Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Bornovada Heli ve Uçak Uçurabileceğimiz uygun yerler
waterproof
28-08-2008, 11:46
Selamlar ben bornovada oturuyorum arabamla hafta sonu gidip heli ve uçak uçarabileceğim yer önerebilirmisiniz? (Ücretsiz olan tercih sebebidir :))
çiğlide kuş cennetine giderken uçakcılarin ve helicilerin gittigi bir yer var... İZMUK diye tabelası olması lazim... Burasi ücretsiz diye biliyorum... Birde kaynaklar tarafında bir yer var oraya üyelik ücreti gerektiriyor... Konuyla ilgili tam olarak bilgili degilim... Baktim kimse yazmamiş az bilgi hic olmayandan iyidir diyerek cevap verdim...
size simdiden iyi ucuşlar...
waterproof
24-09-2008, 11:35
çiğlide kuş cennetine giderken uçakcılarin ve helicilerin gittigi bir yer var... İZMUK diye tabelası olması lazim... Burasi ücretsiz diye biliyorum... Birde kaynaklar tarafında bir yer var oraya üyelik ücreti gerektiriyor... Konuyla ilgili tam olarak bilgili degilim... Baktim kimse yazmamiş az bilgi hic olmayandan iyidir diyerek cevap verdim...
size simdiden iyi ucuşlar...
Sağol teşekkürler İzmirde de RC hobby ile ilgilenen ne çok kişi varmış :D
canawar666
06-10-2008, 10:59
dostum merhaba bende DAUPHIN Helikopter aldım bornovadanım ucuracak mekan yokmu gercekten veya buldunmu konuyu acalı baya olmus cunki...?
profosyonel biyer istersen pist falan madem arabanda var türk hava kurumunun model kulubüne üye olup kart çıkar ücretsiz diye biliyorum ama emin değilim atla arabaya selçuğa git pist var orda hava alanı paraşüt eğitimlerinin olduğu günlerde gitmediğin sürece pisti kullanmana izin veriyolar tabi 3-4 kişi toplanıp gitmende fayda var benzin parası açısından bornovodan otobandan 40 dakika :)
waterproof
12-10-2008, 19:35
dostum merhaba bende DAUPHIN Helikopter aldım bornovadanım ucuracak mekan yokmu gercekten veya buldunmu konuyu acalı baya olmus cunki...?
walla yok pınarbaşındaki yarış pisti diyorlar ama bilmiyorum daha evvel bir arkadaş forumun otoparkında akşamları uçuyordu lama v4 ünü bende de lama v4 extreme var olmazsa bigün forum otoparka gideriz gerçi 3 tanede daha helim var ama walkera no#4 walkera 22E ve king 2 daha onları uçurmayı başaramıdım :D
unfamous
12-10-2008, 20:15
çarşamba gunleri karşıyak karayılan go kart pistinde toplanıyoruz helikopter,araba,tekne,go kart,slot car,masa tenisi cok guzel ve eglenceli toplantılar yapıyoruz gelmek istiyen arkadasları bekleriz...
her çarşamba 19.30 dan gece bıtıne sıkılıncaya kadar çiğli karayılan(black snake motorsports) motorsporları alanındayız...
yer: çiğli karşıyaka hoteli arkası otaban dan cıktıktan sonra hemen asagıda...
furkanhasim
23-11-2008, 11:58
Arkadaşlar ben aliağa da otuyorum(petkim de)burada 3 tane(1 isi stad) futbol sahası var.Stadın yanında yürüyüş yeri var ama off raod için kullanılabilir(yürüyüş yapanlar olmassa).Birkaç tane de basketbol sahası var oralarıda drift ve onroad için kullanılabilir.Daha geniş bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
Resim koymak isterdim ama koyamadım.
duracelll
29-11-2008, 02:08
Dostum Bostanlıda Malum Bir Rekreasyon Alanı Mevcut Orayı Her Türlü Kullanabilirsin Diye Düşünüyorum özellikle Bu Mevsimde Fazla Insan Da Olmaz. Ama Denize Dikkat Etmek Gerekiyor
bornovada heli için bir çok yer mevcut arkadaşlar özel bir yer arıyorsanız başka ama 2-3 dönüm parklar var bende özkanlarda oturuyorum basketbol sahaları boş oluyor ve rahatlıkla uçurabiliyorum gerçi benim heli dauphin daha pro modeller için en uygun yer inciraltı turkuaz tesisleri veya ters tarafta Atattürk Organize bölgesinde geniş açık alanlar mevcut bu arada bornovadaki arkadaşlar ile bir toplantı yapsak çok iyi olur
speedyizmir
10-12-2008, 00:40
selam arkadaşlar az daha sabredin rc modeli (araba,helikopter,uçak)olan herkesin ücretsiz girebileceği bir tesis yapılacak yakında İzmirde..bekleyin az kaldı..
ben yazları bayramları izmirdeyim(hatta şu an bozyaka/izmir deyim). öyle bi tesis yapılması çok iyi olur. peki tam olarak nereye yapılacak bu tesis???
