Orijinalini görmek için tıklayınız : wd4 yardım
peraglit
08-09-2008, 22:04
Cessna 182 yle başlayan tecrübesizliğim' i wing dragon 4 le atmayı planlarken buda hüsran oldu :P tabi malum çevremizde pek bu hobby le uğraşan yok en son uçuşumu gerçi uçamayışımı şöle anlatiyim wing dragon 4 ü kurdum cessnanın alıcısınıda wd4 e taktım thk dan kumandalı bulamadım, esas konu herşey hazır piller tam dolu hava rüzgarsız aldım wd 4 ümü yokuş aşağı uçuriyim dedim düz alanda hiç havalndıramadım tam attıktan sonra yükselir gibi oldu 4 -5 metre sonra aşağı doğru sanki pil ağırlık yapmış gibi düşmeye başladı bende çekindim cessnadan kalan bişey pervane kırılmasın diye hemen gaz ı kestim acaba diyorum gazı kesmeseydim kalkcakmıydı ama tam gaz aşağı iniyordu nerde neyi yanlış yaptım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürrler..
Ağırlık merkezinde sorun olabilir.modeli yerden 3 4 metre yüksekten,tercihen yumuşak bir zeminde ve rüzgarsız havada yere paralel olarak attığınızda yere paralel inmesi lazım.
Alıcı baglantıları doğru mu?Reverseleri kontrol ettiniz mi?
Hiç yükseliş kumandası vermediniz mi?
İstanbul modelci bakımından en şanslı şehirlerden ilk sırada.Çok kolay yardım alabilirsiniz.
peraglit
08-09-2008, 22:55
Verdim sağ elimlede kumandayla yükseliş verdim ama yinede yükselmedi .evet kesinlikle bir yardım almam gerekiyor peki nasıl bir yardım alabilirim.
kontrolleri denedim karıştırmiyim die numaralandrmıştım hepsi doğru komutlarla çalışıyor
ama wd 4 ü yere koyduğumda sanki arka yükseliş dümeni sol tarafa daha yakın gibi duruyo yani bir tarafı 3 -4 cm daha yüksekte gibi ben iniş takımlarından meydana geldiğinidüşünüyodum fazla önemsememiştim bundan başka hiç bir problemi yok bundan dolayı olabilirmi sizce
Kumandanızdan evalatörü geriye çektiğinizde kuyrukdaki kontrol yüzeyi yukarı kalkıyor mu?
İttiğinizde aşağı iniyor mu?
siz yükseliş verdiğinizde servo revese ise uçakda alçalış vermiş olabilir.Video olsa bir yorum yapabilirdim.
istanbul model uçak klübu
bakırköy sportif havacılık klübü(Bakırköy Thk şubesi) aklıma gelen 2 grup.
Bu forumda da istanbullu modelciler var mutlaka yardımcı olurlar.
peraglit
08-09-2008, 23:12
evet elevatör kumandadan aşağı çekiyorum yükseliş dümeni yukarı kalkıyor servolarda bir sorun yok düzgün çalışıyolar ama farklı yerlerde hatalar yapıyorum belkide rüzgardır bir daha ki uçuş denememde kesinlikle video çekiceğim hatam oldu zaten uçmazsa tası tarağı tolpayıp bir uçuş klübünün önünde beliricem :)
iron_eagle
08-09-2008, 23:44
uçak önce yükselir gibi olup sonra burun aşağı verdiyse
1: ağırlık merkeziniz olması gerekenden önde
2: uçağınızı çıkarırken motora gaz vermediğiniz için elden çıkardıktan sonra gaz vermeye çalıştığınız için stall olmuş(burun aşağı olurken aynı zamanda bir yana yattımı)
3:wd üstte ve ortada motor sahibi motor açısından kaynaklanabileceğini zannetmiyorum
aklıma başka birşey gelmiyor asıl üstatlar daha güzel yorumlar yapar ama video olsaydı çok daha net konuşulurdu
peraglit
08-09-2008, 23:47
uçak önce yükselir gibi olup sonra burun aşağı verdiyse
1: ağırlık merkeziniz olması gerekenden önde
2: uçağınızı çıkarırken motora gaz vermediğiniz için elden çıkardıktan sonra gaz vermeye çalıştığınız için stall olmuş(burun aşağı olurken aynı zamanda bir yana yattımı)
3: (ihtimali daha az gibi geliyor)motor açısı hatalı ve uçağı aşağı doğru çekiyor
aklıma başka birşey gelmiyor asıl üstatlar daha güzel yorumlar yapar ama video olsaydı çok daha net konuşulurdu
mrb lar aslında dümdüz gitti bu yüzden
yükseliş dümenindeki hafif eğimden şüphelenmedim kesinlikle video çekicem şart..
iron_eagle
09-09-2008, 00:20
yükseliş dümenindeki eğiklik bir sorun yaratacaksa eğer yukarı komut verdiğinizde aynı zamanda bir yana yatması şeklinde olacaktır eğer burun aşağı olurken bir yana yatma yoksa ozaman sorununuz ciddi bir ağırlık merkezi problemi bu sorunun çözümü ve nasıl belirleneceği forumda bolca mevcut ama sizi aratmayayım:
iki kanadın ucundan kanadın ön tarafından 1/3 mesafeden kanadınızı parmaklarınızla askıya alın öne yada arkaya devriliyormu? bu şekilde askıya aldığınızda uçağın paralel şekilde kalabilmesi gerekir eğer uçak dengede kalabiliyorsa yinede sorun varsa ozaman motor önde olmadığı için pek ihtimal vermediğim durumdan şüphelenirim :
motorun açısından dolayı motor uçağın burnunu aşağı veriyor
bunu test etmek için motoru ağırlık merkezinden bir iple asıp motoru yavaş yavaş devirlendirmek uçağı ne yönde çektiğini görmek gerek
SiNcaNLı
09-09-2008, 18:53
Kardeş bana da oldu o ilk ve ikinci seferde neden oldu bilmiyorum ama motoru tam gaz vermeme rağmen rüzgarsız havada burun üstü çakıldı uçağı elden atıyorsan bence yere paralel atmamaya çalış birde pilleri kesinlikle 4 saat şarj etme yeterli olduğunu görmedim ben 1 gün kesintisiz şarj ediyorum uçuştan önce de mutlaka ama mutlaka bir kez daha tellerin kulakçıklarla bağlantısını kontrol et .
