PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirden Selamlar...

roadwarrior
08-03-2005, 15:53
Arkadaslar ben Modelcilik konusunda yeni değilim.Sivil havacılık ta okuyorum ve model uçak sertifikasına sahibim.Model uçaklar konusunda başarılıyım atölyemizde her modeli kendimiz yapabiliyoruz, Ama model otomobiller hakkında bir şey bilmiyorum (cok az...)
Burda bulunmamın nedeni de buradaki uyelerin boş insanlar olmadığını görmek.Çok araştırmam sonuncunda burdan daha iyi bir yer bulamadim.(Site yoneticilerini tebrik ediyorum)

Model otomobiller konusuna da el atmak istiyorum ama Eskişehir'de bu işle uğraşan kimse yok (sanırım.Eskişehir de olanlar sizlerle iritibata geçmek isterim)

Bir site yaptım (rakibiniz değilim estafurullah)

http://www.rcmodels.gen.ms

Eskişehirde oturanlar ile birleşip organizasyonlar yapabiliriz.

Penny
08-03-2005, 16:40
Merhaba ArkadaŞim Kendİnİ Tanitirmisin :) Bende EksİŞehİrlİyİm BİkaÇ ArkdaŞim Daha Var EskİŞehİrlİ. Senİn Gelmenlede Sanirim BuluŞmalarimiz Artacak.

ozzy
08-03-2005, 20:27
alala bende kendimi tek sanıp üzülüyodum eskişehirde...konuşalm buluşalm bilgi alışverişinde bulunalm...

Penny
09-03-2005, 08:25
:) eskişehirde 5 kişi olduk sonunda yahu :D

100kmh2sn
09-03-2005, 10:09
Ailemize hoşgeldin,
Eskişehirdeki HobbyRC üyelerinin sayısı artmaya başladı,aslında havanın güzel olduğu bir zamanda buluşup en azından ilk etapda bir tanışma düzenleyebilirsiniz
Sitene baktım eline sağlık güzel olmuş
Seni sık sık aramızda görmek isteriz

roadwarrior
09-03-2005, 21:48
Teşekkur ederim arkadaslar,

Bir organizasyon yaparsak iyi olur.Benim de 5-6 arkdasım var bu konu ile ilgilenen.

Mutlaka görüşelim.

Penny
09-03-2005, 21:53
buluşma resimlerinin altında eskişehir buluşmasının resimleri var istersen bi bak irtibata geçelimde bi ara görüşelim hepberaber.