Orijinalini görmek için tıklayınız : HRC ANkArA TOPLANTISI 2 !!!!!
Car_Maniak
20-05-2004, 10:55
Evet arkadaslar konusmalarimiz ve gorusmelerimiz sayeseinde HRC ANKARA toplantisinin 2. sini Mayis ayinin 30 unda yani 30.05.2004 tarihinde gerceklestirmeye karar verdik... Bulusma yerimiz ilk toplantida oldugu gibi MİGROS AVM ALISVERİ MERKEZİ 'nde olmasi kanisindayim.... toplantiya katilacak kisiler copy-paste ile isimlerini listeye eklesinler lutfen.... Herkes nikini ismini ve arabasini yazarsa mutlu olurum...
1- Car_Maniak (Burak) - ------
2- yigit1905 (yiğit) - NTC3
3- ????
Arkadaşlar acaba bu drag günü buluşmayı hiç çıkarmasak mı? Çünkü katılım az olursa ne biilim biraz sönük kalmış olmazmıyız? (Hobbyrc olarak). Bide zaten o gün drag olduğu için arabalarımızın zevkini alabilecek kadar uzun kullanabilirmiyiz?
Car_Maniak
20-05-2004, 22:01
Gelen gelecektir bence... yani gecen seferde ayin ortasina sak diye koyduk herkez geldi... o gun arabalarin yaninda bile kosturabiliriz arabalari olmadi arabalarin arasinda molalarda cikariz sahneye... o zmn binlerce kisiye modelciligi ve hobbyrc yi tanitmşs olcaz... gelmek istiyenler lutfen ismini listeye yazsin...
burak,
bu konuda yetkililerden izin aldınız mı? sonra burada araba kullanamazsınız demesinler. önce onu halletseniz daha iyi olur
bence izin vermezler boşa gaza gelmeyin.
yok normalde izin werirlerid eğer ben ankarada olsam :) ama samsunda olduğum için ilgili kişilerle bağlantı problemi yaşıorum :) arkadaşlar toplantıya gelin derim bence çünkü bende gelcem aslında drag yarışları için gelcem ama aynı zmnda hobby RC olarakta bulushmakta yarar war büyük ihtimalle bern arabayı yine getiremiycem çünkü motor problemim hala dewam edior :( ANKARALI arkadaşlar toplantıya gelin we ordan hep beraber drag yarışlarının yapıldığı yere geçeriz çok da keyifli olur...
Neo,
Hayırdır? Motor problemi devam ediyor dersin. Gönderdiğimde problem mi var?
Arkadaşlar sayı belli olursa yetkililerle ben görüşcem diyorum ama önce kaç kişi geliyo bildiğim kadarı ile 2 diimi?
yigit1905
21-05-2004, 20:12
benim için herşey ok.
yiğit:26.995,27,145,27,045 daha bide 40 ve 70lik var burak
yigit1905
21-05-2004, 20:15
bu arada burak ben oraya 2 tane 22 lik çantayla gidicem ve bunlarda araba benzin starterbox onun aküsü kumanda aletler valla orda ben öye kalırsam yani benim kollarım kopar.hııı sen arabayı hala getiremiyomusun olmadımı.
yigit1905
21-05-2004, 20:19
bu arada burak ben oraya 2 tane 22 lik çantayla gidicem ve bunlarda araba benzin starterbox onun aküsü kumanda aletler valla orda ben öye kalırsam yani benim kollarım kopar.hııı sen arabayı hala getiremiyomusun olmadımı.ben 2. vites de taktım lastikler ciddi dişleri böyle zor görürsün
yok wolf motorda bi problem yok sorun bende :) çok fazlada iliglenemedim sınawlar vizeler bitti şimdi finaller başlıycak o yüzden yine ilgilenemiycem.
