PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube erişim ayarları (xp için)



sircondor
23-08-2008, 11:13
başlat->çalıştır'a cmd yazın, enter'layın.

sırasıyla

attrib -r c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

komutlarını yazıp, enter'layın.

Açılan dosyaya

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

satırlarını yapıştırıp kaydedin


Not: Çalışmama gibi bir durumda opendns ayarlarını yapıp deneyin. Bende sorunsuz olarak çalışıyor.

Bilgiler ekşisözlük' den alınmıştır.

reddeck
23-08-2008, 11:24
Bilgi için teşekkürler.Bende de çalıştı.

sircondor
23-08-2008, 11:31
Bilgi için teşekkürler.Bende de çalıştı.

Rica ederim. İşe yaramasına sevindim

ALI
23-08-2008, 11:39
çok makbule geçti. paylaştığınız için çok teşekkurler:)

hakanoncul
23-08-2008, 11:41
Yazdıklarınızı yapmadan sadece verdiğiniz youtube linkini tıkladım açıldı:P:P

yellowaircraf
23-08-2008, 12:37
Tesekkurler calisti

emre doğan
23-08-2008, 13:04
paylaşım için teşekkürler bendede sorunsuz çalıştı

sircondor
23-08-2008, 13:36
çok makbule geçti. paylaştığınız için çok teşekkurler:)

Rica ederim.


Yazdıklarınızı yapmadan sadece verdiğiniz youtube linkini tıkladım açıldı:P:P

Sizin ayarlar daha önceden hazırmış demek ki :)



Tesekkurler calisti

Rica ederim.


paylaşım için teşekkürler bendede sorunsuz çalıştı


Rica ederim.

serdar69
23-08-2008, 13:54
çalıştı dostum çok saol ellerine sağlık ;)

prinsdrift
23-08-2008, 14:31
Yazdıklarınızı yapmadan sadece verdiğiniz youtube linkini tıkladım açıldı:P:P

aynen, bende de öyle oldu ki ben youtube açmıyor diye vtunnel.com'u kullanıyordum. arkadaşın verdiği www.youtube.com linkini tıkladım ve direkt açıldı

yellowaircraf
23-08-2008, 15:19
Bu bilginin windows vista icin olani var mi acaba ? :)

serdar69
23-08-2008, 15:45
Vista İçin:

- Yerel Disk C/Windows/System32/Drivers/Etc yolunu izleyin.
- Hosts dosyasına çift tıklayın ve metin belgesini seçin
- Daha sonra metin belgesinin en altına:

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com
bilgilerini girin(XP ile Aynı...)

Alın size youtube :D

orhantekkan
23-08-2008, 16:00
Sağol paylaşım için teşekkürler

dachosen
23-08-2008, 16:09
aynen, bende de öyle oldu ki ben youtube açmıyor diye vtunnel.com'u kullanıyordum. arkadaşın verdiği www.youtube.com linkini tıkladım ve direkt açıldı

bende öyle yapıyordum siz dediniz diye bende giriyim dedim benimde açıldı:D

sircondor
23-08-2008, 17:25
youtube şu ara bir açılıp bir kapanma durumunda. Sanırım telekom bazı ayarlar yapıyor ya da kafalarına göre aç kapa yapıyorlar. Şu saat itibari ile komutlar yazılmamış makineden denedim mahkeme kararı yazısı çıktı karşıma

Vista için denemedim bu yöntemi ama karaserdo' nun söylediği şekilde olabilir mi bilmiyorum. Vista komut işlemlerinde oldukca sorunlu çünkü.

prinsdrift
23-08-2008, 17:27
bende öyle yapıyordum siz dediniz diye bende giriyim dedim benimde açıldı:D

acaba youtube Türkiye'ye açıldı da haberimiz mi yok :hımm::hımm:

prinsdrift
23-08-2008, 17:29
Aha şimdi de açılmıyor youtube. Sanırım sircondor arkadaşımızın dediği doğru, telekom kafasına göre açıp kapıyor galiba

sircondor
23-08-2008, 17:31
acaba youtube Türkiye'ye açıldı da haberimiz mi yok :hımm::hımm:


