PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mrb arkadaşlar bende yeni basladım

berkan33
02-09-2008, 22:20
Bende model ucak hobisine yeni basladım sayılır daha doorusu sizlerin yardımıyla baslııcam. ben sadece thknın actıı motorsuz model ucak kurslarına gittim we motorlu model ucak kullanmak istiyorum bana ilk etapta ne önerirsiniz acaba herkesn yorumunu beqliyorum ltfn...:confused::D

berkan33
02-09-2008, 22:23
bu arada ben orduda oturuorum we sadece arada bir ankaraya gidip gelme fırsatım oluor...

RealPower
03-09-2008, 09:20
WingDragon4 al uçuşa başla :)

berkan33
03-09-2008, 10:13
cok saol arkadasım pki bu rc kontoller hakkında detaylı bilgileri edinebileceem bi site warmı mesela servo ndr weya kanallar nedir buna benzer seyleri öörenebileceem bi site warmı acaba önerebileceeniz???

ermis
03-09-2008, 10:42
bu sitede aslında herşey var sadece ögrenmek için biraz zaman ayıracaksın
bir güzel sitede

http://www.gokmenmodelucak.com/

PATO
03-09-2008, 10:57
Temel bilgileri öğrenmek için forumumuzu araştırmalı, okumalısın. Ayrıca Fahrettin beyin sitesinde klasifiye edilmiş oldukça faydalı bilgiler bulabilirsin: http://www.gokmenmodelucak.com/

aozgen
03-09-2008, 11:49
Bende model ucak hobisine yeni basladım sayılır daha doorusu sizlerin yardımıyla baslııcam. ben sadece thknın actıı motorsuz model ucak kurslarına gittim we motorlu model ucak kullanmak istiyorum bana ilk etapta ne önerirsiniz acaba herkesn yorumunu beqliyorum ltfn...:confused::D

Konu harici olacak ama (moderatör arkadaşlardan özür dileyerek) Berkan Bey den lütfen Türkçeyi Türkçe olarak yazmasını rica ediyorum.Yazıyı okuyamıyorum o kadar itici geliyor.
Klavyenizdeki bütün Türkçe harflerin burada çıktığını görüyorsunuz,burası canlı,anında karşılıklı yazışma gereken dolayısıyla hız gerektiren bir chat odası değil.Rahatça,Türkçenize dikkat ederek yazabilirsiniz.Kusura bakmayacağınızı umuyorum

PATO
03-09-2008, 15:52
Yerinde uyarınız için teşekkürler Ahmet bey. Türkçe'mizi doğru kullanmak, bu forumda çok önem verdiğimiz bir konudur. Dilimizin tüyü bitse de uyarılara devam etmeliyiz.

berkan33
03-09-2008, 19:13
Çok özür dilerim.El alışkanlığı işte bu arada yardımlarınız içinde tesekkur ediyorum.

berkan33
03-09-2008, 19:35
Bu arada wingdragon 4 için THK'ya sipariş verdim.Hadi hayırlısı :)

teote
03-09-2008, 20:07
WD4 hayırlı olsun.Uçmadan önce tecrübeli birini bulman ve biraz simulatör çalışman da faydalı olacaktır.

berkan33
03-09-2008, 20:30
Herşey tamam da tecrübeli birini bulmak yaşadığım yerde biraz problem haline geliyor işte.
Çünkü Ordu'da kimse böyle şeylerle uğraşmıyor bu nedenle kendi göbek bağımı kendim keseceğim gibime geliyor.Tabi sizlerinde yardımıyla ... :)