Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'da modelcilik
Merhaba arkadaşlar,anlaşılacağı gibi Samsun'luyum, şu an itibarı ile istanbulda yaşamama rağmen kısa süre sonra samsunda olacağım.Samsun'da modelci özelliklede rc/on road arkadaşlar varsa yazılarını bekliyorum, konuşalım,tanışalım...
100kmh2sn
25-03-2005, 09:41
Ailemize hoşgeldin,aramızda samsunlu bir arkadaşı bugüne kadar göremedim fakat illaki RC ile uğraşan birileri vardır
hoşbulduk.Bir ilk oldum sanırım ama inşallah yalnız değilimdir...
100kmh2sn
25-03-2005, 18:26
Bizler sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz,öncelikle almayı düşündüğün modeli belirlemek için forumumuzda ilgili yerleri iyice okumalısın
Tabii samsundada RC sever sayısını artırmanın yollarınıda düşünmek gerekiyor
1 tane Allah'ın kulu yokmu hayret birşey ya.)))
benim kütüğüm samsunda olur mu:)
YoL_GezeR
07-04-2005, 12:53
Foruma hoşgeldin iyi seyirler...
Forum üyesi Mehmet ve Volkan var Samsunda yaşayan benim bildiğim.
Ayrıca bir de hobby shop gibi bir girişim vardı 2-3 ay kadar önce
Hoşgeldin foruma, benim hayalim aslında Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu işler gelişsin. Anadolunun heryerinde yarışlar falan. Özellikle de karadeniz bir ayrı,tıpluca gideceksin sonra hafif sis basacak, yerler çiğ olucak yarışacaksın. Neyse fazla ebedi oldu:)
Arkadaşlar cümleten hoşbulduk, sizden ricam ben bu samsunlu arkadaşlarınız varsa ki bi arkadaş var dedi.Sizden ricam,o arkadaşları bu foruma yönlendirirseniz tanışırız, muhabbet ederiz en azından.Kütük Samsun iyi güzelde,Samsunda olursan daha iyi.)))
Bu arada samsunda samair'in pisti varmış bildipim kadarıyla fakat orda yanılmıyorsam şu an için uçakla ilgilenenler varmış.
samsuna yazın falan gidiyorum da modelleri pek taşımıyorum yanımda..
selam arkadaşım bende samsunluyum.burda bikaç arkadaş 4 5 on road hafta sonları hava alanında sam air uçuş okuluna ait olanda takılıyoruz istersen sende gel
su an samsunda degilim ama 1 aya kalmaz orday1m sonunda varm1s birileri..Msn yada mailini verirsen cok iyi olur.tabiki bende gelirim;))
mogu öncelikle hobbyrc ye hosh geldin. Korkma samsunda biz warız :) Bende normalde ankaralıyım ama okl için buralarda takılıyorum. Her hafta sonu samair'e gidiyoruz. 3-4 tane onroad we 2-3 tane de off road cu arkadaş war. Bu arada söyliyim buranın en hızlısı benim (mehmet duymasın:)) msn adresim volkan118@hotmail.com istersen cep numaramdan da ulaşabilirsin: 0532 790 90 48 (volkan) Bizim burda ki tek amacımız artık yarışabilceğimiz birilerini bulmak. Seni de aramızda görmek bizi mutlu eder...
hosbulduk..Ben hazirandan ortalarinda temelli samsundayim.
emasarifoglu@hotmail.com adresim seni ekledim,konusuruz.Geldigim zaman kesinlikle irtibata gececem bundan emin olun.)))Kimmis oranin en hizlisiiii gelsin bakiim.)))))))
Bu arada ben Emre.
aa volkan öyle deme mehmetin lastik capına bak senin lastik çapına bak :D
hako, msnin varsa gel konusalim,tanisalim sendede tg10 varmis sanirim
mogu hakod@hotmail.com benim msn im.ama her zaman online olamıyorum genelde sabah 9 akşam 7:30 arası online ım
hemşolara bak ya toplanmış hemen
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.