Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Online Re-volt oynayalım mı?
Oynamak isteyen arkadaşlar varmı? Hiç kimse online oynamıyor bu oyunu. Eski ama çok zevkli ya:D:D
ya oyun u tam hatırlamyırum bilgi verirmisn ? Rc arabalr vardı sanki deyilmi ?
Ewet rc arabalar falan vardı. Ve 1999 yılında çıkmış olmasına rağmen o döneme göre grafikler çok iyiydi. İzmir'li arkadaşlar benden bu oyunu temin edebilirler.
AlpeRTungA
07-10-2006, 22:24
bence oynayalım turnuvalar düzenleyelim site olarak
evet millet bende varım! ama hiç online oynamadım. bide kotayı zorlarmı bu oyun hiç bilmiyorum ama 1 kere oynamaktanda bişey olmaz değilmi? bu arada en fazla 12 kişi girebiliyo ona göre! :D
orhantekkan
07-10-2006, 23:11
oyunu indrebilirmiyiz bir yerlerden
oyunu indrebilirmiyiz bir yerlerden
arkadaşlar şuan bi yerde varmı bilmiyorum ama eğer bulamazsanız ben yarın bakıp koyarım.
arkadaşlar elimde re-volt cd si var! online oynamak isteyen varsa oynayalım! eğer oyunu isteyen varsa bu sitede arama yaptırsın ben 2 tane dowloand linki gömüştüm..
savagegarden
14-10-2006, 12:29
evet eski bir oyun ama çok keyifli..
Tamam beyler oyun benimde elimde var bencede turnuva düzenleyelim
Cool_As_ice!
14-10-2006, 20:01
forumdan arkadaşlarr abiler isterde kankanız kardeşiniz koymazmı:D
http://rapidshare.de/files/36491292/Revolt.rar
Tamam beyler oyun benimde elimde var bencede turnuva düzenleyelim
dostum bi yere upload edebilirmisin sana zahmet. bende bi cd de vardı ama çalıştıramadım eski olduğu için. birde kaç mb olduğunu söylersen sevinirim!
nalbantli
15-10-2006, 02:23
Evde 3 bilgisayar bağlıyız fakat multiplay yapamadık bilen varsa yardım...
Evde 3 bilgisayar bağlıyız fakat multiplay yapamadık bilen varsa yardım...
abi ben biliyodurum. ama uzun zaman oldu. oyun elimin altında olsa söylerim. biyere uplaoad edip link verebilirmisiniz? bu oyunu oynamak isteyen çok kişi var. intertnettende oynayabiliriz. daha zevkli olur!
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.