Car_Maniak
22-05-2004, 00:34
yigit sattim ben arabayi...
ersin abi bi cok tanidik var orada kupon arbalari cikarip dizen rpm otnun arabasini yapan adamlar falan tanidik yani oralarin baslarindan insallah onlarla da konustum hallolcak
ares sen yine gorus yetkililerle... arkadaslar gelecekler listeye adlarini yazsinlar lutfen ya... ares seni, m_tech seni ve volkan abi seni de ekliyorum
3- Neo - Volkan - -
4- Ares - (??) -
5- M_tech - (??) -
6-????
ankarali butun HRC cilere ozel mesaj attim zaten..
yigit1905
22-05-2004, 08:45
bir tek ben mi araba getiricem.kimseyle kapışamıcammı.gerçi gelirimde sıkıcı olur be bir araba
wallahi benim gelmem biraz zor son sınawlar meselesi ama bu kadar az kişi olursa hiç bi anlanı kalmayacak daha bir tane araba kesin gelcek araba war
omer_yildir
22-05-2004, 13:14
yaw benim için farketmez ben zaten yarısa gıttcem bırde araba getiririm arabayada 13t motor aldım bayagı bır hızlandı araba ff02 kesin geliyorum by... :)
Hadi Ankara , buluşunda fotoraflarınıza bakalım bizde ...
yigit1905
22-05-2004, 17:20
ohoo iki araba var hemde kafa kafa ya değiller zevkli olmaz ama
Car_Maniak
22-05-2004, 21:34
3- Neo - Volkan - -
4- Ares - (??) -
5- M_tech - (??) -
6-omer_yildir - ff02
7 - ???
Ben gelicem de sabahtanb gelemiycem 2 gibi flan gelebilirim diye tahmin ediorum zaaten anca daha 2ç sınıf arabalar kalkar o saatte :) bu organizasyonla sınawa girmem gerekioda ondan geç gelcem.
omer_yildir
24-05-2004, 15:26
arkadaslar slm sımdı kesın yapıyormuyuz toplantıyı ha birde iki ilker abi vardı onlardan hıc ses cıkmıyor onlarda katılırsa bayaga ıyı olur hadı by.... :)
ilkerkirmizi
24-05-2004, 16:15
selam ömer, bir ses vereyim dedim :)
Ya ben katılmayı, yani arabalı olarak katılmayı cok cok isterdim fakat arabanın bir parçasını kırdım ve şuan da çalısmaz durumda o yuzden arabamla katılamıyorum. ama o gun orda olurum. Arabanın problemini de hallettim.artık ikidebi stop etmiyor.bi güsel ayar çekmişim :) bastınmı gaza asfaltta neredeyse şaha kalkıyor. du kiiii malesef maapus kadar bizi bir rulmandan etti. ve güzelim savage yatıyor şimdi. neyse tower dan istedim gelicek bi 10 güne kadar. inşallah bidaha ki yarışlara :(
Ama burda bi organize olup toplu olarak bi pankart olur, bi gosteri olur HOBBYRC adına bişi yaparsak çok şık olur derimmm. hem ordaki araba tutkunları bu hobby ile nasıl tanışıcaklarını ögrenirler hemde keyifli bir atraksiyon olur.
omer_yildir
24-05-2004, 16:19
tuh neyse doya doya bır savage seyredemedık :) :) ısallah bırdahakı sefere soyle para toplayp pankart felan yaptırsak cok ıyı olurda biraz daha arabalı katılım olsaydı ıyı olurdu neyse arkadaslar yetkılılerle konusup ızın felan aldınızmı bi soruyum dedim orada sorun yasamayalım hadı by..... :)
ilkerkirmizi
24-05-2004, 16:21
bir de ankaradaki hobyrc ci arkadaslar. Kimvar kimyok ankaradaki sayımız ne bilmek için herkes adını eklermi ve varsa arabalarını da. Kişi sayısını bilirsek bazı organızasyonlarda yer bulmamız acısından fayda sağlayabilir...
1- ilker KIRMIZI (ilkerkirmizi) - Savage 21
omer_yildir
24-05-2004, 16:24
benı bılıyorsundur herhalde :) :) neyse tamiya ff02 :)
ilkerkirmizi
24-05-2004, 16:36
ömer ben seni biliyorum ama genel bir ankara listesi olsun istedim.yani yeni bir üye ank. da kimler var görsün biryerde.
