PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rcmart firmasından alış veriş

zooom
09-03-2005, 14:48
arkadaşlar merhaba........öncellikle böyle güzel bir forumda bilgi paylaşımını sağladığınız için teşekkür ederim.........formun tamamına yakınını okumaya çalıştım.......öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum........ben nikko kullanıyorum ancak ondan sıkıldım ve bu işe daha çok önem vermek istiyorum.......kararımı benzinli araçlardan yana kullanmak istiyorum :o))......zaten yarışlara katılmak gibi bi gayemde yok......sadece boş zamanlarımda eğlenmek ve bi uğraş içinde olmak istiyorum........forumlarda rcmart firmasının hem ucuz hemde gümrük vergisine tabi olmadan gönderdiğini duydum.......acaba daha önce rcmarttan araç satın alan arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilirlermi?........posta ücreti ne kadar olur, ne kadar zamanda teslim alabilirim, ödemeyi nasıl yapmam gerekir vs. bu gibi konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim..........şimdiden saolun...........

mcagis
09-03-2005, 15:07
Ailemize hoşgeldin. Güzel bir benzinli araba alırsan, emin ol ki ileride yarışlara da katılmak isteyeceksin :) Son zamanlarda gümrük problemi yüzünden yurtdışından kullanıma hazır araba getirtmek çok zor hatta imkansız bir hale geldi. En iyisi, yeterli paran varsa yurtiçinden sıfır ve herşeyiyle kullanmaya hazır bir araba alabilirsin. Ya da temiz bir ikinci el araba da alabilirsin...
TeamGo, TeamMRP, Yavro Oyuncak, Mustang Hobbies ve daha birkaç firmadan alabilirsin...Yedek parçalarını ve bazı aksesuarlarını da TowerHobbies veya RcMart'tan İnternet yoluyla sipariş de edebilirsin. Bu firmalar, kredi kartıyla çalışıyor ve adresine postayla mal gönderiyor, paket yaklaşık 15 gün ile bazen 2 ay arasında geliyor. Detayları ilgili sitelerden ve forumun ilgili sayfalarından öğrenebilirsin...

zooom
09-03-2005, 15:13
hoşbuldum....:o))....aslında evet insan her zaman daha fazlasını istiyor.......:o))........yurtiçindeki firmaların fiyatlarını inceledim çok büyük fiyat farkları söz konusu.........o yüzden yurtdışından almayı planlıyorum.........gümrük konusunda hiç bir problemim yok gümrük firmasında çalışan arkadaşlarım var.........benim için faturada 100 euroyu geçmesin gerisi önemli değil.....paket posta gümrük müdürlüğünden takılmadan arkadaşlarım arabayı çeker.....:fısfıs:

unalsel
10-03-2005, 00:14
Rc mushroomdan siparişi sorayım bir de. Emsyi mi seçmek iyi diğerini mi. Sorun oluyormu siparişlerde? Dİğer seçenek kaç günde geliyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ayhan
10-03-2005, 10:52
Selam arkadaşlar,
ben yurt dışındaki firmalardan RCmart tan alış veriş yapmayı tercih ediyorum ve çok memnunum. Şu an askerde olduğumdan en son alış verişimi aralık 2004 tarihinde gerçekleştirmiştim ve sanırım 4. alışverişimdi (RCMart'tan). Eğer hızlı posta (EMS) ile sipariş verirseniz en geç 10. günü sipariş elinizde oluyor, tabi bu sipariş 3 gün içinde istanbula oradan da ankaraya (ben ankarada oyuruyorum) geliyor. Ayrıca adamlar müşterilerine ilgi ile yaklaşıyorlar ve gönderdiğiniz mail'lere cevap vermekte özen gösteriyorlar.
Uzun lafın kısası ben bu siteden alış veriş yapılmasını güvenli buluyorum ve onaylıyorum.

M_tech
12-03-2005, 21:32
Rc mushroomdan siparişi sorayım bir de. Emsyi mi seçmek iyi diğerini mi. Sorun oluyormu siparişlerde? Dİğer seçenek kaç günde geliyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ems öncelikli olsun pahalıysa normal air post seç,sakın uçak dışında birşey seçme

mania_rc
13-03-2005, 23:38
Arkadaşlar rcmarttan alışveriş yaparken nası fatura bedelini düşük gösteriyosunuz??

