PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EskİŞehİrden Selamlar

İnfinity_DREAM®
22-03-2005, 14:14
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU FORUMDA TAMAMMEN YENİYİM..

hatta bu işe yeni başlamayı düşünüyorum ve en azından başlıcam kendim eskişehirden katılıyorum adım Ercihan ve bu işe çok müthiş bir ilgim var yıllardır ama bir türlü çağ atlyamadım sadece takip ediyordum

ben kendim elektronik ve mekanik şeylere karşı müthiş bir ilgi duyarım ve bu işlerde müthiş bir el kabileyitim vardır hemen hemen bütün mekanik aksamları tamir eder ve onarabilirim eğer mekanik aksamda problem yaşayan arkadaşlarım olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım.

neyse ben bu forumda değerli bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ..

e-mail = infinity_dreamm@hotmail.com:ımmm:

Penny
22-03-2005, 15:55
HoŞgeldİn Ercİhan :) EskİŞehİre Bİr Üye Daha Geldİİ Ohh Bea ;) Forumda EskİŞehİr BÖlÜmÜnde Bİzİmle İrtİbata Gecebİlİrsİn. Hatta Bİ Ara BuluŞabİlİrİz. Sana Yardim Etmeye ÇaliŞirim Elİmden GeldİĞİ Kadar.

100kmh2sn
22-03-2005, 16:17
Ercihan Ailemize ve Türkiye'nin en büyük RC topluluğuna hoşgeldin
Eskişehirdeki RC'ci sayısı artmaya başlıyor,gökhan(penny) arkadaşımız eskişehirdeki HobbyRC bölge sorumlusudur,bu konuda yardımlaşmalarınızı beraber yapmaya çalışırsınız
Tabi bu arada forumumuzdada seni sık görmek isteriz,RC ile igili kapsamlı bilgleri forumumuzdan istifade ederek öğrenebilirsin,iyi seyirler

roadwarrior
22-03-2005, 16:34
HoşGeldin Ercihan,

Eskişehirde cok yakında büyük şeyler olacak bunu hissediyorum...
Geçen pazar günü toplanmıştık ama sanırım senin haberin yoktu, neyse bi dahakine seni tanırız.Buluşmalar bilgi paylaşımı açısından cok onemli.

Görüşmek üzere...

YoL_GezeR
22-03-2005, 17:42
Foruma hoşgeldin İyi seyirler...

İnfinity_DREAM®
22-03-2005, 18:34
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende sizlerle tanışmaktan mutluluk duyuyorum.

penguen
22-03-2005, 22:29
ercihan merhaba bende eskişehirdenim. bugün gökhan (penny) bahsetti aramıza hoş geldin;oleeea:

le-bron_mc
22-03-2005, 22:43
aramıza hosgeldın eskısehırde sayı artıyor

İnfinity_DREAM®
22-03-2005, 22:53
bende sizlere teşekkür ederim ben bu cuma penny ile buluşucam aksilik olmassa sizlerlede tanışmak isterim buluşma 25/03/2005