Car_Maniak
24-05-2004, 17:59
3- Neo - Volkan - -
4- Ares - (??) -
5- M_tech - (??) -
6- omer_yildir - ff02
7 -ilker KIRMIZI (ilkerkirmizi) - Savage 21
elinde fazladan sana uyan rulllman i olan varsa getirsin o gun yav...??
ilkerkirmizi
24-05-2004, 22:38
valla olan varsa parayla bile alırım yani, ama baya bi arastırdım bulamamıstım ya :( .21lik motor pullstartının içindeki one way rulman. varmı elinde olan ?
yaw bizim klupte de bi abinin savage da one way rulmanda sorun vardi o da ankarada hem,sizin aletin sorunu roto starttan mi kaynaklaniyor.
Car_Maniak
24-05-2004, 23:19
insallah hallolurda o gun kullanabiliriz... ya ilker abi soyle bir pankart yapsak kartondan daha saglam hafi bi maddeden... boyle ince uzun.. on tarafina modelcilige baslamak mi sitiyorsunuz?? yazip arka tarafa da www.hobbyrc.com falan yazsak onu da bir turlu arabaya taksak soyle arada bir tur attirsak varya cok ciddiyim bir suru kisi bu ise merak sarar cunku turkiye sampiyonasini izlemeye binlerce kisi geliyo.. n e dersin??
yigit1905
25-05-2004, 18:53
şu bildiğimiz one way değilmi.bende tc3 pull startlıyken eskiden o one way duruyo uyarmı acaba.savage a şöyle bi güzel dumanımı yuttururum.ehehe şaka.ama bende öyle bi one way war
ilkerkirmizi
26-05-2004, 10:37
evet bende de rotostart var ve aynı sorun. one way çatlamış ve görev yapmıyor. Sağolsun Ozan abi(WOLF)' ye siparis verdim oda towerdan getirticek. ama yarıslara yatişiceğini hiç sanmam :(
Yiğitcim sanırım o sendeki uymaz senin motor .12 lik olsa gerek. benim motor .21 lik bunun one way ı biras daha buyuk. ama yine de saol.
yigit1905
26-05-2004, 20:05
eminmisiniz.uymazmı ama ben yine de getiriyim.bu arada arabama alfa kep aldım ununlamı gelsem.
denizfeneri
28-05-2004, 01:07
arabam gelsede gelmesede bende gelecegim listeye ekleyebilirsiniz.
tb-02
ankaralı arkadaşlar, hemşerilerim :);
hepiniz 6 haziranda bizi desteklemeye geliyor musunuz. hepinizi bekliyorum, istanbuldan mersinden izmitten insanlar gelecek siz gelmezseniz biraz ayıp olur değil mi :)
omer_yildir
28-05-2004, 13:57
draga gelıyorum ama bır sorun var araba gelemıyor cunku 20t pinion denedım arabaya biraz surdum actım baktım her sey normaldı bır daha son set upları yaptım amortisor yayları felan cıktım dısarı bayagı surdum bır 10 dakkıka sonra araba gıtmedı ses cıkarıyordu bırde baktım dıfransiyelın ılk dıslısı sıfırlanmıs dıslı takımı almam gerekıyor yetısmez buyuk ıhtımalle :( :( :(
haaa bırde 6 hazıran yarısa gıdıyoruz demı soyle hepımız cok ıyı olur bırde ulasımı ne yapacagız taa golbasından sonra pist felan ne yapacagız.....?
100kmh2sn
28-05-2004, 14:07
ankaradan piste gelecek arkadaşlar kendi aralarında organize olsunlar,arabası olanlar olmayanları alsın veya bir minübüs falan ayarlayıp doluşup gelin işde :D
omer_yildir
28-05-2004, 14:13
evet evet bende oyle dusunuyorum o yarısa kesın gıtmem lazım way way yarıs ankarada ben gıdemeyecem ay ay ne yapıp yapıp kesın gıderem otostop bıle cekerım neyse bır organısazyon yapalım ..... hep beraber gıdelım ben mınıbus bulurum katılım olursa...