Bence sorun çabuk ısınan ucuz esc den de kaynaklanıyor olabilir.Çünkü gövde de , ağırlık merkezinde, kanatlarda ve dümenlerde hiç bir sorun olmamasına rağmen ilk havalanma deneyimlerimde benimde başıma geliyor.Bu arada nihayet 3. seferde ilk defa havada 2dk dan fazla kesintisiz uçtum.Yükseliş dümeninin iki yerinden kırılmasına rağmen evde biraz epoksi ve biraz bantla eskisinden sağlam hale geldi.Düşer de kırılır diye korkma bence:D
peraglit
10-09-2008, 20:49
Kardeş bana da oldu o ilk ve ikinci seferde neden oldu bilmiyorum ama motoru tam gaz vermeme rağmen rüzgarsız havada burun üstü çakıldı uçağı elden atıyorsan bence yere paralel atmamaya çalış birde pilleri kesinlikle 4 saat şarj etme yeterli olduğunu görmedim ben 1 gün kesintisiz şarj ediyorum uçuştan önce de mutlaka ama mutlaka bir kez daha tellerin kulakçıklarla bağlantısını kontrol et .
Bence sorun çabuk ısınan ucuz esc den de kaynaklanıyor olabilir.Çünkü gövde de , ağırlık merkezinde, kanatlarda ve dümenlerde hiç bir sorun olmamasına rağmen ilk havalanma deneyimlerimde benimde başıma geliyor.Bu arada nihayet 3. seferde ilk defa havada 2dk dan fazla kesintisiz uçtum.Yükseliş dümeninin iki yerinden kırılmasına rağmen evde biraz epoksi ve biraz bantla eskisinden sağlam hale geldi.Düşer de kırılır diye korkma bence:D
Haklısın zaten elinde sonunda düşücek :D doğru diyosun malzemeninde kalitesizliğide var tabi motor gücünün düşük olması pil sorunlarıyla çok uğraşıyoruz bizimde acemiliğimiz eklenince uçuş olmuyor dur ama toparlıyorum uçucam bu aralar ne kadar smilasyon varsa indiriyorum :) bu smilasyon lar fms gibi değil çok yardımcı olan programlar yani çok gerçekçi tepkimeleri tavsiyem bakman sağ olsun
Uçan Adminimiz ustamız DeLLyCeM ;oleeea: bu konuda yardımcı olmuş. http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=24803 ;oleeea:
SiNcaNLı
11-09-2008, 00:31
O konuyu iceledim ama elimdeki kumandayı tanıtmayı beceremedim ne yazıkki rüzgarsız hava kolluyorum uçuş yapmak için son uçuşumda yükseliş dümenini iki yerinden kırmama rağmen(uçak parende atarak yere indi) şimdi taş gibi sağlam.
peraglit
11-09-2008, 23:10
elindek kumanda sanırım mono girişli ama ppjoy la sisteme eklersen aerufly ve realfly3g yi rahatlıkla çalıştırıyor forumda ppjoy da var indirebilirsin.
SiNcaNLı
13-09-2008, 21:02
:eeeeyoo:Bu gün ilk defa tek denemede havaya kaldırdığım wd4ü yine sorunsuz bir şekilde indirmeyi başardım.Ancak havada motorun durmasına rağmen kontroller devam etti.:confused:Motor ve esc soğuduktan sonra tekrar çalıştırmayı denedim ve başarısız oldu buna rağmen esc az birazda olsa ısındı.:hımm:
Benim elektronik bilgim sıfır olduğu için adını koyamadım sizce esc'm yandı mı yandı ise bi elektrikçi tamir edebilir mi?:rolleyes:
Sizce eğer esc'm yanmışsa yeni bir esc(thk da 16 ytl+kargo) mi almalıyım?:agla:
Yoksa fırçasız bir motor ve escsini almak daha mantıklı derseniz nasıl bişey almalıyım?:dıdııtt:
Biraz karışık ve uzun oldu kusura bakmayın cevap verirseniz çok memnun olacağım.Saygılar ve teşekkürler...:)
pilin şarjı bitmiş olabilir.Pili tam şarj edip denemek lazım
SiNcaNLı
14-09-2008, 00:57
Pilde kesinlikle problem yok:) pil dolu idi.
iron_eagle
14-09-2008, 16:27
esc nin değilde motorun yanmış olma ihtimali daha yüksek motoru escden ayırıp direk elektrik verdiğinde çalışıyormu
peraglit
15-09-2008, 20:35
selamlar üzüldüm esc nin yada motorun bozulmasına ama esc ler yada motorlar sargıları makina işçiliği olduğu için motor sargıları falan yüzü astarını aşar bence yenisiyle değiştirmen bende kanadı wing in kanadını krıdım 10 metre gitti ve düştü yine video çekemdim :) bir arkadaşım elden fırllattı bendede kumanda vardı yani çekim olmadı havalansa kayıt yapabilceğiz inşallah :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.