Orijinalini görmek için tıklayınız : Wingdragon 4 (Radyosuz) Alıcı Takmak
waterproof
27-08-2008, 11:41
Selamlar Elimde 4 kanal (Heli için Kullandığım) kumanda var e-sky marka. Windragon4 Radyosuz alırsam wingdragon a ve e-sky kumandaya uygun kristal alıcı alabilirmiyim. (marka ve model tip belirtebilirmisiniz )
Saygılarımla
Elindeki kumanda hangi frekansta, kumandanın kristali hangi bantta?
Örnek: Kumandan 35 mhz'dir. Kristali 35.100'dür. O zaman 35 mhz bir alıcı alır, üzerine de 35.100 kristal takar kullanırsın. Ama kumandan 40 mhz ise, 35 mhz alıcı ile çalıştıramazsın. Alıcı ve verici frekansları mutlaka birbirine eş olmalı. Bandı kristal ile halledersin.
waterproof
28-08-2008, 01:41
Elindeki kumanda hangi frekansta, kumandanın kristali hangi bantta?
Örnek: Kumandan 35 mhz'dir. Kristali 35.100'dür. O zaman 35 mhz bir alıcı alır, üzerine de 35.100 kristal takar kullanırsın. Ama kumandan 40 mhz ise, 35 mhz alıcı ile çalıştıramazsın. Alıcı ve verici frekansları mutlaka birbirine eş olmalı. Bandı kristal ile halledersin.
35 mhz radyosuz (thk da o şekilde satılıyor) sport master veya wing dragon aldım diyelim . elimde 35 mhz lik kumandam var benim extra neler almam gerekiyor (2 adet kristal alıcı verici şart birini e-sky a takacağım ve tabiki takılan yere uyumlu bir aparatla almalıyım) onun dışında uçağın içinde alıcı devre var mı? sadece kristal alıp takarak mı bitiriyoruz yoksa alıcı mı almalı uçağa ???
Kumanda ile birlikte elbette alıcı da olacak. Kristali uçağın içinde nereye takacaksın yoksa?
Radyo seti bir verici ve bir alıcıdan oluşur. Alıcı uçağın içine takılır, servolar da alıcıya bağlanır.
waterproof
28-08-2008, 11:50
Onu biliyorum alıcı kristalsiz olarak wing dragon4 ün içindemi yoksa dışardan alıp takıcakmıyız ?
Dışardan alıp takacaksın.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.