100kmh2sn
28-05-2004, 14:24
sen minübüs ayarla katılım kesin olur,şöyle HobbyRC T-Shirtlerimizi giyip gidelim
omer_yildir
28-05-2004, 14:29
bizim servisci var kesınlessın ben hemen ararım ....
omer_yildir
28-05-2004, 14:30
bizim servisci var kesınlessın ben hemen ararım .... 20 kısılık tahmınen 50 mılyona goturse 2500000 mılyon tutar nasıl bence hesaplı degılmı
ilkerkirmizi
28-05-2004, 15:06
ya hakkaten bu hobbyrc tshit lerinden bende yok, varsa ankaraya da getirirmisiniz eğer getirirseniz ben alırım bir siyahından bir beyazından.
evet evett HOBBYRC TSHIRT lerinden iss tii yoo ruzzz :D
yigit1905
28-05-2004, 19:36
arkadaşlar ben gelemiyorum.beni bırakıcak kimse yok.annem ted in kuru fasülye gününe gidiyo.yani ben büyük ihtimalle gelemiyorum
Car_Maniak
28-05-2004, 21:57
abin birakir seni yigit olmadi kendin gel biz de oyle yapiyoruz.. elinde esya olcak ama yapman gereken minibus e binip kizilaya gelmek oradan da metroyla buyuk migros a gitmek... bi cogumuz boyle yapiyor... bence kacirma sakin biri beni birakmiyo die kendin atla gel....
car maniak, ankaraya geliyoruz sen piyasada yoksun. nerdesin sen ya :) türkiye şampiyonası başlığına ismini ekle, bizi orada yanlız bırakmazsın heralde :)
yigit1905
29-05-2004, 08:21
burak gelmeye çalışıcam ama abim bırakırsa yani o bırakmaz gıcıklık yapar.ama ben yine herkese sorıım
Car_Maniak
29-05-2004, 22:44
tabii ki gelcem insallah ameliyat zamanina gelmez... ayagimdaki bir sorundan dolayi ameliyat olcam da.... olsa bile erteler gelirim ekliyeyim oraya unutmusum ancak yarisa katilamam cunku araba yok ve kayit olmadim ama sizi yalniz birakmam yani...
omer_yildir
31-05-2004, 17:52
ankara dragları cok ıyı gectı ama bır sorun var katılım hıc yoktu bır ben bır de burak (car maniac) vardı araba felan da yoktu neyse bır dahakı bulusmamızın cok katılımlı gecmesını dılıyorum..... :( :(
Car_Maniak
31-05-2004, 18:09
evet biz de 5 dk gorustuk cunku o arklarinin yanina gitti ben de gorevliydim pistte bulunmam gerekiyodu...
omer_yildir
31-05-2004, 18:17
hadı arkadaslar ne yapıyoruz hıc ses yok 6 hazıran da nasıl gıdecegız piste bır organızasyon yapsak ben minibus araylarım ama son gune kalırsa zor buluruz bir organızasyon yapalım........ :)
Car_Maniak
31-05-2004, 19:06
merak etme turkiyenin her yerinden geliyor HRC ciler... sukru abi, ersini abi bunlardan bir kaçı... güzel olacak 6 haziran...
denizfeneri
01-06-2004, 01:36
Bencede 6 haziran çok güzel olacak. Yarışa katılmam bir ihtimal ama ben ve arkadaşlarım kesinlikle orada olacagız. Önüme gelen herkeze anlatıyorum ve bir çok insanın ilgisini çekiyor bu buluşma. En az iki kişi geliyoruz ama bu sayı artabilirde...
Arkadaşalar fırsatı olan herkez gitsin HRC takımına destek versin. Adapazarı takımı olarak Ankaraya hiç bir üyemiz gidemiyor... Biz bunun üzüntüsüyle 1 hafta geçireceğiz.. Bari fırsatı olanlar gitsinde Alem HRC yi görsün...
denizfeneri
12-06-2004, 01:48
Bu arada belki Ankaralı arkadaşların ilgisini çeker yarın öğleden sonra hipodrum'a gidecegim arabayı denemeye haberiniz olsun. Fikrimce ayda bir buluşmak yeterli değil .Büyük organizasyonlar dışında hafta sonları hipodrum gibi merkezi yerlerde buluşabiliriz. Ben her cumartesi rahatlıkla hipodrum'a gidebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben gidemem!!! Art1k bana hipodrom falan dar gelir... Hele bi gelsinde arabam, alem usta soför görsün... :) Art1k hafta sonlar1 bag evinde olacag1m, kendime özel asfalt pist yapt1r1yorum... :) Bence istanbul yolundaki yeni hipodrom a gitmelisin, hem otopark1 hem de içerisi kusursuz. Tribünleri de aç1k görüs aç1s1 ve mesafesi mükemmel...
