PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Driftçileri logo seçiyor

eylemkaan
09-09-2008, 16:02
Logomuz hayırlı olsun. hala iki logo arasında kalırsanız istediğinizi kullanabilirisin.z Logoların sağ alt kenarına ismini yazanlar AVATAR olarak da kullanabilirler.
http://img397.imageshack.us/img397/8095/cooltext398807358jp6.png

ve

http://img527.imageshack.us/img527/2336/drift3vp5.jpg

volkan_uzman
09-09-2008, 16:08
eline sağlık abi. gerçi benim drift için bir aracım yok ancak benim hoşuma giden iki numaradır. ayrıca aracın yanladığını biraz daha belli etmek gerektiğini de düşünüyorum(dönüş yapılan yerin damalı olması gibi).

serdar69
09-09-2008, 16:12
Abi bak 2. resim çok güzel. O olabilir ama bence kesinlikle RC kulesi eklensin oraya.

tebrikler...

tmax
09-09-2008, 16:13
2. resim güzel

Faruq
09-09-2008, 16:43
http://i265.photobucket.com/albums/ii227/faruqqq/MSportsDriftCarWScopy.jpg

bunuda ben yaptım :D

LuCiFeR
09-09-2008, 17:42
1 le 2 arasındayım :D

HasanTheSeme
09-09-2008, 17:52
bende driftçi degilim ama yinede bir yorum yapmak istedim

2. resim hoş duruyor. ama altındaki yazı işi batırmış. daha degişik bi şekilde Drift 16 yazılabilir. o zaman dahada hoş olur

Edit: bir kaç yazı şekli denedim resimler aşağıda

25031

25032

furkan_köy
09-09-2008, 20:10
bence en güzel 2. olanı t-shırt işi olursa hem off-road hemde drift için alırım

eylemkaan
09-09-2008, 22:10
bende driftçi degilim ama yinede bir yorum yapmak istedim

2. resim hoş duruyor. ama altındaki yazı işi batırmış. daha degişik bi şekilde Drift 16 yazılabilir. o zaman dahada hoş olur

Edit: bir kaç yazı şekli denedim resimler aşağıda

25031

25032

selam, öneriler için çooook teşekkürler. ikinci logo (yani ilk tasarladığım) açık ara önde süper! fontlara gelince evet belki en güzel fon değil ama harflerin tüm kıvrımları birer drift hareketi şeklinde (f ve t hariç tabi :cool:) o yüzden beğenmiştim. ne dersin fikrini değiştirebildim mi?

eylemkaan
09-09-2008, 22:11
1 le 2 arasındayım :D

melih çık aradan ve oy kullan :D

eylemkaan
09-09-2008, 22:12
Abi bak 2. resim çok güzel. O olabilir ama bence kesinlikle RC kulesi eklensin oraya.

tebrikler...

rc kulesi ne, anlamadım... çizim gönderip yardım lütfen, teşekkürler

eylemkaan
09-09-2008, 22:13
eline sağlık abi. gerçi benim drift için bir aracım yok ancak benim hoşuma giden iki numaradır. ayrıca aracın yanladığını biraz daha belli etmek gerektiğini de düşünüyorum(dönüş yapılan yerin damalı olması gibi).

arkadaşlar lütfen yorumları çizimle yapalım (mükemmel olması gerekmiyor ama anlatılan gözüksün) Hasan gibi yaparsak çok daha fayda sağlarız.

karalama da olsa çizimle yollarsanız çok daha kolay anlar ve değiştiriz...

eylemkaan
09-09-2008, 22:15
aykut, melih, oğuzhan, murat daha oy kullanmamışsınız inanmıyorum AAAAA

LuCiFeR
09-09-2008, 22:27
şimdi şu var 2 logoyu ileride 1/1 araçlara sticker yaptırmak icab ederse o arabayı sticker a dökemezler tam anlamıyla bana göre tabi yada masrafı çok olabilir... 1 logoyada gelicek olursak altta bulunan yan yan yazısını çıkartırsak çok daha güzel olucak bence... 3. logoya geldiğimizde ok işareti yol tabelası gibi olmuş yani yol kenarında olupta drift 16 için dönüş tabelaları gibi onun yerine şöyle bişi konula bilir tabi bu sadece bi öneri...

