PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar

elessar
11-03-2005, 13:39
Bende sizler gibi rc lere gönül verenlerdenim.Bu merakım 10 yıl önce bir araba dergisinde yer alan rcler hakkında okuduğum bir yazı ile ortaya çıktı.Tabi o zamanlar internet ve rc kulüpleri olmadığından bu merakım geliştirmek için hiç bir fırsatım olmadı. Yaklaşık bir senedir forumunuzu fırsatım oldukca takip ediyorum ve üye olan arkadaşların sıcak tavırlarını hissediyorum.Umarım benimde merakım olan bu hoş hobbide benimlede bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...Henüz bir rc arabam yok ama sizlere katılmakdan mutluluk duyuyorum..

Bu arada ben Engin.Ankara Ümitköyde oturuyorum ve Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri 3.Sınıf öğrencisiyim.Eğer bizim okulda okuyan arkadaşlar varsa toplanıp Bilkentli Rc ciler grubunu kurabiliriz ve çokda iyi olur..Yada böle bir grup varsa bende katılamak isterim.Herkese iyigünler.

100kmh2sn
11-03-2005, 13:54
Engin Ailemize hoşgeldin,

Forumumuzda; bu hobiyle uğraşan arkadaşları bir arada tutarak sıcak bir ortam oluşturmayı ve bununla beraber oluşan güzel dostlukları yaptığımız aktivitelerle sanal ortamdan reel ortamada taşımak düşüncesiyle hareket ediyoruz

Üniversitelerle ilgili zaten bir başlığımız var,bu konuda yeterli sayı oluşursaki; Bilkentte bu konuda yeterli potansiyelin olduğunu düşünüyorum,o zaman sizinde üniversite klübünüz için çalışmalar yapılır. Bunun dışında şehir bazında toplananan arkadaşlarımız oluyor,onlarlada kontak kurarak buluşmalara katılabilir aktifliğini dahada artırabilirsin

Seni sık sık aramızda görmek isteriz, iyi seyirler

roadwarrior
11-03-2005, 14:35
Hoşgeldin Engin;

Bildiğim kadarıyla Ankara da birçok model klubu var.Onlardan birine girebilirsin.
Ben Eskişehirdeyim burda büyük bir organizasyon yapamassam Ankara ya gelip yarışmayı düşünüyorum.Umarım orda da görüşürüz.Ankarada oldugun için çok şanslısın bu konuda...