Orijinalini görmek için tıklayınız : CESSENA 182 RTF Ucak Aldım
bendeistiyorum.com dan bir cessena 182 aldım...helikopter ucurdum fakar ucak henuz ucurmus deilim...acaba 4 kanallı bu cessenayı ucurmayı basarabilir miyim?
amfetamin
17-07-2008, 13:18
bendeistiyorum.com dan bir cessena 182 aldım...helikopter ucurdum fakar ucak henuz ucurmus deilim...acaba 4 kanallı bu cessenayı ucurmayı basarabilir miyim?
Fiyat hesaplıymış gerçekten fakat bildiğim kadar bu modeli alıpta üzerindeki donanım ile sorun yaşamayan yok gibi. Bir çok kişi motori pil vs. modifiyesi yapıyor. Hayırlı olsun diyorum.
acıkcası modifiyeye meraklı değilim..sadece modifiye bende kara acalarında var :) insallah ucurabilirim...
acaba kullana var mı aranızda? ilk defa ucuracagım da...nasıl kullanılır..resimli anltım bulabilir miyiz? yrd edin ltfn
Simulatör cıkmadımı pakette..? ona çalış. http://www.gokmenmodelucak.com/Yenibaslayanlar/yenibaslayan.htm bu adreste nasıl ucuracağın ayrıntılı yazıyor.
ya aslında ucak elime ulasmadı ama simdiden bilgi almak istiyorum...ama acıklamada similatör oldugu yazmıyor...isterseniz bendeistiyorum.com dan bakabilirsiniz...saygılar
Bu herkesin uçuramadığı THK Cessna'sı değil. TW747 diye bir model resimlerden anladığım kadarıyla. Çok güzel ve dengeli bir uçuşu var. Videosunu da yüklemiştim. Bir veya iki yedek pil yaptırın birkaç yedek pervane alın. Havalanmadan önce kumandadan servo rewerse ayarlarını kontrol edin. Ama ilk kez uçuracaksanız bilen birisinden yardım alın.
Resimde görünmesine rağmen paket içeriğinde şarj cihazını yazmamışlar.
Ana sayfada VH-EGO yazan model ile arkadaki kutuda bulunan model farklı. Yukarıda yazdıklarım TW-747 için geçerli. Yedek pervanelerinden biri büyük diğeri küçük. Büyük olanla çok güzel uçuyor. Küçük olanla çok yavaş ve güçsüz kalıyor.
fatihkalyoncu
17-07-2008, 14:54
bende aldım bin pişmanım fakat modifiye etmeden kesinlikle tat alamazsın
Hayırlı olsun.
Helide bir kumanda el alışkanlığı var. Hem de bildiğim kadarı ile heli daha fazla reflex ister.
Modelinizin konfigürasyonu iyi ise(pil-motor-esc).
Yerde de ayarlar Sayın Atambay'ın dediği gibi iyice kontrol edilirse uçamamanız için neden yok.
Bahsettiğiniz sitede satılan model nimh pil ve fırçalı motor-esc görünüyor. Uçuş süresi ve bir kaç uçuştan sonra sistem yetersizleşecektir.
Fırçasız sistem adaptasyonu bunu telafi eder.
anladım peki bu fırcasız sistemi bu siteden temine debilir miyim_? ve acaba diger sistemi söküp bu fırcasız sistemi baglarken sorun yasar mıyım?
anladım peki bu fırcasız sistemi bu siteden temine debilir miyim_? ve acaba diger sistemi söküp bu fırcasız sistemi baglarken sorun yasar mıyım?
Modeliniz bir elinize geçsin.
