Orijinalini görmek için tıklayınız : ucuz piper cub
rc alış veriş sitesinde bayagı ucuz bir piper cub buldum. yapmaktan daha iyi isterseniz bir inceleyin...:D:D:D:D
:D Şimdiye kadar boşuna uğraşıyormuşuz meğer.
rc alış veriş sitesinde bayagı ucuz bir piper cub buldum. yapmaktan daha iyi isterseniz bir inceleyin...:D:D:D:D
O yapılana kadar biz neler çektik bir bilseniz :)
Çok iyi kontrol sağlamak gerekiyor,onu uçurmak için. :D
Çok iyi kontrol sağlamak gerekiyor,onu uçurmak için. :D
Uçuramaz mıyız diyorsun?
Yedek parça destegi ve kampanyada var 3 al 2 öde şeklinde ...
Uçuramaz mıyız diyorsun?
Boyutları bu kalıba göre yapılıyor.! Ben uçurmadım,denedimde ucurmayı acemilik olunca kırdım.
Resimler-www.gokmenmodelucak.com dan alındı..
Boyutları bu kalıba göre yapılıyor.! Ben uçurmadım,denedimde ucurmayı acemilik olunca kırdım.
Resimler-www.gokmenmodelucak.com dan alındı..
140X70 cm ölçüleri oradan mı aldın gerçekten.
140X70 cm ölçüleri oradan mı aldın gerçekten.
140 kanat açıklığı,70 modelin boyu,Kanat eni 20 cm. Birşey daha var,oda resimde kanat açıklığı 100 cm,yapılırken istege göre değişiyormuş.Evet şablondan aldım,şablonda kanat eni,2.2.5 katı diyor=20 cm modelin burnu,20 cm kanat bölümü,30 cm de kuyuk kısmı,biraz kısa kalmıs. :)
Fahrettin bey sayfayı kapatacak senin yüzünden. Bir yerden alıntı yaptığını yazıyorsan alıntıyı da doğru dürüst yapacaksın. Kendin yanlış işler yapabilirsin sonucuna da katlanırsın. Başkasını yanlış iş yapmış gibi gösterirsen sonucuna katlanmak pahalıya patlar.
Fahrettin bey sayfayı kapatacak senin yüzünden. Bir yerden alıntı yaptığını yazıyorsan alıntıyı da doğru dürüst yapacaksın. Kendin yanlış işler yapabilirsin sonucuna da katlanırsın. Başkasını yanlış iş yapmış gibi gösterirsen sonucuna katlanmak pahalıya patlar.
metin bey, kimin için yazdınız bunu anlamadım??
İlanın sahibi Yaman için.
Gürman beyin dediği gibi Yaman'ın yazısı üzerine yazdım. Fahrettin Gökmen www.gokmenmodelucak.com adresinin sahibi değerli bir modelci. Sayfasında yeni başlayanlar için çok pratik ve güvenilir bilgiler var. Şimdi bilmeyen biri bir uçağa bakacak bir de kaynak gösterilen adresi görecek kimbilir ne düşünecek.
Gürman beyin dediği gibi Yaman'ın yazısı üzerine yazdım. Fahrettin Gökmen www.gokmenmodelucak.com adresinin sahibi değerli bir modelci. Sayfasında yeni başlayanlar için çok pratik ve güvenilir bilgiler var. Şimdi bilmeyen biri bir uçağa bakacak bir de kaynak gösterilen adresi görecek kimbilir ne düşünecek.
Tamam Metin abi.Benden doğan yanlışlar için özür diliyorum,ben galiba fazla uçtum ve yanlış işlere bulaştım.Zaten ilanıda kaldırdım,artık malzemede satmıyorum.Uçmayan uçakların vebaline giremem,ben sadece o kalıba göre yaptımı söyledim.Para kazanma istegi bazen insanları yanlış yerlere sürükleyebiliyor. :ddd:
Tamam Metin abi.Benden doğan yanlışlar için özür diliyorum,ben galiba fazla uçtum ve yanlış işlere bulaştım.Zaten ilanıda kaldırdım,artık malzemede satmıyorum.Uçmayan uçakların vebaline giremem,ben sadece o kalıba göre yaptımı söyledim.Para kazanma istegi bazen insanları yanlış yerlere sürükleyebiliyor. :ddd:
Hatasını anlamak ve özür dilemek bir erdemdir, ama uygulamak ta hayli zordur.
Hadi bakalım Yaman bey. Güzel modeller yapan ve uçuran bir amatör modelci olduğunu görmek güzel olacak.
ben burada bılmeyerek bır hatayımı ortaya cıkardım yoksa.
Hatasını anlamak ve özür dilemek bir erdemdir, ama uygulamak ta hayli zordur.
Hadi bakalım Yaman bey. Güzel modeller yapan ve uçuran bir amatör modelci olduğunu görmek güzel olacak.
Doğru diyorsunuz.Zaten benden birsey olmaz simdiye kadar yaptığım ve ucurmaya çalıştığım modeller olmadı.Artık bu rc işini benden daha iyi bilen birine rastlayana kadar bırakacam.
Bayram bey hatayı değil,modele açıklama getirdiniz.
Hatayı görüp yazdınız siz. Pek bilmeden denemez. Yaman savunurken hatayı biraz daha büyüttü. Böylece Yaman yaptıklarının dışarıdan nasıl göründüğünü algılamış oldu. Forumun en yararlı başlıklarından birini açmış oldunuz.
Artık bu rc işini benden daha iyi bilen birine rastlayana kadar bırakacam.
Zirvedeyken bırakır gibi olmuş.
Zirvedeyken bırakır gibi olmuş.
Metin abi ya,ben kendimi daha rc işinde ayağımı bile kaldıramadım,ben öyle görüyorum kendimi.Böyleki bu hobiye yıllarını veren insanlar nasıl başardı orasını merak ediyorum.Galiba yanlış bir hobi secmişim kendime
Metin abi ya,ben kendimi daha rc işinde ayağımı bile kaldıramadım,ben öyle görüyorum kendimi.Böyleki bu hobiye yıllarını veren insanlar nasıl başardı orasını merak ediyorum.Galiba yanlış bir hobi secmişim kendime
Bir de helikopter dene istersen diyeceğim ama hobi ne demek, seçilir mi, iş gibi mi yapılır biraz kafa yor.
sevgili yaman, sen biraz fazla hız yapmıssın :) istersen yavaşla olayları konuları sindir. benimde çocukluğumdan beri bu hobi hep ilgimi çekmiştir, lakin uygun şartlar oluşmadığı için başlayamamıştım, halende başlamış sayılmam. rc ile ilgili konuları okudukca o hevesle bir kaç depron uçak yapıp öylesine uçurmaya çalışmıştım. tabiki yardım almadan uçurmam mümkün değildi. işin adı hobi benim hiç acelem yok, burada arkadaşların yaptıkları modelleri incelemek uçuşlarını seyretmek dahi bana haz veriyor. bu arada bol bol simülatör çalışıyorum. kendimi hazır hissettiğim zaman bend ebir model yapıp pilot olmaya çalışacağım. daha öncede dediğim gibi, yılmak yok yola devam, sağlıcakla kal.
Düşündümde modelcilik hobi olarak eğlenceli aslında,benim için çok yararlı bir konu oldu.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.