Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak Ufak Toplantilar
ArkadaŞlar Merhaba Bu Cuma Yanİ 25 İnde Ercİhan Mahmudİyeden EskİŞehİre Gelİcek. İstersenİz Hepberaber GÖrÜŞelİm Ne Dersİnİz? Ona GÖre BuluŞma Yerİnİ Ayarliyalim :) Malum BuluŞma Saatİ AkŞam Olucak 7.30 Uygunmudur?
gökhan benim dersim 7.30 gibi biter galiba. başka bir manim çıkmazsa ben gelirim. bana uyar
Oke Ozaman Akin Ben OgÜye Gelİr Senİ Alirim Arabayla Uyarmi? Ordan Gİderİs Ercİhan Abİyle BuluŞuruz.
İnfinity_DREAM®
23-03-2005, 12:27
arkadaşlar bana da bu saat uyar siz karar verin ben sizi bulurum:) yada biryerde beklerim
ArkadaŞlar Bugece Ercİhan Gelİo EskİŞehİre. BÜyÜk Olasilikla Akinda Gelecek, Mertcanlada KonuŞtum Oda Katiliyo. Alper Ve Ozan Bu AkŞam BuluŞmak İstersenİz Benİ Arayin. 0535 319 36 35 Gokhan :)
arkadaşlar bu pazar yani 17 sinde buluşalımmı nedersiniz? savage i ayaklandırdım :) hem denemiş olurum. gelmek isterseniz ona göre bişiler yapalım ? hem fotograf çekeriz ;)
gökhan hayırlı olsun sonunda ayaklandı canavar haa:D :D :D abi ben bu gece izmir'e gidiyorum maalesef gelemem. ama gelenlere iyi eğlenceler. en kısa zamanda görüşürüz...
roadwarrior
19-04-2005, 16:32
Gökhan bu pazar buluşalım
KAçı oluyor !! 24 nisanda buluşalım...Yeni Arabamı denemek istiyorum gökhan sizin savage ler çalışıyorsa onları da getirin.KApışalım :)....
GÖrüşmek üzere...
roadwarrior
19-04-2005, 16:34
Gerçi Ben tt-01 le ne kadar kapışabilirim ki !!.
Tamam Pazar GÜnÜ GÖrÜŞÜrÜz Bİrazda Bakim Yapacam DİĞer Savage :) Bendekİ Calisiyo YariŞtiriris Sen Merak Etme :) Ben Ercİhan Abİnİn Yanina Gİdelİmmİ Derİm? Mİhallicikti Galİba Ne Dersİnİz? İstanbula Gİdemedİk Barİ Toplanlim.
roadwarrior
20-04-2005, 15:23
Benim için farketmez herkese uyarsa gideriz ama pazar mutlaka buluşalım
Kolay gelsin
ŞŞtt ArkadaŞlar Bİraz Bakin Yahuuu :) Pazar GÜnÜ EskİŞehİrde Toplaniyorus Tamammi? Yada Mahmudİyeye Gİdİyorus ? Hangİsİ Uyarsa. Benİm Arabaya DoluŞur Gİderİs Hepberaber Yada Burda Bİ Yerde Kullaniris Araclari Muhabbet Ederİz.
ufak ufak toplantılar çok ii oluyor ama.. bence bu hafta büyük bi toplantı düşünün.. mesela trenle istanbul 4 saat falandı sanırım :D:D
gökhanım kaç treniyle geliosun.. ona göre karşılayalım seni ve arkadaşlarını :D
roadwarrior
20-04-2005, 17:20
Hocam ben istanbula gelmek istiyorum aslında ....ama tam karar veremedim ne yaparım diyar ellerde ya kapkaççı ya tecavuzcu ya balici ya tinerci....:) :) :)
Siz gelin eskişehir e ben sizi evimde misafir eder ağırlarım süpheniz olmasın. :)
abi biz seni karsilariz buluruz ya siz yeterki gelin buuyk bulusma olacak ya ahdiiin toplanin gelinnnn
İstanbulu DÜŞÜnÜyorum Ama İŞlerİmİ Ayarlamaya ÇaliŞiyorum YetİŞtİrebİlcemmİ Bİlemİom. Bİde Mayista Mersİne Gİdecem Nasi Yaparim Bİlemİyorum.
olur olur ya hadi beklioz sizi pazar a :)
çok özür dilerim beyler yaa... ben bu haftasonu da full gibiyim. ctesi ankaradayım büyük ihtimalle. pazarda peder bey burada olacak galiba:kütküt: sizi de çok özledim bea.... ama söz en kısa zamanda buluşucaz.:ıggcck:
Akinim Hakketten GÖrÜŞelİm Yahu Bİ Ara BoŞ Olunca Çikariz :)
roadwarrior
22-04-2005, 15:22
SOnuç Ne oldu .BU pazar Ne yapıyoruz?
