Orijinalini görmek için tıklayınız : ultima online
arkadaşlar ultima online oynayan biri oyundan bahsetti süperde bilgisayara yükliyemiyorum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...
dynakaos
23-03-2005, 23:28
Ne sorun çıkartıyor? problem nedir?
Jrcemabi oyunda grafik fiye birşeyden bahsedilemez bende iyi grafik olmayah oyunları sevmiyorum ama online oalrak çok tutulan bir oyun böyle karakter yapıp başka karakterlere saldırıyosun kesmeye çalışıyosun.Eger isterseniz adam gibi bir oyun it üzerinden oynanan ve manyak strateji ve iyi ittifak istiyen www.ogame.com adresine girin inanın başından kalkamıcaksınız...
bu uo oynamak için cd sini yüklemek gerekiyormuş ama bir türlü cd yi bulamıyorum( tabii öyle bi cd varsa)
bu ara da ogame ye de üye oldum bakalım nasılmış...
!Amorfy.BaRoS+
24-03-2005, 18:44
Cemle bende oynuyoruz zaman buldukça çok saranzi...
dynakaos
24-03-2005, 21:18
Ben sana cd verebilirim uo için ...Uo 'da grafik olmadığı doğrudur ama uo farklı bir alem...
hayatımın resmen 1 yılını yemişti zamanında...Ama hala özlüyorum uo oynamayı....
Ben sana cd verebilirim uo için ...Uo 'da grafik olmadığı doğrudur ama uo farklı bir alem...
hayatımın resmen 1 yılını yemişti zamanında...Ama hala özlüyorum uo oynamayı....
valla süper olur ii sardı zaten valla msn den bile yollasan olur:fisdua:
dynakaos
26-03-2005, 15:29
beşiktaşda oturuyorum ben istersen besiktasa geldiğin bir gün ara. istersen adres ver postayla yollıyayım...
telefonum 0 535 767 3989
!Amorfy.BaRoS+
26-03-2005, 21:26
www.egame.com.tr bu arada yukarda yanlış verdim bence kseibnlikle bakın inanılmaz sarıyor ve gerçek zamanlı girince anlıcaksınız..
beşiktaşda oturuyorum ben istersen besiktasa geldiğin bir gün ara. istersen adres ver postayla yollıyayım...
telefonum 0 535 767 3989
adresimi özelden yolladım yollarsan süper olur...
!Amorfy.BaRoS+
28-03-2005, 19:30
Jrcem dün seni ogame formunda gördüm oynamaya başladınmı ?
!Amorfy.BaRoS+
30-03-2005, 15:44
:) Tabiki hayır bir sorun olursa yardım edebilirim.
nick in nedir acaba seni arkadaş listeme de alayım;)
ogame de ayakta kalabilmek için ittifaklara üye olmalısınız ben g.apaci ye üyeyim..
ultimacılar hangi server ları kullanıyosunuz.ben en son nebuladaydım şimdi, onu paralı yaptılar giremiyorum.sonra bidaha başlamadım:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.