http://www.yavruoyuncak.com/urunler/arabalar/58349/technique.gif

resimde görüldüğü gibi kumandaların yanındaki virajda araca nasıl kontra verileceği gösteriliyo... benim önerim viraja ilk giren araba dahil ( arkasından duman çıkan ) virajdan çıkan arabaya kadar olan kısmı logoya taşımak arabalarla birlikte viraj içinede Drift 16 yazmak yanınada o yeşik ağaç gelebilir yani viraz hilal gibi durucak hilalin birleştiği yerded o yeşik ağaç olacak biraz büyük olabilir ama bende çok daha şekil olur dite düşünüyorum...

bu uygulama olmadan kalıcaksa ve o yan yan yazısı çıkartılırsa oyum 1. dir :D

volkan_uzman
09-09-2008, 22:32
arkadaşlar lütfen yorumları çizimle yapalım (mükemmel olması gerekmiyor ama anlatılan gözüksün) Hasan gibi yaparsak çok daha fayda sağlarız.

karalama da olsa çizimle yollarsanız çok daha kolay anlar ve değiştiriz...

şöyle bi çizim yaptım ama rezalet oldu. yapabilsem hemen çizip koyacam da olmuyor işte :'(

LuCiFeR
09-09-2008, 22:38
yada ağaç viraj içinde yazı virajın içinden dışarı çıkıyo gibide olabilir :D

eylemkaan
10-09-2008, 09:06
şimdi şu var 2 logoyu ileride 1/1 araçlara sticker yaptırmak icab ederse o arabayı sticker a dökemezler tam anlamıyla bana göre tabi yada masrafı çok olabilir... 1 logoyada gelicek olursak altta bulunan yan yan yazısını çıkartırsak çok daha güzel olucak bence... 3. logoya geldiğimizde ok işareti yol tabelası gibi olmuş yani yol kenarında olupta drift 16 için dönüş tabelaları gibi onun yerine şöyle bişi konula bilir tabi bu sadece bi öneri...

http://www.yavruoyuncak.com/urunler/arabalar/58349/technique.gif

resimde görüldüğü gibi kumandaların yanındaki virajda araca nasıl kontra verileceği gösteriliyo... benim önerim viraja ilk giren araba dahil ( arkasından duman çıkan ) virajdan çıkan arabaya kadar olan kısmı logoya taşımak arabalarla birlikte viraj içinede Drift 16 yazmak yanınada o yeşik ağaç gelebilir yani viraz hilal gibi durucak hilalin birleştiği yerded o yeşik ağaç olacak biraz büyük olabilir ama bende çok daha şekil olur dite düşünüyorum...

bu uygulama olmadan kalıcaksa ve o yan yan yazısı çıkartılırsa oyum 1. dir :D

hmm bu güzel bak, ben bu fikri çalışırım... ama ağacı unut çok fazla öğe olacak aynı zamanda. 3 tane araba, bir tane ok, bir drift 16 yazısı, lastik dumanları fln yeter. artık ağaca güle güle demek lazım gelir herhalde?

muratdinc
10-09-2008, 11:41
karar veremedim ne yapayım....

jön
10-09-2008, 11:52
arkadaşlar drift olan araçlarda b-box olmadan drift yapıor sayılmaz. d-box şart.

eylemkaan
10-09-2008, 16:49
eveeet yoğun istek karşısında bir logo daha (ama unutmayn bunu basmak çok daha zor bilinizzzz)
http://img357.imageshack.us/img357/4738/drift16ga4.png

LuCiFeR
10-09-2008, 16:55
mutlaka bir iki dakkada içinde hayal ettim basılması zor olucağınıda demiştim zaten :d sanırım biraz fantazi oldu... ama araçları o benim yolladğım resimdekileri kullanırsan çok daha kolay basılır sanırım... detayı fazla yok çünkü ama neyse fantazi dediğim gibi bu... güzel olmuş eline sağlık...

volkan_uzman
10-09-2008, 17:14
abi, senin ilk resim vardı ya, beyaz fonda çizgi şeklinde araç, 2 numara yani. işte benim demek istediğim, onun bu şekilde yapılması şeklindeydi. umarım anlatabilmişimdir.