O konuda görüşmeler var ama henüz gelişme yok. Youtube tr uzantılı giriş izni verip, gerekli içeriklere müdahale yetkisi vermeyi, yani bir nevi devletin sansür yapma yetkisine sahip olmasını ve bu sayede tam olarak kapatılmanın önüne geçmek için bir teklif sunmuş sanırım.

sircondor
23-08-2008, 17:36
Aha şimdi de açılmıyor youtube. Sanırım sircondor arkadaşımızın dediği doğru, telekom kafasına göre açıp kapıyor galiba

Bence durum şöyle oluyor;

Telekomda bu siteli açıp kapatmakla görevli biri var, sıkılınca youtube falan bakıyor ve ilginç bir video görüyor, sonra arkadaşını arıyor aralarında geçen konuşma metni;

Telekom görevlisi: Ahmet bak youtube' da süper bir video buldum, al bu linki yasağı açıyorum gir bak
Ahmet: Bakayım nasılmış abi
Telekom görevlisi: Nasıl harbi süper dimi lan, çabuk bak kapatıcam şimdi
Ahmet: Şahane abi tamam kapat baktım ben.
Telekom görevlisi: Kapattım valla, yarın da mehmet' e gösterelim bunu hahaha


Başka bir açıklaması var mı bu işin ya :D

serdar69
23-08-2008, 17:47
Valla arkadaşlar bende vista olayını abimden öğrendim. Abim yapmış paşa paşa giriyor youtube'a...

Saygılar...

emo23
23-08-2008, 22:44
ben anti sansür diye bir türk yazılımı kullanıyorum. YouTube dahil diğer tüm TR de yasaklanmış siteleri açıyorum. Açamadıklarımıda mail ile bildiriyorum kendilerine 1 saate oda açılıyor.
350Kb lık basit bir program.

dachosen
23-08-2008, 22:55
acaba youtube Türkiye'ye açıldı da haberimiz mi yok :hımm::hımm:


Aha şimdi de açılmıyor youtube. Sanırım sircondor arkadaşımızın dediği doğru, telekom kafasına göre açıp kapıyor galiba

bencede öyle oluyor. çünkü biraz önce kapalıydı şimdi giriyor.:D

dachosen
23-08-2008, 22:56
Bence durum şöyle oluyor;

Telekomda bu siteli açıp kapatmakla görevli biri var, sıkılınca youtube falan bakıyor ve ilginç bir video görüyor, sonra arkadaşını arıyor aralarında geçen konuşma metni;

Telekom görevlisi: Ahmet bak youtube' da süper bir video buldum, al bu linki yasağı açıyorum gir bak
Ahmet: Bakayım nasılmış abi
Telekom görevlisi: Nasıl harbi süper dimi lan, çabuk bak kapatıcam şimdi
Ahmet: Şahane abi tamam kapat baktım ben.
Telekom görevlisi: Kapattım valla, yarın da mehmet' e gösterelim bunu hahaha


Başka bir açıklaması var mı bu işin ya :D


:D ahmet çabuk bak kapatıcam şimdi:D

zigzag
23-08-2008, 23:00
bu çok ilginç oldu. bu kadar basit bir cozumle youtube engelini aşabilmek beni cok şaşırttı dogrusu. telekom ip geçişini kapatmayıp sadece dns sorgusu uzerinden engellemiş sanırım,fakat youtube ilk engellendiginde,youtube yerine ipsini yazarak engeli aşabilirmiyim diye düşünüp denemiştim olmamıştı ki halen olmuyor.
bu olayın mantıgını bilen birisi acıklayabilir mi?

limozin1598
24-08-2008, 11:18
ya bende açılmıyor neden öyle_?

