini pist varmı? var ise mini-z alacağım

KaaaN
30-06-2008, 22:35
hocam ben rc lerle yarışmak istiyorum. bursadayım. yarışmak için mini-z mr02 mm ferrari enzo düşünüyorum.

bursada mini pist varmı? eğer yoksa bursada mini-z sahibi arkadaşlarla pist yapalım diyorum. bence en zevkli kapışmalı yarışlar mini-z de. hem pil süresi uzun hem araçlar hem çevik hemde zahmetsiz.

lütfen beni bilgilendirin pist varmı yokmu?

bursada mini-z kullanan arkadaşlar kimler?

bursada başka kullananlar varsa bende alacam pist kuralım

denoxit
30-06-2008, 23:10
maalesf bursa da ne mini pist var ne hobby shop var mini ile alakalı bi şey yok. allahtan bumod pistimiz var. ama hayır mini pist yok

denoxit
30-06-2008, 23:13
bu arada seçim çok iyi araba olarak ama bursada mini pist olmazsa ya da kendin kurup aracı pist üzerine koyamazsan pek zevk vermez yarış arabası yani pist dışı tavsiye etmem

KaaaN
01-07-2008, 00:53
hocam ilgilendiğin için teşekkür ederim. kendimiz pist kurmaya kalksak başaramazmıyızki ufacık oluyor zaten pistler normal ev salonu kadar biryer yeterli. acaba bursada kaç kişi mini-z kullanıyor? beş-on kişi olsa yeter hepimiz toplanıp bir mini pist kursak kendi aramızda yarışsak pisti yapmak kolaymış zaten ben araştırdım sence kimler ilgilenir bu konuyla?

denoxit
01-07-2008, 14:53
vall aslında ben de yeni sayılırım. ama bursa da mini z kullananlar var. çok olmasa da var. ayrıca evet pist yapmak pek de zor deil. fakat nereye yapacaksınız. onun için güzel bir yer lazım. bir de yarışlar için tur sayaç sisitemi şart. oda biraz tuzlu:( ama dediğim gibi pistin olacağı yer önemli. birinin evinde olmaz herhalde. ben mini z ile pek ilgilenmiyorum micro rs4 sport alıcam. o yüzden ilgilenen kişileri pek de bilmiyorum

denoxit
01-07-2008, 14:54
ama bi pist kurulursa ve organizasyonlar yapılırsa düşünmem deil

oguzhangunes
01-07-2008, 15:23
Eger pist yapılırsa bende micro losi var onla idarelik takılırız sonradanda bi mini z alırız ancak pistin nereye yapılacagı

rebelcha
09-07-2008, 20:25
oguzhan abi maşşallah sende nereye baksam çıkıyosun helal olsn valla senin gibilere ihtiyacı var bu sitenin..