Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift İçin GerekenLeR..Yardım Pls
Merhaba arkadaslar..Bn Rc onroad bir Drift arabası istiyorum bana yardımcı olur musnuz lütfen .... Tskler.. Neler almalıyım konusunda bana yardım edin ha bide nikko 1/14 Mercedes amg war.Sadece tekerlek alsamda olur mu? Fikirlerinizi bekliorum.... Saygılarımla...:)
serkan8848
09-08-2008, 01:26
selamlar.öncelikle nikko ile drift yapman çok zor olur.çünki oyuncak sınıfına giren bir şase oldugundan senin isteklerini karşılamaz.piyasada şu an en uygun model tamiya tt01D kitidir.bunun yanında başka modellerde var ama basic bir model olarak sana bu aracı tavsiye edicem.uygun ikinci ellerinde bulunmakda ayrıca ;)
Pki Ankarada nerde bulabilirim ve fiyatı ne kadar olr ?...Bide bana tamiya tt01D nin resmini gösterir misniz..Yani Kısa bir bilgi istiyorum.. Tskler...
tt-01d sadece şasidir yani üzerindeki kep(modeli)sadece farklı olabiliyor onuda sen seçebiliyorsun fakat benım önerim 2.el alman vede yanında bilgili ve rcden anlayan bi arakadaşını götürmek.fakat illede tt-01d olamaz yani bir çok rc modeli var onları bi gözden geçir.
Hmm.. pki bni ankarada yönlerdireceğiniz burası iyidir sağlamdır diceniz bir yer war mı ? Bi de Bir çok Rc model demişsiniz Bunu biraz açar mısınız?.. Tskler Bilgileriniz için saolun ....
IImmorTaLL
16-08-2008, 19:55
ben 2. el aracımı satıorum 2kere kullandım hobbytimeden aldum msn raistlin_majera_@hotmail.com ankaradan!
Hmm.. pki bni ankarada yönlerdireceğiniz burası iyidir sağlamdır diceniz bir yer war mı ? Bi de Bir çok Rc model demişsiniz Bunu biraz açar mısınız?.. Tskler Bilgileriniz için saolun ....
hpi e10
himoto nascada
robbe
yokoma
DR.Drift
16-08-2008, 20:43
Arkdaşım sana önerebileceğim tek araba tamiya tt-01 dir.Serkan abi'ninde dediği gibi aracı ilk aldığında basic yani amatör bir biçimde kullanabilirsin ama daha sonra araca modifiye yaparak o aracı profesyonel hale getirebilirisn.Aracın Hem kendi fiyatı hem yedek ve modifiye parça fiyatları çok ucuz.
Bilgileriniz İçin saolun arkadaşlar teşekkür ederim...!
arkadasım bnde snn sorunundan yoal cıakrak once hpı rs4 drıft modelını alıcasktım snr vazzgectım sıdmı gs racıng vısıon prom var bır set jant ve drıft lastıgı aldım ama suana kadar 2 kez kullandım cunku egrek yok aracın ustunden cıkan sunger lastıklerle suan super drıft yapıorum drıft lastıgını takınca araba spın atmaktan gıdemıo onemlı olan snn ayarın dır drıftte bana gore onler basık yayalar orta sertlıkte ve kamber ayarı oalrak 3 derecedır arkalar ıse orta yukseklıkte yaylar ıyıce sett ve kamber yok denecek kadar az snn ayarında sna agore guseldır bnce kafaya takılcak bı durum yok bu konuda ..deneme yanılma yontemıyle en ıyı drıft aracını yapabılırsın..
Elektrik dedinmi tek marka arıycaksın TAAAAMIIIIIIIIYAAAAA ;) !!!
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.