Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersinde herkez kendi basınamı arac suruyor?
hakan_buyuk
30-07-2008, 21:42
Mersindeki rc ciler yakın zamanda bi bulasma duzenleyelim benim savagemi almama az kaldı.Mersinde hic Faaliyet göremiyorum nedense.Kullanan arkadaslar var diye biliyorum bi ara bulusmaya ne dersiniz???
bjkwashere
02-08-2008, 21:29
Mersindeki rc ciler yakın zamanda bi bulasma duzenleyelim benim savagemi almama az kaldı.Mersinde hic Faaliyet göremiyorum nedense.Kullanan arkadaslar var diye biliyorum bi ara bulusmaya ne dersiniz???
meraba.ben arada bır yanı haftada 3 aksam yat marınasında savage ıle gazlıom.ıstersen bırlıkte gazlarız.pm beklıyorum
_ConquerorjR_
03-08-2008, 12:15
ya bende mersin gondol tatl sitesndeym. marinaya gelemiyorum malesef. gelme şansım olsa organize edicem. :/ beni yoldan alabilecek olanınız varsa. marinada bi rc lik yer açın bana.
bjkwashere
03-08-2008, 22:18
yanı 1 hafta sonra bende tatıle gıdecegım persembe aksamı yat marınasındayım yıne arkadaslarla gelen olursa araclı aracsız beklerız:)
hakan_buyuk
04-08-2008, 10:37
ya bende mersin gondol tatl sitesndeym. marinaya gelemiyorum malesef. gelme şansım olsa organize edicem. :/ beni yoldan alabilecek olanınız varsa. marinada bi rc lik yer açın bana.
Yakınmısız bende flamingo 4 deyim bu sene pek gidemedim ama seneye ordayim..Bulusma duzenlersek bilgilendiriri senide ama aracımı alıp bir bulusma yapmak istiyorum..
bjkwashere
05-08-2008, 19:13
arkadaslar bu cuma bı bulusma yapabılırız yat marınasında.katılan olursa lutfen belırtsın.yoksa ben persembe aksam kendım gazlıcam:(
hakan_buyuk
05-08-2008, 19:56
Ben buyuk ihitmal gelirim bi işim cıkmazsa bu arada 15 -20 gune 2 tane arac alıorum rodaj işlemlerinde vs yardımlasırız:D
bjkwashere
06-08-2008, 14:53
Ben buyuk ihitmal gelirim bi işim cıkmazsa bu arada 15 -20 gune 2 tane arac alıorum rodaj işlemlerinde vs yardımlasırız:D
hallolur.fakat ben 9-24 agustosta tatılde olacagım.bu tarıhten sonra bırlıkte gazlarız.yarın aksam saat 7-8 gıbı yat marınasına gelecegım bı ısım cıkmazsa ıns. beklerım:D;oleeea:
xXBugraXx
06-08-2008, 21:28
Arkadaşlar eğer Cuma günü buluşacaksanız ben ve Hayvanbey de gelebiliriz. Fakat benim RC aracım henüz yok. Hayvanbey' in de Apache' nin motoru sizlere ömür sanırım. :( Ama sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarız. Tam olarak gün belirtirseniz süper olur... :)
bjkwashere
08-08-2008, 12:41
Arkadaşlar eğer Cuma günü buluşacaksanız ben ve Hayvanbey de gelebiliriz. Fakat benim RC aracım henüz yok. Hayvanbey' in de Apache' nin motoru sizlere ömür sanırım. :( Ama sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarız. Tam olarak gün belirtirseniz süper olur... :)
ben bugun aksam saat 7 gıbı yat marınasında gazlıcam.dun 6:30-8:30 arası aksam tek basıma gazladım.etraftakı ınsanlar baya bı ılgı gosterdıler nasıl gectı vakıt anlamadım.gelırsenız beklerım...