greenpeace
12-12-2008, 23:13
Selamlar;
Manisa da hem uçak hem heli hemde off road kullanabileceğiniz free pist var.Veziroğlu köyünde..Görüşelim..
waterproof
30-10-2009, 01:10
Selamlar Uçaklarımın büyük bir bölümünü yazlığa yenifoçaya taşıdım bizim yazlığın önüne gerçek boyutlarda futbol sahası kuracaklardı bu yaz kalmıştı uçakları ve helileri (lamav4 extreme ve king2 çaktım gerçi) kullandım. uçakları yer uygun olmadığı için maalesef elden atma durumunda kalıyorum.(inerkende sorun oluyor tabi. En son geçen hafta sonu büyük hevesle gittiğimde iş makinaları ve çalışanlar vardı spor sahasını yapıyorlarmış :( tepelerinde wd slowflyer ı uçurdum tuhaf oldu tabi :rolleyes: umarım çim saha yaptıklarında izin verirler (zor ama)
ahmetcam
30-10-2009, 13:56
Bostanlı rekreasyon alanı heli için uygun sanırım, arkadaşlarında da dediği gibi çiğli kuş cenneti civarındaki İzmuk pisti de uçak, heli, araba için uygun olmalı
ARkadaşlar selam herkese,;
Turkuaz tarafında ucmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum; Eğer gece gidecekseniz helikopter ucurmak cok zor. Tamam aydınlık alan genis ama heli yerden yükselince ısıklar cok goz alıyor. Araba kullanan arkadaşlar turkuaz tarafından baya memnunla hatta migros otoparkının arka kısmında bulusuyorlar zaman zaman.
Ben Manavkuyuda oturuyorum Telekom gene müdürlüğünün etraqfında oldukca genis bir tarla var. Tarla derken bos ve tellerle cevrili olmayan bir arazi. Orada trex450 mi ucuruyorum. Yanımda bir arkadasımda oluyor ki meraklı cocuklar kostur kostur heliye atlamasın diye. Alan oldukca büyük hatta trex 600 nitro nun rodajınıda yine bu alanda yapmayı planlıyoruz. ( 600 gibi bir modelin ucması icin uygun degil) .
Geceleyin hic ısık yok burda. Gece ucmak icin bildigim bir yer yok.
Ayrıca Ataturk stadının arka tarafında cekic atanların kullandıgı okulla bitisik bir alan var. etrafı cevrili ve giris cıkıslar problem degil. Burasıda heli haatta (arazi bozuk sayılır ama Ucak icin de olabilir) .
Arabalar için yine ataturk stadının yeni yapılan kapalı spor salonunun cok büyük otoparkı var. Asfalt. orada sürebilirsiniz.
ayrıca IZMUK pisti paralı ve yıllık aidatı var bilginize.
shadowpane
30-10-2009, 15:36
evet izmuk pisti ilk 2-3 kez miafir ağırlıyor. daha sonr abu işi ciddi olarak yapacaksanız ve pistti kullancaksanız üye olmanız gerekiyor. senelik 100.ytl gibi bir bedeli var. ama kesinlikle kacınılacak birşey değil neden derseniz, ben yanlız ucmamak icin ve oradaki abilerimle sohbet edebilmek için 100 km yol yapıyorum.
demek istediğim şuki haftada 2 günyanlız başınıza uçmaktansa ayda 1-2 kez bu tür toplantılara katılıp uçmak daha öğretici. bunu söylemeden gecemeyeceğim.
yazın izmirde yeni bir mağaza açılması planlanıyordu açıldıysa pm atabilirmisiniz
ghost_ksk
02-12-2010, 00:06
arkadaşlar rc araba ve uçaklar için şuan İzmir'de ki en ciddi yer EFMOD dur ancak üyelik aidatı biraz yüksek.
Ciddi derken profesyonel yapılmış pist diyorsanız haklısınız ancak demek istediğiniz bu hobiyle ciddi bir şekilde uğraşıp hem kendilerini geliştiren hem de çevresindeki insanlara aynı ciddi anlayış, güler yüz ve yardımseverlikle yardımcı olunan bir ortam arıyorsanız, biz de gayet ciddiyiz.
gp_ilkay
02-12-2010, 10:26
Sasalıdaki İZMUK pistine bekleriz. Sasalının biraz daha ilerisinde İzmir Belediyesinin bir anlaşması yapılıyor eğer olumlu sonuçlanırsa belediyenin THK ile ortaklığından yeni bir pist elde edilmiş olacak, fakat bunun için biraz zaman lazım nede olsa devlet işi
İZMUK pistine bir kaç kez geldik hatta üye olmayı planlıyorduk.
Oradaki bir kaç büyüğümüz bizimle yakınen ilgilenip bizi teşvik ederken diğer bir çoğunluk bizden rahatsız olduğu için vazgeçtik.
Sanırım sizinle de tanışmıtık. IZMUK da offroad araçların da kullanılabileceği bir düzenleme düşünüyorduk.
Biz de kendimize başka yerler aradık.
Şuan uçak için olmasa da helikopter ve offroad araçlar için gayet uygun bir alanımız var.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.