Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'ya yeni pist geliyor
prettyahmet
07-03-2005, 13:57
Evet bursalı arkadaşlar son aldığım habere göre ihsaniye'de asia spor merkezi bir pist kuruyor.Burada tüm spor faaliyetleri yer aldığı için pist kurmaya karar verdiler.ben daha dün görüştüm ve yaza pistin hizmete gireceğini söylediler.Bilginize
!Amorfy.BaRoS+
07-03-2005, 14:37
Kim söyledi bunu ? Dernek üyelerinden birisi mi ? Ayrıntılı bilgin varmı ?
heryerde pist sayısı fazlalasıyor.ama istanbulda tık yok çıldırıyorum yaw
istanbulda pist nerelerde var
Bursada Kartİng Pİstİnde Kullanabİlİrsİnİz Aslinda Baya BÜyÜk Bİ Pİst Vardi Tam Nerde Bİlmİyorum Ama Çok GÜzel Bİ Pİsttİ. Kartİngcİlerle AnlaŞip BuluŞmalarinizi Orda Yapabİlİrsİnİz.
bursalı arkadaşlar yapın bi bulusma artık ben istanbuldan olmasamda yalovadan gelirim bulusmanıza ! hatta belki istanbuldan bile gelebilirler sonucta 2 saat bi yol
prettyahmet
07-03-2005, 19:00
Bu bilgiyi bana o dediğim asia spor merkezinin sahibi söyledi.Ayrıca cepcity kardeş beb bir buluşma ayarlamak istiyorum.Ama bursa'dakiler ilgisizler ben bu konudan çok yakınıyorum.Ayrıca penny kardeşimizin söylediği gibi bursa'da birden fazla karting pisti var.Özellikle penny'nin söylediği pist çok aşırı güzel bir pist Misi köyünde bulunuyor.Biz bir ilk buluşmayı yapmak gerisi gelecek ama...o karting pisti sahibine teklif götürmeyi düşünüyorum.En azından haftanın 1-2 günü gidsek antreman yapsak ne güzel olacak ama ayarlayacağım.O pist olamasa da bursa'da şu an 1 kapalı,en az 4 tane kadar açık pist var.Ayarlama yapıp pist sahipleriyle görüşücem.Ve ayarlarsam türkiye'nin en büyük rc pistlerinden birine sahip olacağız.Bursa'da yarış ayarlaması falan yaparız o zaman.E artık o zaman Bursa'ya gelirsiniz.
!Amorfy.BaRoS+
07-03-2005, 20:18
KArting pistleri güzel ama birde şu tekerlerkler olmasa bu arada normal bir pist maliyeti 150 milyarı vermek bilmiyorum ama olmaz gibi geliyor birde büyük pist olsa nolu olmasa nolurbu arada kanatlar pistine neden gitmiyorsunuz park bahce ne güzel yer ?
Kanatlar pisti çok bakımsız... Ceviz kabukları falan var pistte bir kere onlar yuzunden geçen yaz arabanın kontrolunu kaybedip takla atarak heatsinki kırdım .
!Amorfy.BaRoS+
07-03-2005, 20:57
Bence bahane değil 10 kişi toplansanız gidit temizleyip kullanabilirsiniz o zaman biz napalım zaten bir araba kullanmak için nelere katlanıyoruz sizin bahaneye bak :)
HPIR40;Bursa uzun süre yaşanan sessizliğin arkasından ilk defa iyi bir pist e kavuşucak anlaşılan.Asıl haraket İstanbul da;yeni organizasyonlar,Mını-Z ler...etc...
istanbulda pistler hangileri?
Bursa'da shop olmadıktan sonra pist mist bir işe yaramaz..
Haklısın Onur, alın elinize süpürgeleri 10 dakikalık işi var ya:D biz çırpınıyrz burda yakın, abonelikli pist diye.
prettyahmet
08-03-2005, 14:31
O Erten Abinin pistine gitmesine gideriz.Ama bir arakadaşımdan duyduğuma göre Piste girmişler 5 dak sonra park görevlisi gelip burası özel mülkiyet demiş.E tabii ki bizim arkadaşlar da çıkmak zorunda kalmış.Ayrıca o yeni açılacak pist öyle şahşahalı bişey olamayacak.Adamın dediğine göre 1 tane tenis kortunu iptal edip yapıcaklar.Yani max büyüklük tenis kortu kadar.Ama olsun ben giderim.Çünkü evime yürüyerek 10 dk falan sürüyo.Ayrıca bursa'lılar ilgisiz olmasa gider Erten abinin pisti temizleriz ama değil 10 kişi 5 kişi toplayamıyoruz ki
beni de çıkarmaya çalıştı o güvenlik görevlileri . Çıkmadık ama baya da gergin bir ortam oldu
benimde dün haberim oldu:)
ahmet buluşma istedinde hayır dedikmi:)?Yaparız bişiler ah bide araba alsam...
prettyahmet
08-03-2005, 21:43
ya apo herkes senin gibi istekli olsa ama nerde?Senin araban olmasa da sen gel varlığın yeter kardeş.Hadi bursalılar buluşma hadiiiiiiiiii.
bulusma günü beni bursa GAR ından alırsanız yalovadan atlar gelirim otobusle 45 dkda
:D RC için herşey feda olsun
volkan_uzman
14-06-2005, 16:52
selam gençlik
bende bursalıyım ama bu pistler nerelerde ben bile bilmiyorum.
bu ihsaniyedeki asia... adını unuttum neyse o yer tam olarak nerelerde kalıyor???
bana sevabına bi tarif eder misiniz???
ihsaniyede vergi dairesi varya ordaki mopaş tarafında,arkalarda kalıo...
prettyahmet
14-06-2005, 17:15
ihsaniye karakolu var.Onu sırtına al.Tam karşında asia spor merkezi.Şunu da söliyim.daha adamlar pist için hiç bir şey yapmamış.Ölece hala tenis kortu olarak duruyor.Sözde bu yaz hizmete gircekti.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.