_ConquerorjR_
08-08-2008, 13:04
şu marinaya beni getirecek bi kimse yokmu ya. :/ aracım ve ben boş boş oturuyorz
extra 330L mi (uçak) alarak belki bende sana katılırım.
bahadır
bjkwashere
08-08-2008, 15:12
şu marinaya beni getirecek bi kimse yokmu ya. :/ aracım ve ben boş boş oturuyorz
atla gel dolmusla mınıbusle;)dun baya zevklıydı. marına sakınlerı sagolsun gercek araclarıyla drag yapmaya kalktılar baya eglendık:D
xXBugraXx
08-08-2008, 19:39
atla gel dolmusla mınıbusle;)dun baya zevklıydı. marına sakınlerı sagolsun gercek araclarıyla drag yapmaya kalktılar baya eglendık:D
Bugün gelemeyeceğiz sanırım fakat başka bir gün ya da gelecek hafta organizasyonu önceden belirlersek gelebiliriz kesinlikle. Görüşmek ve tanışmak dileğiyle...
hakan_buyuk
10-08-2008, 17:26
Arkadaslar ramazan gelmeden kesin bi bulusma duzenleyelim (20 si ile 30 u arasında) Bende aracımı almıs olurum.Hem guzel sohbet ederiz hemde aracarımızı kullanırız.Mersindeki arkadaslar birbirlerinine ulasacak msn yada telefonları alırlarsa cok iyi olur.Bu sayede kesin bulusmalar duzenleriz
arkadaşlar bende mersindeym şimdilik yani yaz için geldim istanbula dönünce savage xl revo yada lst alıcam sizlerde hangi araçlar var acaba bi ara toplandıgınızda bende araçları rahat rahat inceleyeyim sizlerin görüşlerini alayım nerede toplanıyorsun ben yat lımanının karsınında kasımekenler sitesindeym
hakan_buyuk
11-08-2008, 20:34
Uzun zaman once karting pistinde toplantılar oluyordu.Su an onRoadı olan arkadaslar az galiba.Onun icin yat marınasında en gec 3 haftaya bi bulusma duzenlemek gerek.ben 2 hafta sonra xL alıcagım birda 1/16 chaos.Sizide bekleriz..Ne kadar kalabalık olursak grup kurmakta daha kolay olur..
boysmail
16-08-2008, 00:30
hocam ben bu hovvy olayina yeni sarildim ince walkera e 22 aldim daha 1 kere bile ucurmadan ufacik bir yeri kirildi okadarda para odedim tam sogudum bu isten derken buggy aldim yrn kargodan gelicek bide onu denicem bozulmassa bu isi sonuna kadar yaparim :D mersindenim
pazar günleri sadece boşum. hem on road hem ofradım var ama fazla vakit ayıramadığımdan ben iyice soğudum. şöyle söyliyeyim. alalı iki 2 ay oldu ve daha on roada rodaj yapmadım. savage ve sut evo da yatıyor. defalarca buluşma teklif ettim. kimse gelmedi. doğrusunu söylemek gerekirse mersinden eğer 2-3 kişi toplayabilecek bir babayiğit varsa bende gelirim.
hakan_buyuk
16-08-2008, 22:07
Ben aracımı aldım :) mersinde herkez birbirine msn adresini ve tel nosunu versin.Arasalım.Boylece kesin bulusmalar olur.Ben bi kac arkadasla iltibat icindeyim .ramazan baslamadan bi bulusma yapalım.Alper abi sende özelden msn adresini yazarsan tanısalım..
özele gerek yok. alialperbayat@hotmail.com 0532 226 43 68
hakan_buyuk
18-08-2008, 15:08
Mersindeki arkadaslar buraya msn adresi ve numaranızı yazın.Yakında bi bulusma yapacaz inşallah.Bende bu bulusma icin elimden geleni yapacam sizde msn adresi ve nonuzu yazarsanız sizede ulasabilirim.
boysmail
21-08-2008, 00:42
firstyler@hotmail.com Hocam benim msn adresim ama ekldikden sonra ben Hobbyrc den ekledim derse cok iyi olur . mersin bulusmasi icin
hakan_buyuk
21-08-2008, 22:39
Arkadaslar Eylulun 1'inde bir bulusma yapalım.Mersinde guzel bi rc buluması yapalım artık.Gelecek arkadaslar buraya yazarlarsa cok iyi olur.[1Eylul 2008]
ben bı ugrarım mini lst yide getırırm olmadı ama pil sadece 1 tane var digerleri yolda cok gıtmıor o yuzden :D hatta size rampada getirebilirim :D musait olursam
hakan_buyuk
21-08-2008, 22:51
1 Eylul 2008
1-) Pelekus - [mini lst2]
1 eylul pazertesiymiş yahu :D saat kacta ve nerde toplanmayı dusunuyorsunuz ?
