Orijinalini görmek için tıklayınız : Wingdragon 4 mü? Cessna mı? Acil Yardımm!!
ferit567
04-09-2008, 08:32
Arkadaşlar Yerli Bir Alışveriş Sitesinde Wd Yi Gördüm Ve Almaya Karar Vardim. Aldığım Yerin Thk Ile Bi Bağlantısı Varmış. Fiyatı Thk Nın Fiyatınla Aynı. Satıcıya Parayı Gönderdikten Sonra Adam Stokta Kalmadığını Söyledi. Sana Cessna 182 Gönderelim Dedi. (fiyatı 20 Ytl Daha Fazla) Sizce Hangisini Seçmeliyim? 1-2 Hafta Bakleyip Wd Mi? Yoksa şimdi Cessna Yımı Tercih Ediyim??? Acil Bekliyorum. Yardımlarınız Için şimdiden Teşekkürler. :)
acebi biri cesnayı ucuramaz o yüzdeb wing dragon derim.
Yeni başlayanlar için wingdragon hem uçuşu hemde yapısı ile herzaman öncellikli tavsiye edilir.Pervanenin modelin arkada ve yukarıda olması düşme olasılıklarında pervane ve motor hasarlarını ortadan kaldırır ayrıca uçağın burnuda güzel bir plastikten yapılmış asla kırılmıyo sadece esniyo kanadında oldukça yukarıda olması kanat kırımlarını azaltıyor.Uçuşu oldukça stabil bir model yavaş uçabiliyor.Ayrıca ileridede bu modelle bir kaç hareket yapabilirsiniz.
ferit567
04-09-2008, 10:54
ama arkadaşlar cessna ya normalde 20 ytl indirim yaparla mı? cessna yı 180 ytl ye mal etmiş olcam :)
sircondor
04-09-2008, 11:12
Cessna' yı 20 ytl ucuz aldım diye sevineceksin, sonra ilk uçuşda kırım yaşayıp 50 ytl zarar edeceksin, Yada bekleyip WD4 alıp acemiliğini onunla atıp hem öğrenecek hem kara geçeceksin. Bu benim fikrim tabi.
ferit567
04-09-2008, 11:25
yardımlarınız için teşekkürler. wd 4 ü bekleyeceğim:);)
Cessna 182 den uzak durunnnnnnnnnnn.
ferit567
04-09-2008, 13:00
ok
SiNcaNLı
05-09-2008, 00:24
Ben wd4 aldım memnunum eğer cessna almış olsaydım şimdiye çoktan kırmıştım sağlam gövde yapısı kolay onarılabilir kanat profili ve rkada olan motoru ile en mantıklı seçenek wd4 ilk başarılı uçuşumuda bu gün yaptım.:D
üstelik wd4 ün yedek parçası bildiğim kadarıyla daha ucuz ve kolay bulunuyor.
istanbullu
05-09-2008, 00:52
ben acemiliği atlattım sportmaster basit geliyor şimdi artık cesna alıyım diyorum ama alma diyorlar peki ne almalıyım sizce
Wing Dragon'a fırçasız motor, ESC ve lipo pil al. Yepyeni bir uçak haline geliyor ve temel akrobasi hareketlerini son derece başarılı yapabiliyor.
ferit567
05-09-2008, 10:00
Wing Dragon'a fırçasız motor, ESC ve lipo pil al. Yepyeni bir uçak haline geliyor ve temel akrobasi hareketlerini son derece başarılı yapabiliyor.
bende hacker mavi motor var, 11,1 V 2200 MA 25C POWER.FOCUS LİPO PİL var, MYSTERY PENTİUM-30 A BRUSHLESS ESC var ilerde değiştirmeyi düşünüyorum bu parçalarla:)
Biz söylemekten bıktık siz sormaktan bıkmadınızmı?
_yıldırım_
05-09-2008, 12:13
Abi vallahi geçen gün bende wingdrgon4 aldım çok güzel bişey ama cessna yı bilemem ama bu alet gerçekten havada çok güzel süzülüyo hiç yamuk uçmuyo:D hep sabitliğini koruyo.Bu arada ben thk'dan aldım sende thk'dan al abi valla bildigin üzere satıcılar der thk ile bağlantım var thk'dan alırsan hem daha güvenli birde yanına pil alırsın.Abi bana ilk gönderdiklerinde bir parçası yok tu sende arayınca de ki işte kuzenime falan yolladınız Hatay'dan bilirler parçası eksikti de bana kontrol edip yollarmısınız de.Pişman olmassın.
ferit567
05-09-2008, 12:59
Abi vallahi geçen gün bende wingdrgon4 aldım çok güzel bişey ama cessna yı bilemem ama bu alet gerçekten havada çok güzel süzülüyo hiç yamuk uçmuyo:D hep sabitliğini koruyo.Bu arada ben thk'dan aldım sende thk'dan al abi valla bildigin üzere satıcılar der thk ile bağlantım var thk'dan alırsan hem daha güvenli birde yanına pil alırsın.Abi bana ilk gönderdiklerinde bir parçası yok tu sende arayınca de ki işte kuzenime falan yolladınız Hatay'dan bilirler parçası eksikti de bana kontrol edip yollarmısınız de.Pişman olmassın.
thk da kalmamış:( 1-2 ay sonra gelecekmiş. ama aldığım fiyat thk nınkinle aynı.
experience
07-09-2008, 16:48
selam bende hem cessna hemde spotster var ikisinide biliyorum artech cessna yı tavsiye etmem onun yerine tw 747 cessna alabilirsin yada kendine güveniyorsan p-51 al . P-51 konusunda yardımcı olabilrim
ferit567
09-09-2008, 21:37
selam bende hem cessna hemde spotster var ikisinide biliyorum artech cessna yı tavsiye etmem onun yerine tw 747 cessna alabilirsin yada kendine güveniyorsan p-51 al . P-51 konusunda yardımcı olabilrim
tw 747 cessna olabilirde, P-51 kalsın:( :) teşekkürler...;)
ben cessna 182 4ch ile başladım 1 haftada 3 pervane kırma rekorum var. 1 kerede redüksiyon askısını kırdım :) kendim tamir ediyorum. uçakla uğraşmak hoşuma gidiyor.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.