PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sönüyor

unalsel
19-05-2004, 15:35
Selam,bugün rodajı tamamlayayım diye yine dama çıktım(bizim burada-Osmaniye- evler damlı our genelde,gaz ayarında bi sorun vardı gaz verince araba istop ediyordu, onu hallettim karbüratörden sonra bi depo turladım ama gaz açıklığı biraz fazla kalmış sanırım gaz tetiğine hiç basmadan araba çeyrek gaz gibi gdiyordu ben de karışmadım ne de olsa rodaj diye,gaz vermeden turladım. Sonra soğurken rolanti ayarını yapayım dedim ve iyi oldu bu sefer ama pull startı çekince motor çalışıp sonra söndü ve düzeltemedim.Benzin pompalayınca biraz çalışıyor ama yiksek devirde sonra biraz daha devirlenip sönüyor(5-7 sn kadar). Sanırm benzin gitmiyor karbüratöre ama neden olduğunu anlamadım. Tıkadık mı bi yeri? Şimdi karbüratörü mü sökeyim yoksa tuned pipedan mı beslemiyor acaba. Başına gelen var mı daha önce? Çok sorun çıkartıyor ama daha önce hiç böyle yapmamıştı kerata. Şimdiden ilginize teşekkürler.

unalsel
19-05-2004, 22:36
Bu durumla karşılaşan olmadı mı daha önce arkadaşlar? Gittim karbüratörü söktüm, yakıtla temizledim falan sonra taktım çalıştı, takarken karbüratörün içindeki yakıtın çıktığı deliğin karşısına gelen iğne tarafından kapatıldığı için böyle olduğunu düşündüm. Sonra benzin bitti araba söndü ama diğer çalışmaya yine aynı sorun oldu, iğne yakıtın geldiği deliği kapatmıyor ama hala çalışmıyor. Boğulma da böyle bir durum oluyor mu arkadaşlar? Anlamadım gitti.

E_M_İ_R
20-05-2004, 01:02
Bu durum bendede oluyordu ama motor çok ısındığında hararet yapdığın oluyor soğukken olmadı ığne ıle oynadım duzeldı ama...

unalsel
21-05-2004, 22:09
Tamam arkadaşlar halloldu sorun, ilmini biraz saha kaptık işin. Sağolun.