hakan_buyuk
22-08-2008, 13:03
Saati ayarlarız hele bi gelen olsunde marinada bulusuruz buyuk ihtimal.
yok yani pazartesi olunca işe gidebilirim o yüzden dedim zaten oglen sıcagında oynanmaz hava serinlemeye baslayınca olur herhalde bende kaçar gelirim :D
hakan_buyuk
22-08-2008, 13:55
6 Dan sonra yaparız o zaman :D
hakan_buyuk
23-08-2008, 21:07
Galiba kimsenin gelmeye niyeti yok:(
arkadaşlar p.tesi ben çalışıyorum
şunu pazar günü yapalım. sabah etkende olur akşam üzeride olur.
hakan_buyuk
25-08-2008, 14:04
Pazarda olabilir Alper abi
xXBugraXx
28-08-2008, 21:49
Bende araç yok ama Pazartesi 18:00' dan sonra olursa kesinlikle gelirim. Hayvanbey'e de söylerim o da gelir... :)
arakadaşlar pazar sabahı marinadayım
buyurun gelin bu pazar sabah saat 10:00
kusura bakma arkadaşım akşam 6 dan sonra yapmam bayagı zor çünkü geri huzurkente dönmek zorundayım.
hakan_buyuk
30-08-2008, 11:27
Ben gelirim alper abi tam 10.00 da ordayım diyer arkadaslarada ulasmaya calısırım
ssat 10 da kalkabilirsem pazar sabahı bende gelirim :D
bjkwashere
30-08-2008, 15:08
beyler pazar sabah 10gbi sawage imle katilacgm ins.kirmizi corsayla gelecegm.yarin sabah grusmek uzere arkadaslar...
hakan_buyuk
30-08-2008, 15:40
beyler pazar sabah 10gbi sawage imle katilacgm ins.kirmizi corsayla gelecegm.yarin sabah grusmek uzere arkadaslar...
Bu sefer buluscz gibi;oleeea: Ben saat 4-5 gibi bugun marinaya gidecegim gelmek isterseniz sizde gelin.
ben bi gelirim belki ya buarada benim mini lst nın pilleri geldi ama şimdide servosu dagıttı napcaz bakalm sen gelince sesi buraya gelir zt :p
hakan_buyuk
30-08-2008, 16:49
:D gelir gelir ben 4-5 gibi dedim ama gitmem 5.30 6.00 i bulur gibi sende hemen ayar yap gelmeye calıs:D olmazsa arabasız gel:D maksat tanısmak
arabayı yaptım 2 servolu ama 1 ını yapaıldım dıgerının dıslılerı ucmus getırır bı test yaparım ama tek servolu calısıyor:D ben senın sesı duyunc gelirim:D
hakan_buyuk
30-08-2008, 18:28
Tmm:D Ben 30 dakkya ordayım:D
xXBugraXx
30-08-2008, 18:31
Ben yarın sabah küçük bir ihtimal dahilinde gelebilirim. Gelebilirsem ne ala... :D
geldinmi gelmedinmi gelmicenmi geldinde benmi duymadım farklı yeremı geldin :P
hakan_buyuk
30-08-2008, 20:15
Ben geldim surdumbile:D sizmi gormediniz acaba daha yeni bitirdim surusu:D Ama bazı sounlar var arac 130 derecelerdeydi high speed kısıyorum kısıyorum fayda yok yarın bilen arkadaslardan yardım alırım..
ala ala :D bu yat lımanında degılmıydın sen ? sesısın gelmesı lazımdı balkona cıkıp dınledımde ama :D neyse artık bide burda online gözüküyordun :D
hakan_buyuk
30-08-2008, 20:43
Pc acık galiba 3 depo surdum nerdeyse:D
neyse yarın bu yeni yat limanında olcaksınız degilmi 10 gibi arabaları iyi bagıttırında sesinizi duyup geleyim :D:D uyandırın beni arabalarla
bjkwashere teşekkürler. umarım diğer arkadaşlarda bir sonraki buluşmaya gelirler.
