PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rcteamgo

yusufcetin
30-03-2005, 10:46
Selamlar,

Dün RCTEAMGO'dan Kyosho marka bir Nitro RTR katagorisinde araba aldım. Orada Özgür ve Levent acayip yardımcı oldular.

Sorduğum tüm saçmasapan sorulara bıkmadan cevap verdiler. Çok ilgili ve bilgili arkadaşlar kendileri. 2 Saatlik zaman zarfı içinde yeni bir motora rodaj nasıl yapılırdan. Araç kapatıldıktan sonra pistonun yukarıda kalıp genleşme sonrası sıkışmaması için aşağı düşürülmesi gibi detayları öğrendim.

Ve dahası. Yeni başlayacak arkadaşlara RCTEAMGO'yu şiddetle tavsiye ederim.

Sevgilerimle.

Timurt
30-03-2005, 10:49
ben hala gidemedim yerlerine, hem işler çok yoğun hem bana biraz uzak kalıyor ama ilk fırsatta gitmeye çalışacağım ben de senin gibi oldukça iyi tavsiyeler duyuyorum RCTEAMGO hakkında

yusufcetin
30-03-2005, 10:56
Cidden gönül vermiş arkadaşlar. Hobi için yaptıklarında mütevellit yardımcı olmak istiyorlar.

WOLF
30-03-2005, 12:34
Beğeni ve desteğiniz için teşekkürler. Sizlere hem daha da iyi hizmet, hem de daha iyi fiyatlar sunabilmek için çalışmalarımız sürekli devam ediyor.

Tekrar teşekkürler.

MAD FOR TAMIYA
30-03-2005, 13:14
Rcteamgo, lideri ve ekibi tüm içtenlikleriyle hemen hemen her konuda, her zaman ve tüm hobby severlere desteklerini hiç esirgemediler. Bu vesileyde bende kendilerine teşekkür ederim. Bu hobby'nin yaygınlaşmasında ve yeni başlayanları, başı sıkışanları doğru yönlendirmede emekleri çoktur.
Aynı zamanda HobbyRc sitesini kuran, yöneten ve yaygınlaşmasında emeği geçen herlekesede çok teşekkür ederim.
Bu hobiye hiçbir siteye girmeden karar verdim. Daha sonraki gelişimimde ve bu hobiyi dahada çok sevmemde hatta bilgi brikimimin artmasında bu iki sitenin çok etkisi olmuşdur.
Bu iki site sayesinde başkalarıyla bir çok otrak konuda tartışma, paylaşma ve eğlenme fırsatı buldum.
sevgilerimle