Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk Havalimanı gümrüğü otoparkı
slm. bn genelde atatürk havalimanın gümrük otoparkında kullanıyorum.yaklaşık 300 m. ye yakın düzlük ve geniş bir alan burası.değerlendirmenize sunuyorum.gelmek isteyenler cvp yazsın.
madmaxxx
02-09-2008, 13:54
on-roadumu kullanacak yer arıyordum ben de .. taş veya tümsek var mı? yoksa parça sıkıntısı yaşıyorum :)
bahsettiğiniz yer Atatürk Havalimanı B kapısı olmalı. 1/10 kadar alçak on road lar için pek uyugun olmayacağını söyleyebilirim. Görünmeyen tümsekler, taşlar ve belli saatlarde kalkan servisler var. Zamanlamanız da çok iyi olmalı gidecekseniz.
bn genelde oraya gidiyorum.ve offroad kullanıorum.çok uzun bi mesafe ve bazı yerlerde ufat çukurlar olduğu için arabanın bagajının üstüne çıkarak kullanmalısınız.arabam son hızına kadar orda ulaşıo bi tek.en iyi yani büyük taş yok ve çok güzel bi asfalt olması.bu cumartesi (06/09/2008) günü gelebilecek olan cevap yazsın lütfen.sero kardeş sn yanlış biliosun.orası havalimanı otoparkı.bn türk hava yolları genel müdürüğünün karşısındaki kargo terminalinden bahsediyorum.görünce anlarsın.
vedatyalcin
07-09-2008, 22:09
kardes ben tarihi kacırdım ama gidersen msnden ulaş yada maileden ben gelirim bende offroad var 1/8vedat.yalcin@msn.com
ekledim ne zmn açarsın msn i
canım kardeşim " olmalı " dedim. eğer dediğim yerden bahsediyorsanız, b kapısı orası. genel müdürlüğün karşısındaki yeri bilmiyorum fakat benim söylediğim yerden daha ileride senin söylediğin yer (genel müdürlük).havalimanını da geçmen gerek... bahsettiğim yerde karakol da var ufak bu arada...yahu en kötü cnr ın arka taraflarında fuar olmayan günler takılın orda da çok boş yer var...
bana msnden ulaşabilirsiniz msn adresin yigit_bugatti@hotmail.com eğer gidip görmediyseniz tam olarak anlıyamazsınız yeri.ayrıca benim dediğim yerde sadece otopark giriş kartı (sadece gerçek arabalar için)almanız gerekir.o karakol falanda hiç işlere karışmıyor.zaten karakol olduğundan emin bile değilim:D.benim dediğim yer atatürk havalimanına bağlı bu arada o yüzden bu başlıkta açtım.
hikmet78
10-10-2008, 21:11
selamlar cnr nın arka otoparklarına takıldık daha oncelerı jetpro egsozlu bajayla ama nafıle aynen kovdular bızlerı ses felaket yankı yapıyordu yınede deneyebılırsınız
burada bi abi gerçek ferrari bağırttı 10 dk boyunca kimse bir şey demedi.bu arada o gün pazardı.buraya pazar günleri gidilir sadece bu arada.cumartesi günleri bazen gümrükte mesai oluo ve insanlar orda çalışıo.rahatsızlık veririz.en mantıklısı pazar günleri
burada bi abi gerçek ferrari bağırttı 10 dk boyunca kimse bir şey demedi.bu arada o gün pazardı.buraya pazar günleri gidilir sadece bu arada.cumartesi günleri bazen gümrükte mesai oluo ve insanlar orda çalışıo.rahatsızlık veririz.en mantıklısı pazar günleri
Selamlar gittim genis alan goremedim.Yanlış yer olmalı biriniz google earth den fot koyabilirmi ? Tesekkurler
toprak görünen alan asfalt oldu.bu da demek oluyur ki 400 metreden fazla boş alan
toprak görünen alan asfalt oldu.bu da demek oluyur ki 400 metreden fazla boş alan
Tesekkurler simdi anladim
haftaya ordayim :)
istersen msn adresimi alabilirsin.yigit_bugatti@hotmail.com plan yaparız hem bende 3 kişi daha davet edebilirim.çok kişi oluruz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.