PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada Tüm Modellerin Olduğu Buluşma

prettyahmet
17-03-2005, 15:52
evet arkadaşlar bursa'da bir çok modelin olduğu bir buluşma yapalım.Yani model uçaklar,arabalar,helikopterler hepsi olsun.Ayrıca bursadaki model uçakçılar.helikopterciler ve arabacılar teknik model yakıtlarının artık bursa satıcısıyım.İsterseniz her türlü nitro karışlımıyla yakıt getirebilirim.TŞK

MAD FOR TAMIYA
17-03-2005, 17:18
Selam,
Bursa'da değilim ama zaman zaman yolum düşüyor. Bursa'da araba için uygun pist (arabamın yüksekliği sadece 0,5mm dolayısıyla hiç taş vs. olmayan bir alan) veya uygun alan var mı? Varsa biraz detaylı olarak adres verebilir misiniz? Ayrıca oraya gelince buluşma fırsatımız olursa diye telefon numaranızıda verebilirseniz sevinirim.

prettyahmet
17-03-2005, 20:43
Aslında model araba pisti sadece botanik parkta erten abinin pisti var.Ama her türlü modelin olduğu bir buluşma olursa havaalanını düşünüyorum. 05356879207/ahmet tekelioğlu

emin_emin
22-04-2005, 11:35
merhaba;
gerçi foruma uzun bir süredir mesaj atılmamış ama, modelciliğe yeni başlıyorum. bilgi alabilmek içinde buluşmalara katılmak istiyorum. buluşma konusunda herhangi bir gelişme var mı acaba

100kmh2sn
22-04-2005, 11:43
Aslında bursada modelci çok arkadaş var diye biliyorum fakat herkes parçalı bölüklü..amacımız bu arkadaşları bir araya toplamak..konuyu güncellemen iyi oldu

Bursalı modelciler nerdesiniz ??

apo.se
22-04-2005, 19:00
evet bursada çok modelci varda toplanamıoruz ben her zaman buluşmaya hazırım diecem de sınav fln zart zurt şu oks bi geçsin istemedikleri kadar pistte olacam :D
Şükrü abi yazın bursada bi buluşma yapalım şööle bütün hobbyrc çok güzel olur

prettyahmet
23-04-2005, 12:58
Walla size gayet iyi bir haberim var.Bursa'da şu an tanıdığım 10 civarında araba üzerine modelci var.Birde tanımadıklarımızı düşünrsek 10-15 arası bişey oluyor.Ayıca biz geçen salı buluştuk 5-6 arkadaş ama zaman kısıtlı olduğu için fazla oynayamadık.Ama yinde eğlendik.

emin_emin
23-04-2005, 15:14
Ahmet kardeş Bursa' da yapılan ufak çaplıda olsa buluşmaları öneceden haber verebilirsen bende gelirim. gerçi henüz bir RC' m yok ama en azından bilgi alırım ve tanışırız. Kısmetse yaza doğru alıcam ama önce biraz daha bilgi toplamam lazım. Benim gibi bir kaç arkadaşım daha var. bir kaç ay sonra 10 kişi bakarsın 15 olur :)

emin_emin
23-04-2005, 15:19
Hem Bursa' da neden RC market yok aklım almıyor yahu.

prettyahmet
26-04-2005, 16:58
ya aslında Bursa'da shop vardı.Sahibi Erten abiydi.Erten abi şu anda bazı satışlar yapıyo sanırım.Genelde traxxas satıyordu.Ayrıca Bursa'da modelci sayısı az görülüyor.

