Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrikliden patlara
kağanşeker
07-07-2008, 23:46
Ben 13 yaşındayım.Yaklaşık bir senedir elektrik motorlu uçaklar uçuruyorum.Eğitim akrobasi vb.farklı tarzda bir çok elktrikli model uçurdum.Şimdi patlar motorlu modele geçmek istiyorum.Bir kaç kişiye sordum.Bazıları patlara geçerken illa bir eğitim uçağı almalısın diyor.Bazılarıda al bir akrobasi uçağı zaten elektrikli akrobasi uçuruyorsun bir şey olmaz diyor.Anemde madem millet farklı farklı bir şeyler söylüyor o zaman sende akrobasi ile eğitim arası bir model al diyor.Sizce kim doğru söylüyor ve neden?
bence annen doğru diyor. ortadan kanatlı bir model uygun olacaktır sanırım.
annenin sözünü dinle kağancım.... anneler hep doğru söyler ;)
Ben 13 yaşındayım.Yaklaşık bir senedir elektrik motorlu uçaklar uçuruyorum.Eğitim akrobasi vb.farklı tarzda bir çok elktrikli model uçurdum.Şimdi patlar motorlu modele geçmek istiyorum.Bir kaç kişiye sordum.Bazıları patlara geçerken illa bir eğitim uçağı almalısın diyor.Bazılarıda al bir akrobasi uçağı zaten elektrikli akrobasi uçuruyorsun bir şey olmaz diyor.Anemde madem millet farklı farklı bir şeyler söylüyor o zaman sende akrobasi ile eğitim arası bir model al diyor.Sizce kim doğru söylüyor ve neden?
Biriniz de babanın fikrini sor desenize. Parayı verecek o. Uçağı taşıyacak o. Motoru çalıştıracak o. Hatta kamerayı bie o kullanacak.
metin abi saydıklarının hepsi annenin manevi desteği yanında foslar.
bence kağan işi biliyor işe gitmiyor :P
Biriniz de babanın fikrini sor desenize. Parayı verecek o. Uçağı taşıyacak o. Motoru çalıştıracak o. Hatta kamerayı bie o kullanacak.
kağanşeker
08-07-2008, 10:23
Hocam babamın fikrini biliyorsunuz.:)
metin abi saydıklarının hepsi annenin manevi desteği yanında foslar.
bence kağan işi biliyor işe gitmiyor :P
Bu kadar uzak mesafeden böyle isabetli teşhis. Tam isabet :)
baba olunca anlıyor insan :D
kağanşeker
08-07-2008, 20:49
Peki nasıl bir model seçmeliyim ikisinin arası olsun?Fun star ikisinin arası bir model mi?Ben gelecekte f3a tipi uçaklar uçurmak istiyorum.F3a lara benziyen küçük uçaklar var onlar bana uygun olur mu?Yoksa 2. dünya savaşı modelleri falan mı daha uygun olur?
Teşekkürler
kağancım bence f3a uçağın 3. uçağın olsun... scale uçaklar ise bence sana göre değil. senin gibi deli fişek bir gence 2 zamanlı hızlı, harketli bir uçak yakışacaktır.
bence senin şimdi alabileceğin model trainer gibi uçan, akrobasiye çok yatkın 2 zamanlı bir motor ile Seagull 40 low wing
SIG firmasının fourstar modelleride olabilir sanırım. yada midstar.
Kağan için patlar motorlunun biraz erken olduğunu düşünüyorum. Bu sene liseye giriş sınavına da çalışacak. Sıkıntısı az keyfi fazla modellerle idare etmesi mantıklı olur. Ufak elektrikli modellerle evinin yakınında bile iki tur atar keyfi yerine gelir.
Seneye de nerde okuyacak belli olunca ona göre birşeyler düşünülür.
kağanşeker
09-07-2008, 10:36
Kağan için patlar motorlunun biraz erken olduğunu düşünüyorum. Bu sene liseye giriş sınavına da çalışacak. Sıkıntısı az keyfi fazla modellerle idare etmesi mantıklı olur. Ufak elektrikli modellerle evinin yakınında bile iki tur atar keyfi yerine gelir.
Seneye de nerde okuyacak belli olunca ona göre birşeyler düşünülür.
Bu aralar gönlümden bir patlar geçti ama sınav patlar matlar dinlemez.Onun için bakalım artık seneye herhalde.Yazılarıyla bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Herhalde bu yazı bu konuyu kapatan yazı olacak:)
teşekkürler
olmayacak kağan. son söz büyüklerin ;)
eğitim şart. okul biter iş hayatı başlar. sıralama ise şöle olur.
1. aile
2. iş hayatı
3. hobiler ( vakit kalırsa)
Herhalde bu yazı bu konuyu kapatan yazı olacak:)
teşekkürler
olmayacak kağan. son söz büyüklerin ;)
eğitim şart. okul biter iş hayatı başlar. sıralama ise şöle olur.
1. aile
2. iş hayatı
3. hobiler ( vakit kalırsa)
Kağan için biraz farklı bu sıralama. Birkaç sene sonra yine değişir. Bu senin sıralama için 15 yıl daha bekler.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.