denizfeneri
12-06-2004, 17:25
Bundan böye sana havalanı bile yetmez.
denizfeneri
12-06-2004, 17:26
Bu arada hipodrum gayet güzel oldu. Forum dışında iki arkadaşla tanıştım güzel vakit geçirdik. Haftaya tekrar buluşacağız...
omer_yildir
15-06-2004, 16:16
bu cumartesı ben hıp0odruma gıdecemde mehmet abı beraber gıdelım bond da gelır :) herhalde bır kapıstırırız ufaklıkları....:)
denizfeneri
15-06-2004, 18:49
Aman sakın Bond hakkında yorum yapma sonra çok alınıyor gelmek isterse o kendi adına bilakis fikrini zikreder. Beraber gitme işine gelince, telefonun bende var. Seni cuma günü ararım kararlaştırırız.
omer_yildir
15-06-2004, 20:44
tamam anlasıldı :D cuma konusuruz.... bır soyle kapısalım...heh heh...
selam.bende ankaradayım.bir yardımcı olan olsada keşke bana.bu hobby ile ilgili bende aranıza katılsam :)
Selam,
Ben de Ankara' dayım. Her konuda arayabilirsin. Adres aşağıda.
100kmh2sn
28-04-2005, 13:39
Şöyle güzel bi tarih belirleyinde Ankara olarak bi buluşun...yoksa İstanbuldan kalkıp biz gelip orda buluşmamı yapalım :D
Havalarda GÜzelleŞtİ Bİ Pazar GÜnÜ Toplanti Yapalim Ankarada ;) Bende Gelebİlİrİm Nede Olsa Yakinim :d Ankarali ArkadaŞlar BİŞeyler Ayarlayin Yahu
15 mayısta yarış var. Hem yarışma hem buluşma yapsak Ankara'da nasıl olur?
Ben de gelirim...
:eyweyw:
!Amorfy.BaRoS+
29-04-2005, 12:45
Bana uyar Ben gelebilirim Burdan :)
denizfeneri
29-04-2005, 13:36
Evet sakın buluşmamazlık etmeyin benim yerimede pistlerin tozunu attırın!
Ankarali ArkadaŞlar Bİ Organİzasyon DÜzenleyİn Yahu :)
omer_yildir
29-04-2005, 17:38
duzenlenen yarıs hobbyrc ıle bır alakası yok..yanı kendı organızasyonumuz degıl..yarıs esnasında ne kadar bır bırımızı tanırız kaynasırız yada pıste araba surmeye ne kadar ızın verırıler tartısılır..onun ıcın hobbyrc nıın ankara grubunun duzenledıgı kendımızın yapacagı bır toplantı daha yararlı olacagı dusuncesındeyım.
bu arada yarısa bende gıdecegım oradayım .....
Ömer haklısın aslında en yakın o tarih aklıma geldi araba süremesek de en azından tanışırız fena mı olur? O zaman herkese uygun bir tarih kararlaştıralım da 24 nisan ın aynısını Ankara'da yapalım.
yigit1905
29-04-2005, 21:51
ömer doğru söylüyor.Ayrıca yine yemekli falan bi toplantı iyi gider minileri de çıkarırız.
breakers_rush
02-05-2005, 15:31
Selam beyler bende gelmek isterim...Ama benim şimdilik araba yok..Bi sakıncası olur mu?
omer_yildir
02-05-2005, 20:05
hayır hıcbır sakıncası yok.. gelıp aracları gorerek arkadas ortamımıza gırerek bu hobby daha ıyı anlayabılırsın...:)
Ya ben galiba gelemiycem:(:(, acil bi iş çıktı, Türkiye dışındayım, 16'sında dönüyörüm.. :(:(:(:(:(:(:(:( Halbuki çok istiyordum, yeni pillerimi filan da deniyecektim.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
breakers_rush
04-05-2005, 12:22
Teşşekkürler...Kesinlikle gelicem...Görüşmek üzere..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.