Orijinalini görmek için tıklayınız : antalyalılar hemşeriniz yardım bekliyor
anamatanya
11-08-2008, 17:58
merhaba arkadaşlar bede serikliyim rc modelciliğe kafa yormaya başladım ve birtane aaç almaya karar verdim ben ofroad düşünüyorum bana ne önerirsiniz bütçe 300-350 ytl herşey dahil
Üzgünüm ama yakıtlı off-road araçların maliyeti(herşey dahil) yaklaşık bir milyardır(ya da daha fazla). O paraya alamazsın.
sıfırları 1 milyar civarında ama temiz 2. ellerde var onlarıda arastır ama 300 350 ytlye anca elektrikli bi arac alabilirsin
invesion
16-09-2008, 09:19
ben seriklileri akıllı sanırdım be abi bu hobby olyında bütçeyi unutucaksın yoksa kumandaya pil bile alamazsın savage xl bende 1100 ytl herşeydahil ben antalya merkezdeyim
hız ve heyeca
19-09-2008, 08:56
bunun akılla alakası yook herkes anasının karnında mı öğrenio bu araçları fiyatları...adam bizden yardım istio sadece isteğini sölemiş o kadar...kardeşim anamatanya için söyliorum eğer aramıza katılmak istiorsan yane piste on road almak zorundasın(kapımız bütün rc cilere açık o ayrı konu).bana kalırsa bnm fikrim onroad daha zevkli olur.yalnız onlarda güzel bişeyle başlıcam dersen 500 de itibaren fln var...savage ler de arkların dediği gibi 900-1000 ytlden fln başlar.SAYGILARIMLA.İYİ GÜNLER
hocam bana bir siteden mail attılar 596ytl yanılmıyorsam savage x..
Türk firması isteyen olursa özleden atabilrm websayfasını
300-350ytl civarında da belki az bir fakrla slah alabilirsin elektrikli 2 çekerdir.. kullananlar bayağı eğlenceli olduğunu söylüyorlar..
my_rc_car_07
24-10-2008, 12:16
Kardes Ben Sana Modifiyeli Yarım Lıtre Benzınlı Start Setli Lastıklerı Yeni Ofna Hyper 7 26 Rtr 55o Ye Verebilirim. Acıl Para Lazım çünkü Araç 85+ Km Hıza Cıkabiliyor Ve Emin Ol çok Temiz çünkü çalısmaktan Kullanamiyorum... Tabı Kumandada Dahil
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.