M_tech
14-03-2005, 01:11
göstermiyorsun fatura bedeli yazmıyor kutuda sadece kargo parası yazıyor.istersen mail at oyuncak gibi göstert

mania_rc
14-03-2005, 11:56
göstermiyorsun fatura bedeli yazmıyor kutuda sadece kargo parası yazıyor.istersen mail at oyuncak gibi göstert

M_tech Yani hiçbişey yapmaya gerek yok sadece arabanı alıyosun örneğin hpi rs4 evo 285$ kargo parası 67$ bizim gümrüge gelince 67$ olarak mı gözüküyo fatura??

Gümrükçüler bu kargo faturası, içindekinin faturası yok fln deyip zorluk çıkarmaz mı??

M_tech
14-03-2005, 13:42
ben 200 dolara helikoter aldım,kutu ustunde sadece 55 dolar kargo parası yazıyordu. ne fatura ne başka birşey yoktu,adamlar zaten ustune toy yazmışlar... sen yinede mail ile anlat derdini.. gümrükte vergi problemi var ona göre birşeyler yapın de 1-2 gün içinde cevap verirler...

RoCCo
14-03-2005, 15:29
allah allah ya nasıl iş anlamadım gitti... faturası çıkmadı diye kyosho tekneyi 10 gün gümrükten çıkartana kadar anamız ağladı

M_tech
14-03-2005, 19:35
rcmarttan mı geldi?

mania_rc
15-03-2005, 10:20
allah allah ya nasıl iş anlamadım gitti... faturası çıkmadı diye kyosho tekneyi 10 gün gümrükten çıkartana kadar anamız ağladı

Arkadaşlar ben de bunu demek istiyorum. Gümrükçü bunlar zorluk çıkarmakta üstlerine yoktur.(Hepsi değildir ama)

rcmarttan alışveriş yapan arkadaşlar detaylı Bilgi verirlerse sevinirz..:)

Bi de kutu üstünde toys yazması tamam da gümrükçü demez mi "bu oyuncak da olsa bi fiyatı(faturası) olmalı ne iş?" :mad:

RoCCo
15-03-2005, 12:54
ben başka bir forumda okudum kutunun üzerine 100 $'dan düşük bir bedel yazarlarsa gümrüğe takılma falan olmuyor demişler .

elessar
15-03-2005, 13:44
Arkadaşlar bu gümrük olayları artık öle sinirimi bozuyorki.Beğendiğin araba ancak hayallerini süslüyor insanın bu şartlarda.Sinir sinir oluyorum sinirrrrr :kütküt:

zooom
15-03-2005, 14:43
evet arkadaşlar yaa.........rcmartdan alış veriş yapan bi arkadaşımız bize detaylarıyla anlata bilirmi.........alış verişi nasıl yapıcağımızı........posta ücretinin ne kadar olucağını falan........bunu öğrenmek en iyisi olur bence..........yanılıyormuyum........birde rcmarta iki haftadır mail atıyorum hala cevap vermediler acaba yanlış bir yeremi gönderiyorum :o))...........

M_tech
15-03-2005, 14:48
bakın arkadaşlar. rc marttan sipariş vercez diyelim...oncelikle benim siparişimden fatura filan çıkmadı bu bir. kutunun üzerinde 55 dolar kargo ucreti yazıyordu sadece ve kargo bilgilerinde toys olarak beliritlmişti. bildiğim kadarıyla oyuncak kategorisinde vergi alınmıyor gümrükte,ama hobi aracı vs gibi birşey olursa alınıyor. adam fatura çıkmayınca kaça aldın dedi 50 dolar dedim. o zaman oyuncak bu dedi ve bir işlem yapmadı. öte yandan araba gibi şeyler çokça geldiği için ve bunların fiyatlarından haberleri olduğu için bunların oyuncak olmadığınıda biliyorlar. ona göre de yaklaşık 300 dolardır diyip fatura çıkmamış mala vergi uygulayabilir. aslında herşey ordaki memurun keyfine ve anlayışın agöre değişiyor. yapmanız gereken tek şey basit bir mail atarak kendinize fatura olarak 50-60 dolarlık bir fatura kestiriip kesitirmeyeceğinizi sormak.çinliler çok fazla faturayı vs sorun etmiyorlarama tower değeri neyse onu keser yollar...

