Orijinalini görmek için tıklayınız : yanlıs ısım
slm arkadaslar
bu gun sıparsı verırken babmın ısmıne alıcagım gerekırken kendı ısmıme almısım 18 yasımdan kucuk oldugum acaba sorun cıkarırmı gumruk 128 doalrlık bır sıparıs tı acabaq sorun cıkarmı vvermeme gıbı bır sorun olurmuu
gercı towera maıl attım ama ne olursa olsun endıselenıyorum sımdık
Ben geçenlerde 60 dolarlık bi paketi kendi adıma getirtdim...Küçük oluğu için ewe kadar getirdiler.Bi sorun olmadı.Ama seninki gümrüğe takılırsa belki bi sorun çıkabilir...
buyuk ıhtımal gumruge takılıcak cunkı kep fılanda var yane
Dostum 18 yaşından küçük olup ta gümrük sorun yaşamk iğrenç birşey. Sana tavsiyem hep yanlışlıkla olduğunu falan söyle ben t-maxxi getirirken öyle olmuştu. Dikkat etmek lazım.
ewet tower a yazdım duzeltmısler problem kalmadı kolay gelsınn
torlak_t
21-03-2005, 11:17
Ya benim de bu yazıyı okuyunca aklıma geldi şimdi. Ben de 4 - 5 gün önce towerdan kendi adıma 126 dolarlık bir sipariş verdim fakat artık iş işten geçti bayağı oldu çünkü siparişi vereli. Sormak istediğim şey paketi almaya gittiğimi zaman kimliğe bakarlar mı? Bakmazlarsa sorun yok biraz büyük dutuyorum çünkü:D
Babanla giddersen bişey olmaz. Velin o senin.
1 yaştan bişi olmaz dersin amcaya :D ben polise ehliyetsiz yakalandığımda öle demiştim :D:D
Gümrük memurunun insafına kalmış, benimde başıma geldi. Tavsiye etmiyorum:D:D:D:D
mania_rc
01-04-2005, 23:47
slm arkadaslar
bu gun sıparsı verırken babmın ısmıne alıcagım gerekırken kendı ısmıme almısım 18 yasımdan kucuk oldugum acaba sorun cıkarırmı gumruk 128 doalrlık bır sıparıs tı acabaq sorun cıkarmı vvermeme gıbı bır sorun olurmuu
gercı towera maıl attım ama ne olursa olsun endıselenıyorum sımdık
Slm traxxas,
128$lık siparisine gümrük ödemeyeceksin di mi? 100 euro ydu sınır..:confused:
ahauaha hocam kafana hiççç takma ben de geçen sene siparişimde 14 yaşındaydım kendi adımı yazmıştım gitti babam aldı zuah
dun gıdıp aldım sorun cıkarmadılarr 128 doalr gecı gumrukten yanlız kımlık ıstedıler bendede yoktu kımlık o sorada evde bulamamıstım onun ıcıın yanıma almadım
almak ta ıstıyordum uruunlerımı onun ıcıın 15 mılyon lıra verdımmm ve sorun cıakrmadan aldım
yanlıs anlamayın hıc bır zaman rusvet tarzı ıllegal olayları sevmem vede desteklemem ama mecbur kalınca yaptım aslında gunah bır sey bılıyorum ama ne yapımm ısım oldu ıste ben helal ettım gerısı onun gunahı
zuahaha bu rüşvet deyilki corba parası yaws :D
cıcost verılen 1 kurus bıle resvettır ıster corba parası olsun ıster mercedes parası olsunn
ozaman vermicektin abi suç sende bende deyil :) adam akıllı ewe gidip nüfüs cüzdanını alıp gelicektin (yada bunları yazmıcaktın :))
cicost ııstersen uzatmayalım her ne kadar sen gulen yuzde koysan cumlelerın sonuna acıkcası benım pek gulen bır yuzum olmadı bu yazın karsısında
abi gercekler acıdır yalanmı ? biz burda kavga etmiyoruzki tartışıoruz forumlar ne için vardır ? tartışmak-bilgi paylaşmakve görüşler :igra:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.