ben geldim siz gittiniz biliyormusunuz sizde açık mavi araba vardı herhalde tam ben içeri girerken siz çıktınız :D
bjkwashere
31-08-2008, 15:03
bjkwashere teşekkürler. umarım diğer arkadaşlarda bir sonraki buluşmaya gelirler.
bende tesekkur ederım tanısmak ıyı oldu ınsallah konustugumuz gıbı bu onumuzdekı h.sonu da ayarlarız bır bulusma.guzel bır bujı alırsın artık alper abi:)
bjkwashere
31-08-2008, 15:06
ben geldim siz gittiniz biliyormusunuz sizde açık mavi araba vardı herhalde tam ben içeri girerken siz çıktınız :D
saat 10 gıbı konusmustuk.bız 11 de ayrıldık ama organıze olursak onumuzdekı haftasonuda guzel bı bulusma ayarlarız ıns. bu arada bu aksam tekrar gazlayabılırız ben yat marınasına tekrar gıtmeyı dusunuyorum.gelebılecek olan varsa pm atsın lutfen.saygılarımla...
walla haftaya ben yokum dönüyorum istanbula aksamada kesin bir şey söyleyemicem gelmeye çalışırım
hakan_buyuk
01-09-2008, 15:10
acık mavi arac dedigibn galiba bizim arabaydı(gercek araba) babamla kapıstırdık sabah 11 gibi.araba 75 cok rahat gruyor.Ben dun gelemedim k.bakmayın lutfern sabah abim ucaga gitti bende onla gitmek zorunda kaldım .Marinaya da gelene kadar 11.20 fln oldu.
tazmanya33
04-09-2008, 02:27
arkadaşlar bende mersinden r/c lere aşırı merakım var çok merak ediyorum bir buluşma ayarlasak marinada lütfen bu araçların gerçeğini hiç görmedim.. yardımcı ve organize olusanız sevinirim
tazmanya33
05-09-2008, 18:49
ordamısınııııııızz millet hey rc ciler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patinaj_yawuz
08-09-2008, 20:13
mersinde okdr şey olmuşta hiç haber wermiyosunz :D:D gizli_yara90@hotmail.com mersinliler eklesinde organize olak
hakkaten yaff neler neler olmş siteye girmeyeli beyler ben şu anda kıbrıstaym kıbrısa gelmeden önce çok toplantı teklifinde bulunmuştm fakat gelen olmamştı ve bakıyorumda hala öle ama biraz ilerleme var en azından bi kaç toplantı yapabilmişsiniz :D bu arada ben pazar günü saat 2 de feribotla mersindeym ve ailemle hasret giderdkten sonra 4-5 gibi direk marinaya uçarak gideceim çok özledm o marinanın tozunu toprağını :) 25 lik gs motorumla biraz attrmak lazm gelen olursa sölesn araçları arızalı olanlarda varsa getirsinler her türlü çözeriz benle irtibata geçmek isteyen arkadaşlar için adresim cexin_darkside@hotmail.com 4-5 geç dien olursa veya erken dien olursa belirtin ayarlarız 3 tede gelebilirim yeterki birbirimize sesimizi duyuralm aracı olan çok ama aradaki irtibat kopukluuda bi hayli fazla pazar günü görüşmek dileğiyle herkese hayırlı ramazanlar...
millet haydi cvb yazn yaşadığınızı bilelm.
selamlar. bende tanışmak buluşmak isterim. benedede bi kelepir nitro araba var. ortam muabbet olsun. ben fuarın karşısında oturuyorum marinaya yakınım. haber edersen pazar buluşuruz. msn ilhan_ardic@hotmal.com.
saygılar
ilhan ardıç
engin_neu
19-09-2008, 14:44
merhaba arkadaşlar,bende artık modelciliğe başlıyorum..yeni bir e-sky cp2 helikopter aldım fakat çok yeniyim henüz kullanmayı bilmiyorum...haftasonları aktivitelere katılabilirim...msn için enginisik@windowslive.com
en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.