RoCCo
26-04-2005, 17:59
valla ben en son kendisiyle gorustugumde elinde dogru duzgun bir sey yoktu.. elini ayagini cekmis heralde bu islerden . bu arada bursa'daki piste ucret veriyormusunuz kullanirken??

prettyahmet
26-04-2005, 20:32
Evet Erten abi elini ayağını çekmiş gibi.Açıkçası biraz yoğun.Ayrıca Bursa'daki piste para vermiyoruz.önceden biri forumda bizi pistten kovdular demişlerdi ya öyle bişey olmuyor.Ayrıca oradaki güvenlik sorumluları gelip bizi izliyor.Artık eğlence her pazar FULL.Çok kalabalıklaştık çokk.

benubabe
08-05-2005, 20:59
bursalı arkadaşlara merhaba. bursadaki buluşmaları bildirirseniz bende rc mi alır gelirim yüz yüzede tanışmış oluruz. ben inegölde ikamet ediyorum.
bursadaki buluşma yerinizi tam yazarsanız sevinirim. cünkü bursayı tam bilmiyorum. iş geregi inegölde ikamet ediyorum hafta sonlarıda bursaya geliyorum. şimdilik bu kadar.
saglıklı ve mutlu kalın

prettyahmet
08-05-2005, 21:20
slm.Biz botanikte pistte toplanıyoruz.Ayrıca arabanız süper.Benim ismim Ahmet genelde Bursa'dakileri toplayan yada şöle diyelim harekete geçiren benim.Yani en çok bu iş için çırpınan.Beni istediğiniz zaman arayın konuşalım.Buluşma falan olduğunda size bildiririm.
05356879207

aaalp
12-05-2005, 20:00
slm.Biz botanikte pistte toplanıyoruz.Ayrıca arabanız süper.Benim ismim Ahmet genelde Bursa'dakileri toplayan yada şöle diyelim harekete geçiren benim.Yani en çok bu iş için çırpınan.Beni istediğiniz zaman arayın konuşalım.Buluşma falan olduğunda size bildiririm.
05356879207Ahmet naber? Botanik pistin sahibi ile tekrardan görüşme fırsatın oldu mu? Biz son 2 kez gittiğimizde felaket tozluydu zemin, o yüzden zerre zevk alamadık. Eğer orada elektrik ya da su alma imkanı varsa gerekirse bir kompresör alır havayla ya da suyla temizleriz pisti yoksa tur atmanın bile anlamı yok şu anda.
Biz bir kere Pazar öğleden sonra da gittik, çok çoluk çocuk toplanıyor, pistte dolaşıyorlar, zaptetmen imkansız oluyor. Sanırım turlamak ve kapışmak için en iyi zamanlar h.içi iş çıkışı ya da h.sonu sabahtan itibaren. Şu erten (yoksa ertan mı?) beyle tekrardan görüşsen de son durumla ilgili bilgi versen?
haberleri bekliyoruz.
alp

cemo_brs
31-05-2005, 20:09
bursada model ci az değil genelde herkez kendi uçağını yapıyo araba yapmaimkanı olmadığı için aslında bi rc shop açılsa inanın patlama yapıcak yada uçak parçaları servo kumanda gyro ne bilim elevator falan paranın gözüne o zaman vurulur çok büyük potansiyel var hel uludag ünv gibi 40 ,000 kişinin olduğu yerde bunları satmak ve yaymak bence çok rahat bence bi açlık var bursada bunun için yazdım ilgililerin dikkatine

bundan on yıl önce acemler trafik karsısındaki benzinlik rc uçak ve heli satan bi yerdi modelleri siz hayal edin 10 yıl öncesini

bu yüzden

emin_emin
01-06-2005, 08:51
Ben geçenlerde RC araba satan bir yer olduğunu duydum hatta telefonla konuştuk. Ama anladığım kadarıyla fazla çeşit yok. dükkanı gidip görmedim. bilmiyorum adres vermem forum kurallarına uygun mu? gerçi tam adresini bilmiyorum sadece Ulu caddede olduğunu biliyorum.

apo.se
01-06-2005, 16:58
ulu caddedeki yer pist sahibi erten abinin yeri biri onun başka bi hobby shop tan getirttiini söölemişti.artık eskisi kadar aktif değil keşke eskisi gibi ilgilense...