NoKiR
24-08-2008, 11:35
Arkadaslar youtube dun gece Kullanıma Turkıye de acılmıstır ancak DNS ayarları yenılenecegı ıcın 72 saat ıcınde Tum Turkıye Youtube Gırebılecek..

zigzag
26-08-2008, 20:16
youtubea halen normal yollarla girilemiyor.
bu olaylar artık saçmalıktan da öte bir hal aldı. devamlı girdigim dunya capında saygın bir erotik siteyi engellemiş TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI.
ne sebeple, hangi kriterlere göre veya hangi yetki ile engellemiş mechul.
yahu çinde olsam kabullenirim,(gerçi orada da kabullenmem de)çinde kominizm var bilmemne fakat buradaki anlayış nedir?
sen kimsin benim haklarımı gasp edersin veya bir sitenin yayımlanmasını engellersin?
ulen padişahlık rejiminden kurtulduk fakat kendini padişah sanan dallamalardan kurtulamadık bir türlü.
bu kafalarla biz hiçbir yere gidemeyiz. bu insanlardan TÜRK MİLLETİNİN acilen kurtulması lazım artık!!!!
çingeneye beylik vermişler tutmuş babasını kesmiş derler eskiler. bizde çingeneler her köşebaşını tutmuş...

Faruq
26-08-2008, 21:51
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.


artık herkez istediği gibi Sınırlıyor
Önemli olan SÖZDE dğilde ÖZDE özgür bir devlet olmak :)

zigzag
26-08-2008, 22:24
youtube engellenmesinde yetkisi ve yaptırımı herkesçe kabul edilen(istesek de istemesek de) bir kurumun imzası var, Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesinin. yani guvendigimiz,guvenmek zorunda oldugumuz hukuk...
fakat bir de suna bakın:
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, 22/08/2008 tarih ve 410.01.02.2008-212901 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, 22/08/2008 of 410.01.02.2008-212901.
telekomunikasyon iletişim başkanlıgınca engellenmiş. kim ki bu başkan,hukukçu mu? profesor mu, kim atadı,ne gibi yetkileri var? vs vs.
başkanmış peh, ulen ben bir başkan olsam topunuzun insan sıfatında gezmesini engellerdim ya elimde degil :)
mahkeme kararlarına saygımız var fakat bu sekilde keyfi uygulamalar kabul edilemez.
bahsettigim sitenin adını da vereyim www.met-art.com
bu site kesinlikle :censor::censor::censor::censor::censor: icerige sahip bir site de degil ancak erotik denilebilir...
gercekten cok cok kızgınım bu olaya. ben istedigimde bu siteye yine girebiliyorum fakat kendini bilmezin birisinin kendi gorusleri dogrultusunda benim ozgurluklerime şerh koymasını kabul edemiyorum... kendine saygısı olan hicbir insanın da kabul etmemesi gerekir...

hakanoncul
26-08-2008, 22:40
Genco arkadaşım keşke siteleri engelleselerde esas işlerini de unutmasalar.Dediklerine karşı gibi bir yazı oldu ama kesinlikle değilim.
Bugün sevgili 657 ye tabi arkadaşlardan hayatımın kazığını yedim diyebilim.Yaklaşık 5 yıl önce ellerine vermiş olduğum ve benim için hayati önemi olan bir belgeyi kaybetmişler.Bu kaybolan belge ile de şimdi benim hayatımla öyle bir oynadılar ki anlatacak kelime bulamıyorum.Herşeyi son dakikada isteyen temin ettiğinizde de ''eh be bilader neden geç kaldın'' diyebilecek zihniyetteki arkadaşlarla sonuç ne olur bilemiyorum.Ama şu varki keşke bütün birimleriyle,bende bir zamanlar karşı olduğum ama şimdi keşke devam etse dediğim özelleştirme olayı bir nebzede olsun iyileştirme gibi geliyor bana.
Biraz politikaya girdik herhalde ama kusuruma bakmayın.
Bu ülkede kraldan çok kralcının olduğu artık kaçınılmaz.

kripton_18
09-11-2008, 03:25
bendede sorunsuz çalıştı
emeğine sağlık

emre tafralı
23-04-2010, 17:56
bende açılmadı dediklerinizi uyguladım ama açılmıyor

ata 1337
23-04-2010, 18:56
bende açılmadı dediklerinizi uyguladım ama açılmıyor

İki yıl öncesinin ayarlarını girmiş olmayasın.:rolleyes:

orhantekkan
23-04-2010, 22:35
Benim kullandığım şekli deneyebilirsiniz www.opendns.com daki sayfanın sağ altında yazan dns numaralarını dns ayarlarınızdaki yere otomatik değilde elle girerseniz sorunsuz kullanabilirsiniz ben win7,vista ve xp de kullandım.