unalsel
15-03-2005, 14:50
Yanlış olablir hemen cvp geliyr çünkü. Anasayfasındaki linkten direk yollayabilirsin. Ben sipariş vermeye kalktım ama veremedim. Baya bir karışık işleri var, towerın bu yönü güzel, sitesinin basit, hızlı olması. Priority mail bilmem başka bir seçenek falan gibi birşeyler hiçbirşey anlamadım, yok bunu seçerseniz sizin mal daha özenli gelir falan diyor ama ne farkedecek. Aslında en güzeli ems,özellikle büyük paketlerde pek farketmiyor kargo fiyat farkı.
Bir de düşük fatura isteğinizi sipariş kısmındaki comment kısmı var oraya açıkça yazıyorsunuz ingilizce olarak.

omer_yildir
15-03-2005, 14:50
rcmart biraz yavas calısıyor..ve maillere kalıp cevaplar verıyorlar... bız rcmarttan ıkı sıparıs getırdık.. ıkısıde paket ustunde toys ve 50 dolar yazısıyla geldı..ıkısınınde ıcını felan acmamıslar..ıcınden maldan baska hıcbır kagıt vs bırsey cıkmıyor..yanı tamamıyle baska bırı sana letter gonderıyor gıbı gelıyor..baska soruların varsa yanıtlayabılırım....

zooom
17-03-2005, 10:59
daha öncede dediğim gibi gümrük konusunda bi problemim yok.......o malı her türlü gümrükten geçiririm bunlar kafama takılmıştı........hala onlardan cevap alamadım sorduğum sorulara........bir şey daha sormak istiyorum.......pana gelicek olan paketin posta ücreti ne kadar olur 1/10 onroad benzinli bi model almak istiyorumda sanırım paket ölçülerini biliyorsunuzdur............birde posta ücretini rcmart malın kıymetinemi katıyor yoksa ben ayrıca ödüyormuyum.........

M_tech
17-03-2005, 11:54
Yanlış olablir hemen cvp geliyr çünkü. Anasayfasındaki linkten direk yollayabilirsin. Ben sipariş vermeye kalktım ama veremedim. Baya bir karışık işleri var, towerın bu yönü güzel, sitesinin basit, hızlı olması. Priority mail bilmem başka bir seçenek falan gibi birşeyler hiçbirşey anlamadım, yok bunu seçerseniz sizin mal daha özenli gelir falan diyor ama ne farkedecek. Aslında en güzeli ems,özellikle büyük paketlerde pek farketmiyor kargo fiyat farkı.
Bir de düşük fatura isteğinizi sipariş kısmındaki comment kısmı var oraya açıkça yazıyorsunuz ingilizce olarak.

priority dediği öncelikli,özenli değil. öncelikle senin kargon postalanıyor vs gibi..
ems : express mail. onların hızlı göndermesi ççok önemli değil aslın abakarsan burdakilerin eli yavaş olduktan sonra... normal havayolu kargo seçilmesi bence kafi. ben bütün yöntemleri denedim zaman içinde.

M_tech
17-03-2005, 11:58
daha öncede dediğim gibi gümrük konusunda bi problemim yok.......o malı her türlü gümrükten geçiririm bunlar kafama takılmıştı........hala onlardan cevap alamadım sorduğum sorulara........bir şey daha sormak istiyorum.......pana gelicek olan paketin posta ücreti ne kadar olur 1/10 onroad benzinli bi model almak istiyorumda sanırım paket ölçülerini biliyorsunuzdur............birde posta ücretini rcmart malın kıymetinemi katıyor yoksa ben ayrıca ödüyormuyum.........

rc marta toplam ürün artı kargo parasını ödüyorsun zaten. vergi hesaplanırken eğer olaki fatura matura varsa kargo düşülür gelen malın satış bedelinden vergini verirsin.

boldblue
20-03-2005, 13:05
arkadaşlar bu sıralar rcmart tan düşük faturayla herhangi birşey getirttiren varmı.
sağ salim geldimi gümrükte sorun çıkıyor mu.
ben bi savage getirtmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.