emin_emin
01-06-2005, 17:14
ulu caddedeki yer pist sahibi erten abinin yeri biri onun başka bi hobby shop tan getirttiini söölemişti.artık eskisi kadar aktif değil keşke eskisi gibi ilgilense...
Evet Ertan Abi' nin yeri (ben isim vermek istemediğim için yazmamıştım :censor: :) ). Belki ileride yine eskisi gibi olur.
Peki Ertan Abi' de yakıt veya ufak tefek parça vs. bulabilirmiyiz? Bilgin var mı?

elkA
07-07-2006, 12:38
slm ben tolga bursaya yeni taşındım hiç biyer bilmiyorum ama herhangi bir etkinlik olursa gelmeye çalışırım msn :tolga_toker@hotmail.com ekleyin beni biraz bilgilendirin lütfen

emin_emin
07-07-2006, 13:10
slm ben tolga bursaya yeni taşındım hiç biyer bilmiyorum ama herhangi bir etkinlik olursa gelmeye çalışırım msn :tolga_toker@hotmail.com ekleyin beni biraz bilgilendirin lütfen

selam
msn' e ekledim ordan konuşabiliriz. Bu arada Bursa' ya hoşgeldin

emin_emin
16-07-2006, 12:51
arkadaş dediğin yer burasımı ................. hani adliyeye giderken, ben sormuştum burası rc uçak için elektrikli motor satmıyo, sadece benzinli motorlar ve uçak kitleri var ve çok pahalı orda, benim işime hiç yaramadı. bildiğim kadarıylada bursada başka yer yok, ilerde bursada başka yerlerin açılma ihtimali nedir acaba

Merhaba;
Evet Bursa' da başka bir yer yok. Dediğiniz yeride gidip görmedim. Herhangi bir bilgim yok.

basari
16-07-2006, 16:44
Merhaba;
Evet Bursa' da başka bir yer yok. Dediğiniz yeride gidip görmedim. Herhangi bir bilgim yok.

eten le ertanı karıştırdım ben ondan aynı yer zannettim :D

emin_emin
17-07-2006, 10:45
eten le ertanı karıştırdım ben ondan aynı yer zannettim :D

:D
uçak işini naptın abi, var mı bir gelişme.

basari
18-07-2006, 18:47
:D
uçak işini naptın abi, var mı bir gelişme.

herangi bi gelişme yok uçağı satıyom daha alıcı çıkmadı ama thk kurslarına katılıyom ilki bitti şimdi sıra ikincisinde :) yavaş yavaş radyo kontrollü model uçak kursa doğru gidiyoruz önümüzde 3-4 kurs daha var kanatimce :dıdııtt: ama bu radyo model uçak kontrol kursunu thk yapmıyo galiba ona nerden katılıcam bilemiyom :kütküt:

emin_emin
19-07-2006, 08:32
önümüzdeki cumartesi günü botanik' e gideceğiz bir kaç arkadaşla birlikte. isterseniz sizde gelin tanışmış oluruz. görüşmek üzere

prettyahmet
19-07-2006, 22:09
botanik yerine yeni piste gelin ark. vew abiler.Yeni pisti görmeyenler hem görmüş olur hemde dünya standartlarında bi pist görür herkes.Hemde tanışmış oluruz.Ben bursa'daki çoğu modelciyi tanıyorum ama enden başkada bi çok modelci var onlarla da tanışmış olursunuz.

basari
19-07-2006, 23:16
botanik yerine yeni piste gelin ark. vew abiler.Yeni pisti görmeyenler hem görmüş olur hemde dünya standartlarında bi pist görür herkes.Hemde tanışmış oluruz.Ben bursa'daki çoğu modelciyi tanıyorum ama enden başkada bi çok modelci var onlarla da tanışmış olursunuz.

hangi pisti diyon arkadaş şu kestelde yeni açıldı hani o pistimi diyon oraya hangi gün saat kaçta ve nasıl gidicez :)

emin_emin
20-07-2006, 16:51
hangi pisti diyon arkadaş şu kestelde yeni açıldı hani o pistimi diyon oraya hangi gün saat kaçta ve nasıl gidicez :)
abi "kestel" değil keles yolunda yeni açılan pist...