Orijinal haliyle uçusunuzu yapın, daha sonra bu konularda forumda deneyimli arkadaşlar elbet yardımcı olur.
kötü bir haberim var =( bende kredi akrtı olmadığı için havale ile alacaktım bendeistiyorum.com dan...telefonla da yaklasık 10 - 20 kez konustuk...simdi aradılar ürünü geri aldılar dendi :( off yahu ne sanssız bir insanım...simdi yeni konu acacam buraya...747 aranıyor diye...sanırım ürün iyi..
amfetamin
17-07-2008, 18:37
kötü bir haberim var =( bende kredi akrtı olmadığı için havale ile alacaktım bendeistiyorum.com dan...telefonla da yaklasık 10 - 20 kez konustuk...simdi aradılar ürünü geri aldılar dendi :( off yahu ne sanssız bir insanım...simdi yeni konu acacam buraya...747 aranıyor diye...sanırım ürün iyi..
Sizin elinizde alıcı verici ve servo varmı? Helikopter uçurdum dediğiniz için olduğunu tahmin ediyorum. Eğer bunlar varsa bu modelden vaz geçin diyecektim.
100-140YTL arası çok daha sorunsuz hazır uçaklar var. Bir motor, esc ve pil ile çok daha iyi bir uçağınız olabilir.
hakanoncul
17-07-2008, 18:57
Yabancı arkadaş fırçasız motoru ile upgrade yapmış.
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?p=7645683&highlight=art+tech+cessna+182+upgrade#post7645683
Tekrar yazıyorum bu uçağın herkesi kanser eden Art-tech Cessna 182 ile bir ilgisi yoktur.
Herhangi bir modifikasyon gereksiz ve anlamsızdır.
Uçağı ters aileron ile havalandırıp indirmeye çalışırken pervane vidasının gevşemesi sonucu düştü ve sadece pervane kırıldı.
videosu:
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/bd18d58098c1d753f66278f80f00db5a3a2808abe1f51095e2 39addc4f07e179f7c9ea0bcdb20b4f17574
ilgili mesaj:
http://www.hobbyrc.com/forum/showpost.php?p=250200&postcount=294
İkinci deneme 9X6 pervane ve hatırı sayılı rüzgarda:
TW747 Cessna görüntüleri
http://www.metacafe.com/watch/1388590//
Son bir not o uçağı o fiyata vermeleri mümkün değil. Bizim Murat uçağı satan firmadaki tek ingilizce bilen kişi ile biraz samimi olduğunu sanıyordu ama adam sitede açıkladığının iki katına yakın kargo isteyince son siparişi iptal etti diye biliyorum. Eğer uçağı gelirse sizi tanıştırayım elindekini satıp yeni bir tane istesin kendine. Bu videodakini Elazığ'da bi akdaşımız aldı. İkinci verdiği siparişi de yine buradan Savaş kaptı. Belki üçüncü de size kısmettir :)
peki getirtecegi ucak TW747 Cessna mi ?
peki getirtecegi ucak TW747 Cessna mi ?
Evet
peki fiyatı dün ki sitedeki fiyatla aynı mıdır? bir de peşin ödeme imkanım yoq gibi...taksit yapılamaz sanırım :(
peki fiyatı dün ki sitedeki fiyatla aynı mıdır? bir de peşin ödeme imkanım yoq gibi...taksit yapılamaz sanırım :(
Burada arkadaşımız 200 civarında aldı ondan hatırladığım kadarıyla. Siparişi verip vermediğini ve satıp satmayacağını yarın öğrenirim ancak bu işin ticaretinde olmadığı için taksit konusuna yanaşacağını sanmam. Siz niyetlenirseniz bana özelden e-mail adresinizi yollayın devamını aranızda halledin.
tamam peki o istanbulda mı?
bir de ek olarak Multiplex Pico-Cub nasıl bi ucak? full takım en ucuz fiyatı ne kadardır ?
tamam peki o istanbulda mı?
Malatya'da
???
bir de ek olarak Multiplex Pico-Cub nasıl bi ucak? full takım en ucuz fiyatı ne kadardır ?
???
Benim bilmediğim bir model
peki bana yrdcı olabilir misiniz? sıfır Tw747 R/ C 4 CH Cessna (RTF) almak istesem...ve ya multiplex pico-cub??
sizi tanıştırayım konuşun
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.