ertan54
23-04-2010, 22:56
Benim kullandığım şekli deneyebilirsiniz www.opendns.com daki sayfanın sağ altında yazan dns numaralarını dns ayarlarınızdaki yere otomatik değilde elle girerseniz sorunsuz kullanabilirsiniz ben win7,vista ve xp de kullandım.

sizin dediğiniz gibi yaptım calışmadı

spinoza
23-04-2010, 23:02
Benim kullandığım şekli deneyebilirsiniz www.opendns.com daki sayfanın sağ altında yazan dns numaralarını dns ayarlarınızdaki yere otomatik değilde elle girerseniz sorunsuz kullanabilirsiniz ben win7,vista ve xp de kullandım.

yaptım bunu ama hâlâ açılmıyor youtube... yani bilmemne ceza mahkemesi kararı gereğince yazısı falanda çıkmıyor direk sayfa görüntülenemiyor ama ktunnel'den falan girebiliyorum :S

volkan_uzman
23-04-2010, 23:03
ben bu uygulamayı kullanarak giriyorum.

INTERNET EXPLORER kullanıcıları için:
- ie sayfasını açın, yukarıda ARAÇLAR menüsünü açın.
- İnternet Seçenekleri'ni açın.
- Bağlantılar sekmesini açın.
- Açılan sekmede "Yerel Ağ Ayarları"nı tıklayın.
- Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan onay kutusunu işaretleyin.
- Hemen altta aktif hale gelen adres satırına "go.navige.com" yazın.
- Artık tüm yasaklı sitelere programsız, dns ayarsız girebilirsiniz.

FIREFOX Kullanıcıları için:
- Menü kısmından Araçlar kısmına tıklayın.
- Seçenekleri tıklayın.
- Gelişmiş sekmesinden Ağ sekmesini tıklayın.
- Ayarlar kısmını tıklayın.
- Otomatik vekil sunucu ayarları (URL) onay kutusuna tıklayarak seçin.
- İlgili satıra "go.navige.com" yazın.
- Artık tüm yasaklı sitelere programsız,dns ayarsız girebilirsiniz.

ertan54
23-04-2010, 23:52
ben bu uygulamayı kullanarak giriyorum.

INTERNET EXPLORER kullanıcıları için:
- ie sayfasını açın, yukarıda ARAÇLAR menüsünü açın.
- İnternet Seçenekleri'ni açın.
- Bağlantılar sekmesini açın.
- Açılan sekmede "Yerel Ağ Ayarları"nı tıklayın.
- Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan onay kutusunu işaretleyin.
- Hemen altta aktif hale gelen adres satırına "go.navige.com" yazın.
- Artık tüm yasaklı sitelere programsız, dns ayarsız girebilirsiniz.

FIREFOX Kullanıcıları için:
- Menü kısmından Araçlar kısmına tıklayın.
- Seçenekleri tıklayın.
- Gelişmiş sekmesinden Ağ sekmesini tıklayın.
- Ayarlar kısmını tıklayın.
- Otomatik vekil sunucu ayarları (URL) onay kutusuna tıklayarak seçin.
- İlgili satıra "go.navige.com" yazın.
- Artık tüm yasaklı sitelere programsız,dns ayarsız girebilirsiniz.

sagolasın ellerine sağlık girebildim

volkan_uzman
24-04-2010, 00:03
sende saol abi :)

orhantekkan
24-04-2010, 00:30
Bigisayarı kapatıp açın olacaktır.

luthier76
24-05-2010, 14:24
Arkadaşlar iki çözüm yolunu da denedim ama başarısız... Başka bir yöntem bilen var mı?

luthier76
24-05-2010, 16:45
Proxy ayarlarını değiştiriğimde youtube a ve diğer sitelere girebiliyorum fakat foruma yazı yazamıyorum. :rolleyes: Sebebini ve çözümünü bile var mıdır?

atinch
24-05-2010, 17:52
Çok uzun süredir Google'ın DNS ayarları sayesinde sorunsuz olarak Youtube'a da girebiliyorum, Foruma mesaj da atabiliyorum.
Şu ana kadar Ne XP'de ne win7'de bir sorunla karşılaşmadım, kesinlikle tavsiye ederim.
Ben Explorer 8, Chrome ve Firefox kullanıyorum. Hepsinde de sorunsuz olarak internete bağlanıyorum.