prettyahmet
20-07-2006, 22:55
Carreforun ordan girin orhaneli yoluna doru 3-4 km gidiyosunuz.Solda bumod model otomobil pisti die tabelamız var.Ztn sıfır asfalt yolumuz var yolu takip edin tesisimizi görüceksiniz:)

basari
20-07-2006, 23:48
Carreforun ordan girin orhaneli yoluna doru 3-4 km gidiyosunuz.Solda bumod model otomobil pisti die tabelamız var.Ztn sıfır asfalt yolumuz var yolu takip edin tesisimizi görüceksiniz:)

anladım arkadaş kesteldede bi pist açıldıda ondan karıştırdım :)

emin_emin
21-07-2006, 08:49
anladım arkadaş kesteldede bi pist açıldıda ondan karıştırdım :)

Kestel' de ne pisti açıldı abi???

basari
21-07-2006, 21:02
Kestel' de ne pisti açıldı abi???

kestelde rc uçaklar için bi pist açıldı galiba modelci nettekiler daha iyi bilirler onlarada sorabilirsin arkadaş linki burda http://modelci.net/forum/viewthread.php?tid=2012

oguzhangunes
21-07-2006, 23:21
Evet Ucaklar İÇİn Bİr Pİst Yapildi Ama Çok Yukarda Beton Fabrİkasini Bayagi Bİ Gecİosn İlgİlenen KİŞİ İse İbrahİm Altin Çok Guzel Bİr Yerde Kuruldu

basari
22-07-2006, 00:16
Evet Ucaklar İÇİn Bİr Pİst Yapildi Ama Çok Yukarda Beton Fabrİkasini Bayagi Bİ Gecİosn İlgİlenen KİŞİ İse İbrahİm Altin Çok Guzel Bİr Yerde Kuruldu

ibrahim altın kimdir arkadaş

oguzhangunes
25-07-2006, 22:43
İbrahİm Altin Bey Kendİnİ Ucaklara Adamis Zamaninin Bİr Çogunu Ucaklara AyirmiŞ Kendİ Yakitini Kendİ Yapan Ucaklarini Kendİ Yapan Çok SevdİĞİmİz Bİr Abİmİz Eer UcakÇiysaniz Ve İbrahİm Abİ Yİ Tanimiosaniz Tanimaniz Gerekİr Her Konuda Yardimci Olur Eer Gorusmek İstersenİz Ozelden Msj Atin Ben Sİze Tel Ve Msn Werİrİm

basari
27-07-2006, 01:05
İbrahİm Altin Bey Kendİnİ Ucaklara Adamis Zamaninin Bİr Çogunu Ucaklara AyirmiŞ Kendİ Yakitini Kendİ Yapan Ucaklarini Kendİ Yapan Çok SevdİĞİmİz Bİr Abİmİz Eer UcakÇiysaniz Ve İbrahİm Abİ Yİ Tanimiosaniz Tanimaniz Gerekİr Her Konuda Yardimci Olur Eer Gorusmek İstersenİz Ozelden Msj Atin Ben Sİze Tel Ve Msn Werİrİm

ben kestelde ibrahim diye bi pilot tanımıştım hatta onun dükkanı var pilot elektronik diye o olmasın sakın soyadını bilmiyom o adam ilk başlarda bana yardım ediyodu sonra ne olduysa bi paket lastiği yüzünden onunlan aramız bozulgu bi haftadır boyna getircem getircem dedi ama lastikleri getirmedi arkadaş galiba bende bu uçak işinin ticaretini yapıcam deyince bu adam beni duymamazlıktan gelmeye başladı heralde ona büyük bi rakip olacağımdan korktu :D neyse bide buraya gelip hakkımda uyduruk uyduruk şeyler yazmasın :D