Olmassa MMmigros un önünde buluşalım bari....???
le-bron_mc
22-04-2005, 17:55
Tamam Pazar GÜnÜ GÖrÜŞÜrÜz Bİrazda Bakim Yapacam DİĞer Savage :) Bendekİ Calisiyo YariŞtiriris Sen Merak Etme :) Ben Ercİhan Abİnİn Yanina Gİdelİmmİ Derİm? Mİhallicikti Galİba Ne Dersİnİz? İstanbula Gİdemedİk Barİ Toplanlim.
tabı calısıyo araban yarıs bıle yaparsın ben ne yapıyım duruyo orda benım pazar dersanem var sıze ıyı eglenceler
DÖvecem Mertcan Senİ :) KardeŞİm Bu Hafta Okadar Yogunumkİ Anlatamam Saat 8 Veya 8.30 Da Çikiyorum DÜkkandan Sen DÜŞÜn. Senİn Araca Bakacaktim Ama Yogunluktan Dolayi Bakamadim. Ben GÖkhansam Senİn Arac I Halledecem. Bu Pazar Dersaneyİ Kirda Gel Mertcan KardeŞİm.
İstanbul Olayina Gelİncede İŞlerİmİn YetİŞmemesİ YÜzÜnden Gelemİyorum.
Pazar GÜnÜ KaÇ Gİbİ BuluŞalim ArkadaŞlar?? Saat 3 Nasi Olur? Mİgrosun ÖnÜnde?
le-bron_mc
22-04-2005, 18:07
abı ben senı zorlamıyım sen nezaman boşsan bana uyar gelmek ısterım tabı ama sende bılıyosun gelemem bol bol foto cekın ozellıkle alper abının arabayı
roadwarrior
18-05-2005, 11:07
Beyler ne oldu hiç ses çıkmıyor.Bu haftasonu buluşalım ayarlayın?
Olur mu? Havalarda güzel...
Alpercİm Ben Mersİne Gİdİyorum Vİzelerİm Var Malesef Bu Haftasonu Gelemİyorum. Ama Toplanin Bence :)
Sensiz OLMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZ!!!!!:D
İnfinity_DREAM®
19-05-2005, 04:36
gökancım mersinden ne zaman dönecen bak burda seni dört gözle (pardon sekiz gözle):D:D bekliyoruz
bak mahmudiyede arkadaşlar açtı ellerini yalvarmaya başladılar artık ne olur şu senin arkadaşları getir diye bak olmuyor ama hadi iki pazar yırttın bu pazar mersin eeeee ondan sonra :D hadi bakam bekliyoruz bize çay içmeye :D:D
penny(gökan)
le-bron-mc(mertcan)
penguen(akın)
roadwarrior(...? unuttum:D...)kusura bakma
ve diğer arkidişler :D:D hade
bu pazar günü eskişehirde slalom yarışması var arkadaşlar gitmek isteyenler için güzel bi organizasyon olucak gibi. ss tuning den bilgi alabilirsiniz yada www.esok.org.tr bakabilirsiniz. bide ntv felam gelcek diolar. bilginize...
aslında mersine gitmicek olsaydım süper olurdu bizde rc lerle katılırdık millet haran kalırdı ama neyse bidahaki organizasyonlara artıkın. :cool:
roadwarrior
23-05-2005, 16:00
gökancım mersinden ne zaman dönecen bak burda seni dört gözle (pardon sekiz gözle):D:D bekliyoruz
bak mahmudiyede arkadaşlar açtı ellerini yalvarmaya başladılar artık ne olur şu senin arkadaşları getir diye bak olmuyor ama hadi iki pazar yırttın bu pazar mersin eeeee ondan sonra :D hadi bakam bekliyoruz bize çay içmeye :D:D
penny(gökan)
le-bron-mc(mertcan)
penguen(akın)
roadwarrior(...? unuttum:D...)kusura bakma
Alper Elçin; önemli değil.............
ercihan abi isimleri unutmuşun yahu. ozan var daha :) alperi yine hatırlamışın. neyse mersindeyim çarşamba dönüyorum haftasonu bişiler ayrlarız isterseniz?
İnfinity_DREAM®
24-05-2005, 01:27
yaa arkadaşlar gerçekten kusuruma bakmayın ismini unuttuklarımdan hepiniz adına özürdiliyorum (alper ve ozan) :) neyse bundan sonra unutmam söz ..
gökancım sanada sınavda bol sanş diliyoruz... arkadaşlarımız adına...
inşallah hayırlısı olur. neyse gökan çarşamba günü geldinmi arkadaşlar birşeyler ayarlarız bu arlar öyle yoğunuz ki ikinci bir iş yeri açmayı planlıyoruz forma bile giremiyorum bu sıralar..... hadi en kısa zamanda görüşmek üzere arkadaşlar:)
18 eylülde eskişehirde otodrag şampiyonasının bi ayagı yapılıcaktır. sivil havacılıkta. pazar günü gelenleri bekleriz.
DUYURU : 9 ekimde tr şampiyonası son ayagı var arkadaşlar ankara-yavru oyuncak pistinde.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.