Gerekli ayarlı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Adım adım anlatılmıştır.
İlk olarak Windows 7 ayarları, 19. slayttan sonra XP için gerekli ayarlar vardır.

http://www.chip.com.tr/galeri/adim-adim-youtube-a-giris_1410.html

Konuya vakıf olanlara kısaca şöyle söyleyeyim DNS ayarlarından birincisini 8.8.8.8 ikincisini 8.8.4.4 olarak ayarlayın.

luthier76
24-05-2010, 18:16
Teşekkür ederim ama dns leri değiştirmeme rağmen açılmıyor youtube. Uyuz oldum :confused:

ertan54
24-05-2010, 19:20
Teşekkür ederim ama dns leri değiştirmeme rağmen açılmıyor youtube. Uyuz oldum :confused:

YouTubeJacker4. ü yüklersenız sorun cözülcektir kullanıyorum ve memnunum

dns ayarları
4 2 2 2
4 2 2 4

Just4ForMe
24-05-2010, 21:06
Abi bunun Vista için olanını bulamazmıyız :(

Risk
24-05-2010, 21:11
Teşekkür ederim ama dns leri değiştirmeme rağmen açılmıyor youtube. Uyuz oldum :confused:

Proxy den kastınız nedir. Kurumsal bir yerde ISA server üzerindenmi internet erişimi sağlıyorsunuz ? Eğer öyle ise hosts dosyası yada DNS değişikliği bir anlam ifade etmez. Bu değişikliklerin IT ekibinizce ISA üzerinde yapılması gerekir.

ADSL kullanıcısi iseniz ; Proxy ayarlarının boş olması gerekir ve daha önce yazılan hosts dosyası değişikliği yada DNS tanımı sonrasında sorunsuz girebiliyor olmanız gerekir.

Risk
24-05-2010, 21:13
Abi bunun Vista için olanını bulamazmıyız :(

Hosts dosyası tüm işletim sistemlerinde olur. Vista , xp , Linux , Unix vs farketmez. Ayrıca TCP/IP dns tanımıda olması gerekir. ADSL kullanıcısı iseniz modeminiz DHCP havuzundan bilgisayarınıza bir DNS server tanımı atıyordur. TCP/IP özelliklerinden DNS server tanımını yukarıda belirtilen şekilde değiştiriniz.

ertan54
24-05-2010, 21:18
Abi bunun Vista için olanını bulamazmıyız :(

vısta kullanmadığım icin bilemiyeceğim

Just4ForMe
24-05-2010, 21:35
Hosts dosyası tüm işletim sistemlerinde olur. Vista , xp , Linux , Unix vs farketmez. Ayrıca TCP/IP dns tanımıda olması gerekir. ADSL kullanıcısı iseniz modeminiz DHCP havuzundan bilgisayarınıza bir DNS server tanımı atıyordur. TCP/IP özelliklerinden DNS server tanımını yukarıda belirtilen şekilde değiştiriniz.

Yardımın için teşekkür ederim ama olmadı maalesef :|

vısta kullanmadığım icin bilemiyeceğim
Yinede sağol :)

aozgen
24-05-2010, 21:38
DNS ayarlarını değiştikten sonra,hosts dosyasının ekini geçici olarak .old olarak değiştirin.Makinayı kapatıp etkrar açın ve deneyin.Bu hosts dosyası mani oluyor youtube erişimine.Eğer birşey düzelmezse dosya adını tekrar eski haline getirin.