oguzhangunes
27-07-2006, 09:18
Ewet İbrahİm Abİ O Bİr Lastiginde Muh. Yapmaz Baska BİŞİ Wardir 1-senin Ona Rakİp OlacaĞini Zannetmİorum ÇÜnkÜ Adamin Hayati Ucak İŞİ Gucu 2-adamin Allerİ Bu İŞe Yatkin3-o Senİ Duymamazliktan Geldİyse Demekkİ War Sende BİŞİler

basari
27-07-2006, 12:11
bende bişey yok onda bişey var :D

ayrıca beni duymayan adamlarla işim olmaz :D

sanalpilot
28-07-2006, 01:16
ben kestelde ibrahim diye bi pilot tanımıştım hatta onun dükkanı var pilot elektronik diye o olmasın sakın soyadını bilmiyom o adam ilk başlarda bana yardım ediyodu sonra ne olduysa bi paket lastiği yüzünden onunlan aramız bozulgu bi haftadır boyna getircem getircem dedi ama lastikleri getirmedi arkadaş galiba bende bu uçak işinin ticaretini yapıcam deyince bu adam beni duymamazlıktan gelmeye başladı heralde ona büyük bi rakip olacağımdan korktu :D neyse bide buraya gelip hakkımda uyduruk uyduruk şeyler yazmasın :D

Başarı bakıyorumda burada da arkamdan atıp tutmaya başlamışsın ama şunu unutuyorsun ki benim heryerde kulağım vardır .Eğer bu aptalca iddialarını burada da yazmaya devam edersen modelci.net in forumunda yaptığım gibi burada da senin gerçek yüzünü ortaya çıkartmakta bir an olsun tereddüt etmem bilesin.o bahsettiğin paket lastiğini ben abinin işyerine bırakmıştım birkaç gün gecikmeli olarak senin eline geçmediyse o senin sorunun.Uçak işinin ticaretini yapacağım diyorsun ben buna k..çımla gülerim ancak sen daha CG nin ne demek olduğunu CG ayarının nasıl yapıldığını bile bilmezsin ki kalkmışsın uçak ticareti yapacağım diyorsun bence sen önce gerçek modelciliği öğren derim.bu işler gönül işidir.paraya dökmek için daha 40 fırın ekmek yemen gerekiyor.sen önce model yapmasını öğren ondan sonra bu işlere giriş.modelciliğe 14 yılını vermiş birisi olarak senin benim karşıma rakip olarak çıkman söz konusu bile olamaz.kaldı ki benim birilerini karşımda rakip görmek gibi bir beklentim yok olmadı olmazda .Bu ya da buna benzer komplekslerim de yok beni tanıyanlar bilirler onun için kendimden ben şöyleyim ben böyleyim diye bahsetmeyeceğim şunu da aklından çıkartma ''aynası iştir kişinin..........! gerisini sen daha iyi bilirsin.Unutmadan sana bir şey daha söylemeliyim başka forumlarda pilot olmak istediğini yazmışsın pilot olabilmen için herşeyden önce SAĞLIKLI olman gerekiyor.ehh yabancı dil ve eğitimde şart tabi ki.

(forumdaki modelcilerden özür dilerim bu kendini bilmez şahsiyet bu numarayı daha önce başka forumda da yapmıştı beni üçkağıtçılıkla itham etmişti fakat maskesini düşürmekte gecikmedim eğer aynı şeyi burada da yapmaya devam ederse diğer forumda yaptığım gibi yine maskesini düşürmekte tereddüt etmem hiç kimse bana yıllarımı verdiğim uçaklar hakkında gereksiz ithamlarda bulunamaz)

DeLLyCeM
28-07-2006, 01:41
İkİ Tarafida Uyariyorum Konu Daha Fazla Uzatilmasin. TartiŞacaksaniz Özelden Devam Edİn.

100kmh2sn
28-07-2006, 10:22
Şahsi meseleleri foruma taşıyıp buradaki insanların huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yoktur.
Konu amacı dışına çıktığından dolayı kilitlenmiştir.