PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıcı kartuşundan % 75 tasarruf edin

istanbullu
15-09-2008, 00:34
Yazıcı kartuşundan % 75 tasarruf edin yazıcıdan daha çok plan çıkartın

http://i26.tinypic.com/21mezko.jpg

Yazıcı kartuşundan % 75 tasarruf etmek istermisiniz... İNKSAVER programıyla EVET...

Acıklamalar ;

# Baskı kalitesini iyi halde tutarak kartuş mürekkebinden tasarruf etmenin en iyi yolu
# Inksaver programı ile %75 e kadar tasarruf edebilirsiniz
# Her baskı öncesinde kendinize özel , kolay ve hızlıca yüzde ayarı yapabilirsiniz
# Para tasarrufu sağlayın.Inksaver kartuş sarfiyatını azaltarak dört kez daha uzun kartuş ömrü sağlar.
# Draft modda basmak tan daha iyi kontrol imkanı.
# Resmi sıkıştırmadan sadece kartuş sarfiyat kontrolu ile çalışır,Inksaver kolay kullanımlıdır. Yüzde ayarlamak çok basittir.
# Inksaver yalnızca mürekkep püskürtmeli yazıcılar için tasarlanmıştır.
# InkSaver 2.0 works with your inkjet printerInksaver tüm yazıcı markaları ile çalışır. HP, Epson, Canon, Lexmark ve daha fazlası ... ve değişik tipdeki dolum kartuşlarlada çalışır.
# Sizin için tasarruf hesabını kolayca yapar. Kaç para kazandığınızı bildirir
# Baskı kalitesi ihtiyacınıza göre kartuş ayar imkanı.Daha önceki gibi emin olmadan çıktı almak yok. Her türlü baskıda önceden tasarruf seçimi mümkün.
.

# INKSAVER NASIL ÇALIŞIR ? Inksaver yazıcı verilerini kontrol ve analiz etmek için patent-pending teknolojisini kullanmaktadır
# İleri seviye algoritmasıyla yazıcının mürekkebi en iyi şekil kullanmasını bu sayede daha verimli ve tasarruflu tüketmesini sağlar.
# INKSAVER BENİM YAZICIMA UYGUN MU? Ink saver Apollo® , Brother® , Canon® , Compaq® , Dell® , Epson® , HP® , Lexmark® , Ricoh® , Xerox® marka printerlarda uyumlu olarak çalışır
# INKSAVER BENIM KARTUŞUMA UYGUNMU ? Ink saver printerlarınızda kullanılan tüm kartuşlarla uyumlu olarak çalışır.
# INKSAVER YÜKLEDİKTEN SONRA AYRICA BİRŞEYLER YAPMALIMIYIM ? Inksaver yazıcınızı her kullandığınızda ekranın arkasında çalışmaktadır. Inksaver ı birkez yükleyin sonra o hiç yokmuş gibi kullanmaya devam edin
# INKSAVER’ IN DRAFT(TASLAK ÇIKTI ) MODUNDAN FARKI NEDİR ? Inksaver darft mod gibi çalışmaz .Ink saver mürekkepten tasarruf etmesine rağmen “draft mod” gibi düşük çözünürlükte kalitesiz baskı yapmaz
# Draft modda düşük vuruşlar yapar bu düşük çözünürlük sağlar. Ama Inksaver yüksek vuruşlarla yüksek çözünürlük kalitesini muhafaza eder

http://img462.imageshack.us/img462/7483/mesaj2rc1ax5yg4wi.gif

İNDİR (http://www.inksaver.com/support/inksaver20500.exe)

fert001
15-09-2008, 01:44
:) Sağolun...

tombulll
15-09-2008, 02:07
Yararlı paylaşım, teşekkürler

mertfb129
19-09-2008, 17:17
Helal olsun diyerek cümlelerime başlamak istiyorum.
Hp yazıcım vardı D1460 serisi.Kartuşum bitmiş gösteriyordu hatta denedim bir kaç kez sadece bir kelimeyi bile çıkartmadı silik silik okunmaz şekilde çıkarttı.Ama bu programı indirip kurduktan sonra tam 25 sayfa daha çıkardı gözlerime inanamadım.Extra330 planı çıkardım.Böyle bir şey nasıl olabilir ilk defa karşılaştım.Mürekkep seviyesine tekrar baktım yine aynı şekilde bitmiş gözüküyor.
Paylaşım için tesekkürler.
Ellerinize sağlık.

istanbullu
21-09-2008, 02:10
Helal olsun diyerek cümlelerime başlamak istiyorum.
Hp yazıcım vardı D1460 serisi.Kartuşum bitmiş gösteriyordu hatta denedim bir kaç kez sadece bir kelimeyi bile çıkartmadı silik silik okunmaz şekilde çıkarttı.Ama bu programı indirip kurduktan sonra tam 25 sayfa daha çıkardı gözlerime inanamadım.Extra330 planı çıkardım.Böyle bir şey nasıl olabilir ilk defa karşılaştım.Mürekkep seviyesine tekrar baktım yine aynı şekilde bitmiş gözüküyor.
Paylaşım için tesekkürler.
Ellerinize sağlık.

;) işinize yaradıysa ne mutlu bana ;)

hakanoncul
21-09-2008, 03:50
Sayın İstanbullu sağol varol.Kullanmak nasip olmadı ama çok büyük fayda sağlayacağına eminim.

RealPower
21-09-2008, 09:50
Bende kullanıyorum bunu gerçekten çok faydalı bir program

Acemi Hacker
18-11-2008, 03:59
Teşekkürü borç bilirim :) Deneyelim :O