eylemkaan
10-09-2008, 17:34
mutlaka bir iki dakkada içinde hayal ettim basılması zor olucağınıda demiştim zaten :d sanırım biraz fantazi oldu... ama araçları o benim yolladğım resimdekileri kullanırsan çok daha kolay basılır sanırım... detayı fazla yok çünkü ama neyse fantazi dediğim gibi bu... güzel olmuş eline sağlık...
inan öyle bir imkanım yok, belki içimizde olanlar varsa becerip yollarlar. olmazsa da iyi olan logo kazansın :)

eylemkaan
10-09-2008, 17:35
arkadaşlar drift olan araçlarda b-box olmadan drift yapıor sayılmaz. d-box şart.

katılamayacağım :(

d-box = çok çalışmadan drift ...

eylemkaan
10-09-2008, 20:47
şöyle bi çizim yaptım ama rezalet oldu. yapabilsem hemen çizip koyacam da olmuyor işte :'(

e araç drift yapıyo gibi değil, yolda düz gidiyor gibi oldu ama?

volkan_uzman
10-09-2008, 21:17
abim o hissi verdirtmek istedim ama bu resim konusunda özürlüyüm. :(

savage_ss_4.6
10-09-2008, 23:10
bu arada o silvi benim profil resmindeki ile aynı, kontrastıyla biraz oynarsan çizgileri belirgin yapabilirsin...

volkan_uzman
11-09-2008, 22:39
eylemkaan abi, benim demek istediğim, savage_ss_4.6' nın avatarındaki olaydır...

savage_ss_4.6
11-09-2008, 22:42
makinaya format atmıştım, photo-shop cdlerini bulursam size hazırlayayım bir iki tane... bende bu şekilde çok resim var, yokomo drift meetingde çekilen...

eylemkaan
12-09-2008, 13:56
makinaya format atmıştım, photo-shop cdlerini bulursam size hazırlayayım bir iki tane... bende bu şekilde çok resim var, yokomo drift meetingde çekilen...
walla çok sevinirim...

dogacmrz
12-09-2008, 15:48
Abi bütün düşünceler süper ne yapcaamı şaşırdım

aykute
13-09-2008, 12:20

kendi fikrimi söylüyorum;d-box ile yapılan drift tamamen tembel işi...siz sadece viraja giriyorsunuz sonrası kolay..asıl eğlenceli olan kontraları verip gaz oranlarını ayarlamak...zor olan her zaman eğlencelidir..tabi dediğim gibi kendi düşüncem ve herkesin tercihine saygı sonsuz..

gelelim logo mevzuuna;
çizim yapmasını beceremediim için şöle kısaca anlatiim size...

bayraktaki ay-yıldızı düşünün;ayın arkasında yanlayan bir araç tam hilalin arka ortasında, içeride de yıldızla ayın olduu yere 16 ibaresi??
çok mu garip oldu anlamadım ama çizebilen arkadaşlar olursa karar vericem artık..:D:D:D:D
ama sanırım hakkaten saçma oldu...

savage_ss_4.6
13-09-2008, 15:54
D-box olmadan drift yapılmaz diyen arkadaşa tek lafım, d-boxla drift yapılmaz, çünkü d-box belirli bir açıdan sonra otomatik kontra veriyor, ee ne oldu bizim hair-pin dönüşlerine... anlıyacağın bana göre d-box para israfı ve drifti katleden bir araçtır (d-box=gyro)

eylemkaan
14-09-2008, 12:40
bayraktaki ay-yıldızı düşünün;ayın arkasında yanlayan bir araç tam hilalin arka ortasında, içeride de yıldızla ayın olduu yere 16 ibaresi??

saçma fikir yok aykut rahat ol. ancak bayrağımıza benzemesi bile sticker, tşört, şapka olarak kullanılması aşamasında benim çok sıcak bakacağım bir nokta değil. :(

düşün: yanlarken aracı çakacaksın sticker yırtılacak, tşört eskiyecek atamayacaksın, vs vs. ay yıldıza zarar vermek istemem, bir daha düşünelim derim. :hımm:

bunu kullanıyoruz desem de ben konuya direkt son versem nasıl olur:
http://img397.imageshack.us/img397/8095/cooltext398807358jp6.png

savage_ss_4.6
14-09-2008, 17:32
son oktayı, ve en güzel logoyu koymuşsunuz, hadi size hayırlı olsun, bu arada photoshop cdlerini buldum, bi ara yeni logoya ihtiyacınız olursa hazırda var...