Just4ForMe
24-05-2010, 21:39
YouTubeJacker4. ü yüklersenız sorun cözülcektir kullanıyorum ve memnunum

dns ayarları
4 2 2 2
4 2 2 4

Abi Allah razı olsun vistada bi türlü bulamıyodum youtubeye girişi youtube jacker 4'ü indirdim kurdum ve oldu :D:D

luthier76
25-05-2010, 10:08
youtubejacker 4 ü birkaç yerden farklı farklı yerlerden yükleyip denedim ama program bir işe yaramadı bende. Host dosyasını mı bozduk naaptık bilmiyorum. Youtube den vazgeçicem bu gidişle.

luthier76
25-05-2010, 10:10
Proxy den kastınız nedir. Kurumsal bir yerde ISA server üzerindenmi internet erişimi sağlıyorsunuz ? Eğer öyle ise hosts dosyası yada DNS değişikliği bir anlam ifade etmez. Bu değişikliklerin IT ekibinizce ISA üzerinde yapılması gerekir.

ADSL kullanıcısi iseniz ; Proxy ayarlarının boş olması gerekir ve daha önce yazılan hosts dosyası değişikliği yada DNS tanımı sonrasında sorunsuz girebiliyor olmanız gerekir.

Adsl kullanıcısıyım. Proxy ayarlarını Amerika ya göre ayarlayınca giriş oluyor ancak internet yavaşlıyor. O yüzden ondan vazgeçtim ve şu anda proxy ayarları boş. Bir sürü dns tanımladım ama olmuyor malesef.:(

aozgen
25-05-2010, 10:19
Lucifer abi,hosts dosyasını(DNS ayarları ile beraber) okunmaz hale getir(sonuna .old ekle) bir dene.Denemeyi makinanı kapatıp yeniden açarak yap.

luthier76
25-05-2010, 10:49
Okunmaz hale getirmek nasıl oluyo abi?

Just4ForMe
25-05-2010, 13:05
Okunmaz hale getirmek nasıl oluyo abi?

Buyur abi ben kendime indirdim&kurdum oldu sanada kendimdekini upload ettim sende bi dene istersen programı kur sonra yeni bi internet sayfası aç ( sekme açma ) ondan sonra youtubeye girecektir :)

http://www.dosya.tc/Jacker4_2.rar.html

luthier76
25-05-2010, 13:49
Buyur abi ben kendime indirdim&kurdum oldu sanada kendimdekini upload ettim sende bi dene istersen programı kur sonra yeni bi internet sayfası aç ( sekme açma ) ondan sonra youtubeye girecektir :)

http://www.dosya.tc/Jacker4_2.rar.html

Teşekkürler :) Bi deniyim bakalım.

luthier76
25-05-2010, 13:53
Kadir kardeşim çok teşekkür ederim. Hallettim artık açılıyo youtube :eek:;oleeea::eeeeyoo: :)

Just4ForMe
25-05-2010, 14:18
Kadir kardeşim çok teşekkür ederim. Hallettim artık açılıyo youtube :eek:;oleeea::eeeeyoo: :)

Önemli değil abi hayırlı olsun :)

zafer öğrt
25-05-2010, 16:27
Dns
208.67.220.220
208.67.222.222
.

Nobran
23-07-2010, 23:12
Şuan için dns değiştirmek işe yaramıyor tabi son mesajın yazıldığı tarihte işe yarıyordu konuyu güncel tutmak ve youtube ye erişebilmek için 2 yöntem mevcut
1. si tünel siteleridir kendi siteleri üzerinden yasaklı sitelere girebilirsiniz
2. si host dosyasıyla oynamak

1. yöntem pratik olsada genelde yavaştır çünkü youtubeye erişmek için araya aracı koyuyorsunuz buda veri trafiğini etkiliyor
2. yöntem eskiden bilgisayara aşina olmayan kullanıcılar için zor olmasına karşın günümüzde ufak bir kurulumdan sonra youtube ye direk erişim sağlıyor tünel siteleri gibi yavaşlatmıyorda, googlede aratacağınız "youtube jacker 7" ı aratıp kurmanız yeterli :) boyut olarak 54kb ile 100 küsür kb arasındadır daha büyük olanları indirmemelisiniz zararlı yazılımlar içeriyor olabilir

ozgenccoskun
13-09-2010, 21:08
2.yöntemi denedim ve takır takır çalışıyor :)