Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmİrdede Var...
Subaru Impreza
23-03-2005, 10:01
arkadşalar izmirdede var pistler..yani 1.si Petrol Ofisi 2.si turkuaz helikopter pisti..3.sü de kısıkköyde formula pisti.. bildiklerim bu ama en iyisi de Petrol Ofisi şimdi diceksiniz ya ben şimdi bi 4 depo için otobana gidip çeşmeden mi dönücem HAYIR öle olmıcak benzinliğin arkasında bi ormana giden bir yol var...ordan da altınoluğun oraya gidip dönersiniz...... :D
İzmir'de pınarbaşında, formula model pisti, vivamodelin pisti ve yine viva model hobbynin mini-z pisti de var. Benim için pek farketmiyor. Off-road u seviyorum ya:D:D:D:D:D:D:D:D:D
arkadşalar izmirdede var pistler..yani 1.si Petrol Ofisi 2.si turkuaz helikopter pisti..3.sü de kısıkköyde formula pisti.. bildiklerim bu ama en iyisi de Petrol Ofisi şimdi diceksiniz ya ben şimdi bi 4 depo için otobana gidip çeşmeden mi dönücem HAYIR öle olmıcak benzinliğin arkasında bi ormana giden bir yol var...ordan da altınoluğun oraya gidip dönersiniz...... :D
zuah altınlouk un oraya kadar gidilirmi zuah :ıggcck:
SpaceWalker
24-03-2005, 01:23
Ben kısıkköydekine gittim.Belki kış olduğundandır herkes heli ile uçak uçuruyo orada arabacı pek yok.yaz gelio cıvıl cıvıl olur orası herhalde...
serhat 1915
24-09-2005, 18:54
Ben kısıkköydekine gittim.Belki kış olduğundandır herkes heli ile uçak uçuruyo orada arabacı pek yok.yaz gelio cıvıl cıvıl olur orası herhalde...
olmazm1 yauv orda kaçtane arabac1 var bir bilsien beyto zaten en k1ral1
serhat 1915
24-09-2005, 18:55
subaru karde_imiz hakl1 bence
serhat 1915
24-09-2005, 18:57
ya sizlerle nasil tani_abilirim aslinda en iyisi petrol ofisi
bizlerle tanışman çok kolay gel yarın buluşmamız var yağmur yağmazsa bende orada olacam izmir bölümünden 25 eylül den ayrıntılara bak bir istersen senide bekleriz :D
serhat 1915
25-09-2005, 15:21
bari_ abicim be benim alet ön soldaki yürüyen aksamda çatlaik vard1 komple kirildi alsancaga götürüp verdim a_llah hafatya görü_üriz yinede sagol
bortecine357
20-06-2006, 22:31
arkadaşlar ben torbalıdayım bu kısıktaki pist neresinde kısığın bi adres verebilirmisiniz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.