Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Mart Pazar Hobbyrc EskİŞehİr TaniŞma Toplantisi
İlk BaŞta EskİŞehİr BÖlÜmÜmÜz Hayirli Olsun ;)
20 Mart Pazar GÜnÜ TaniŞma AmaÇli Bİ Toplanti Yapalim. Msn Den KonuŞmuŞtuk Ama Burda Tam Saatİnİ Belİrleyelİm. Ben Derİmkİ Herkese Uyarsa Saat 19.00 Da BuluŞalim. BuluŞma Yerİnede Karar Verelİm Beraber.
Gökhan iyi düşünmüşsün. ama maalesef her zaman ki gibi benim programım belli değil. muhtemelen o saatte bi işim olmaz. seninle yine konuşuruz. :eyweyw:
AKIN MERHABA. VALLAİ OZZY ( OZAN ) ARKADAŞIMIZ İSTANBULA GİDECEĞİ İÇİN ARAMIZDA OLAMAYACAK. BİDE SİVİL HAVACILIKTA OKUYAN ARKDAŞIMIZ roadwarrior (ALPER) DEN HALA SES ÇIKMADI. MERTCAN DERSANEDEN ÇIKIP GELİRİM DEDİ. VALLAİ GELİŞMELERİ BEKLİYORUM ;)
SAAT 7DE HARABE CAFEDE BULUŞALIM DERİM ?
roadwarrior
17-03-2005, 14:23
Kusura bakmayın arkadaslar bu hafta cok yogundum.İnternete giremedim.Beklettiğim için özür dilerim.
pazar gunu saat 19.00 bana uyar.
Yeri kararlaştıralım.
Herkesi Bekliyoruz...
ArkadaŞlar 20 Mart Pazar GÜnÜ Saat 7 De Adalarda Harabe Cafenİn ÖnÜnde BuluŞuyoruz Ozaman.
Gelecek ArkadaŞlar;
-le_born_mc (mertcan), Sanirim Bİr ArkadaŞida Gelİcek.
-penguen (akin)
-roadwarrİor (alper), Alperİnde Galİba ArkadaŞlari Gelİcek.
-penny (gÖkhan)
Barİ Dİjİtal Foto. Mak. Da Getİrelİmde Foruma Koyaris EskİŞehİr TaniŞma Toplanti Fotolarini ;) Dİmİ.
Akin Zİpzap Larinida Getİrİrmİsİn Her BuluŞmada Oldugu Gİbİ Bu Seferkİ BuluŞmamizada Renk Katsinlar :)
Gökhan benim için şu anda mâni bir durum gözükmüyor. Fakat sadece wrangler'ım çaılşıyor. suprayı da tamir etmeye çalışıcam.pazar görüşmek ümidiyle:D
Arkadaşlar hepinizden gelemediğim için özür dilerim gerçekten önemli bi işim çıktı yoksa sizle beraber olmayı gerçekten çok istiyordum inşallah bidahaki sefere... sizlere şimdiden iyi eğlenceler vede iyi tanışmalar!
Ozan Bİdahakİ BuluŞmamizda GÖrÜŞÜrÜz ;) Sen İŞİne Bak Bİz Hep Buralardayiz.
le-bron_mc
18-03-2005, 20:34
yahı foruma gırmeyelı neler olmus ne gusel
roadwarrior
19-03-2005, 15:09
Fotograf mak. Getiriyorum cekeriz ve foruma koyarız (izin verilirse ?)
Yarın Görüşmek üzere...
aa izin verilmek nedemek sanırım söz konusu bile olmaz.
pazar günü saat 7 de herpberaber buluştuk ben hariç 15 dakka geciktim ;) sonra oturup tanıştık sohbet ettik biraz fikir alışverişinde bulunduk. ayrı fotograf çekecektik ama o dalgınlıkla kimsenin aklına bile gelmedi. en azından tanışmış olduk umarım bi sonraki toplantımızda resimlerle ve rc lerle olur :D
roadwarrior
22-03-2005, 16:27
Buna emin olabilirsin Gökhan, ben bu hafta alıyorum.
düşündüğüm model tamiya tt-01 .Ama senin önerdiğin modellerden de bulabilirsem bakarım.
Yakında bir pist yapma dileğiyle.............
Tt-01 GÜsel Yorumlar Var Forumda ;) Umarim Hayirlisi Olur. Bu Arada Haftasonumu Alacaksin Alper? Gelİnce İnceleyelİm Bİ İstersen :)
Bu Arada Mertcan'ada Tc3 Aliyoruz İnŞallah. Ayni Kategorİdekİ Rc Lerİnİz Olacak :d
roadwarrior
22-03-2005, 16:42
Haftasonu ankaraya gideceğim.Büyük ihtimal ile alırım getiririm.Zaten gelir gelmez görüşürüz.Modifiye konusunda da bana yardım edersiniz.Hemen yarışlara katılmam lazım zaten cok zaman kaybettim.
Ankara da bir kaç mağaza ismi daha öğrenirsem seçme şansım cok olur.
Nİe Zaman Kaybettİn Anlmadim Alper :) Daha Yolun BaŞindayiz HerŞey Zamanla Olsun. Bİde Modİfİye Yapacan Rc Ne Ama Pİlotaj Çok Önemlİ. HerŞeyİnİ Full Yap Sen SÜremedİkten Sonra Kiymetİ Yokkİ. HerŞey Pİlotajta Bİter Unutma. Ama Modİfİyeyİ Yaparis Yeterkİ İster Elİmden GeldİĞİ Kadar Yardimci Olurum. Bİraz Elektrİklİde Deneyİmlİyİm.
roadwarrior
22-03-2005, 17:40
Haklısın gökhan daha yolun başındayız ama ben biraz sabırsızım.Hemen kendimi geliştirip ankarada ki yarışlara katılmak istiyorum.
Pilotajda kendime güveniyorum , Model uçak kullanabiliyorsam , model arabayıda hayli hayli kullanırım.
le-bron_mc
25-07-2005, 12:51
ne gunlerdı ahh ahh :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.