Orijinalini görmek için tıklayınız : rs4 3 ss / rs4 3 evo
arkadaşlar gerçi bir başlık açılmış ama biraz başka konulara saptığından ben bi tane daha açtım . Geçen tower'dan alış veriş yaparken gözüme takıldı şu iki araç . Özellikle rtr olan rs4 3 evo'nun 310 dolarlık (kumanda dahil) fiyatı çok uygun geldi . içerisinde rotostart sistemi de dahil. Motoruda .15'lik güzel bir motor . Sadece devri düşük ama o arabayı güzel götüreceğinden eminim . Sizce bu fiyata değer mi? Yani alsam parayı sokağa atmış olur muyum? Birde üzerindeki motorun .15'lik olması yarışlarda sorun çıkartır mı? SS'le arasında sadece motor farkı var bu aracın incelediğim kadarıyla . Olmadı SS'in üzerindeki motordan alırım onu da öyle hallederim . Yakında serpent 710'da alıcam gelmesini bekliyorum Türkiye'ye . Fakat o aracı yarışlarda kullanmayı düşünmediğimden böyle bir yatırımda bulunsam mı diye düşünüyorum? Birde elimde full modifiye bir tamiya var . Resimlerini de koyucam siteye . O arabayı off-road arabası olarak kullanmayı düşünüyorum tozun toprağın içinde . Zaten elimdeki tamiyayla bu rtr evo'nun farklı marka olmalarından başka sadece motorlarının beygirleri düşük . Devirleri bile aynı . Sizce mantıklı bir fikir mi bu arabayı almak? Sadece fiyatı ucuz geldiğinden dolayı düşünüyorum almayı . 310 doları hak eder mi? SS'in .12'lik motoruna bu aracın üzernde gelen roto-start sistemini takabilir miyim? Ya da o .12'lik motor bu aracın üzerine uyar mı? Bir de merak ettiğim yarış olayı . Bu seneki organizasyonun güzel geçeceğinden eminim ki seneye olay daha bir ciddiyet kazanacaktır . .15'lik motorla yarışa alınmamazlık gibi bir durumla karşılaşabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-yarışlarda kullanmayı düşünmüyorsan 710 almayı aklından çıkar bence. 710 buraya gelirse benim tahminim fiyatı 1400 dolar civarı olur bunu da ekleyelim. o kadar para verdikten sonra da sokakta kullanacaksan bence alma.
-tamiyan varsa bence rs4 3 evo almana gerek de yok. ne kadar fazla araba o kadar fazla problem bunu unutma :). ama rs4 3 evo'ya fiyat/performans olarak bakarsak bence o parayı hakediyor.
-yarışlarda bu sene kit ile orjinal olarak gelen küçük bloklu .15 lik motorlar kabul edilecek, eğer arabanın üzerindeki motor kit ile gelen orjinal motorsa sorun çıkacağını sanmıyorum, ama yine de www.model.org.tr adresine girip ilgililere mail atıp durumu sorman daha uygun olur
-galiba senin kafan karışık ve fikir almak istiyorsun. sana bazı öneriler;
elindeki tamiyayı sokakta sürmek için kullan ve rs4 3 alma, bunun yerine yarışlarda kullanabileceğin bir model al (impulse pro, 705. vs..). böylece bir tane sokak için bir tane de yarış için araban olur. profesyonel bir araba alırsan zaten kutudan yarışa hazır ve modifiye gerektirmeyen bir araban olur bu durumda motor değiştirme, modifiye etme gibi dertlerin olmaz. yine de kendi seçimin tabi. son kararı kendin vermen lazım biz sadece doğru olduğunu düşündüğümüz şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz.
eklemeler:) :evo nun üzerine .12 lik ss motorunu takabilirsin.. roto start ında problem çıkaracağını sanmıyorum çünkü benim .12 likte roto start var ve gayet problemsiz çalışıyor
arkadaşlar dayanamayıp aldım bugun rtr evo'yu aldım. ersin'in dediği gibi fiyat/performans oranı çok iyi bence de . kotu bir arabaya da benzemiyor. her ne kadar serpent gibi prof. bir araba olmasada sonucta beni tatmin edebileceğini düşündüm . ayrıntıları araç gelince konuşuruz :) ilgilendiğiniz için teşekkürler orientt - ersin
hayırlı olsun gule gule kullan
araban hayırlı olsun şimdiden :) evo seni hayal kırıklığına uğratmayacaktır ;)
"beginner-to-intermediate" diyor hpi'ın sitesinde . bahaneyle intermediate olduk . serpent alırsam upper-intermediate olucam heralde
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.