RoCCo
20-03-2005, 13:42
Düşük fatura ile mal getirtecek arkadaşlara bir uyarı yapmak istiyorum . Yurt dışında çoğu kişinin başına da geliyor bu olay . Eğer 300 dolarlık siparişi düşük fatura ile göndertip (diyelim 80 dolar) kaybolma gibi bir durumla karşılaşırsanız geri alacağınız para da faturada gösterilen miktar kadar olacak bu riski göz önünde bulundurun . Özellikle RC-MUSHROOM ve RC-MART kendi kendine düşük fatura gösterme işlemlerini çok yapıyorlarmış . Avrupa'da bu konudan çok kişinin başı ağrıyor haberiniz olsun . Rc-mushroom hakkında çok şikayet var özellikle...

M_tech
21-03-2005, 02:03
Düşük fatura ile mal getirtecek arkadaşlara bir uyarı yapmak istiyorum . Yurt dışında çoğu kişinin başına da geliyor bu olay . Eğer 300 dolarlık siparişi düşük fatura ile göndertip (diyelim 80 dolar) kaybolma gibi bir durumla karşılaşırsanız geri alacağınız para da faturada gösterilen miktar kadar olacak bu riski göz önünde bulundurun . Özellikle RC-MUSHROOM ve RC-MART kendi kendine düşük fatura gösterme işlemlerini çok yapıyorlarmış . Avrupa'da bu konudan çok kişinin başı ağrıyor haberiniz olsun . Rc-mushroom hakkında çok şikayet var özellikle...

bu uyarılar iyi oldu rocco arkadaşların dikkatine..mushroom kullanmadım ama rc mart tan edindiğim tecrubeler iyiyidi şimdiye kadar

unalsel
21-03-2005, 10:58
normal havayolu kargo seçilmesi bence kafi. ben bütün yöntemleri denedim zaman içinde.

Eyvallah,sağolasın bilgiler için yine normal havayolu ile isteyelim o zaman.:)

zooom
22-03-2005, 09:47
arkadaşlar bu rcmart niye cevap yazmıyor......kafayı yicem doğrusu........bu adamların özel mailleri falan varmı.......yakında sipariş vermeyi düşünüyorum ama daha attığım mesaja cevap gelmedi..........benim araba hiç gelmez her halde........ :o))....bu arada arkadaşlar ben acemiyimde bu araba benim için çokmu hızlı olur http://www.rcmart.com/catalog/product_info.php?cPath=420_327&products_id=12092 ne dersiniz...........

boldblue
22-03-2005, 17:57
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
ingilizcem pek iyi değil ve rcmart tan sipariş verecem ama nasıl bilmiyorum
rcmart tan alış veriş yapmış bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
şimdidennn teşekkkürler

HPIR40
22-03-2005, 18:27
rc-mushroom dan üç kere sipariş verdim en küçüğü 250 USD idi sorunsuz hepsi geldi

ferdinand
22-03-2005, 20:55
Bu rcmart.com'a 2-3 gündür uğraşıyorum açılmıyor,site kapalı mı, battı mı,ne oldu?

HPIR40
22-03-2005, 23:32
yok calısıyor ben giriyorum

ferdinand
22-03-2005, 23:50
Şimdi yine deniyorum yok,açılmıyor. Rc-mushroom açık,ama onun da fiyatları çok cazip değil.

HPIR40
23-03-2005, 10:41
rc-mushroom da kargo daha ucuzdur

hk_special
23-03-2005, 19:35
selam arkadaşlar ben parça almak istiyorum

lastik jant falan ama nerden alacam nasıl alacam bilmiyorum
bana dış çapı 9-12 cm arası genişlik 5- 6 cm arası lastik lazım 4 adet
kendim rc yapıyorum bu lasytikleri nereden bulabilirim mümkünse fiyat uygun olsun. teşekkürler:ddd: :ddd: :ddd: