PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Mayıs 2004 Türkiye Model Yarışma Buluşması!...

Cydia
21-05-2004, 12:47
23 mayısta İstanbul hazerfen pistinde yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımıza destek için hobbyRC TeaM olarak bizde orada olacağız...
HobbyRC üyelerini buluşmaya bekliyoruz.. Listeye isimlerimizi ekleyelim arkadaşlar...

1- 100km2sn (şükrü)
2- Kepaze (inanç)
3- nitro_rs4 (oğuz)
4- Ersin (Ersin)
5- aytuğçağlar (aytuğ)
6- platy (özgür)
7- tebol (can)
8- amorfy (onur)
9- rcracer (gökhan)
10- Gordon (m.can)
11- WOLF (ozan)
12-

mhmtg
21-05-2004, 13:02
[QUOTE=Barracuda]23 mayısta İstanbul hazerfen pistinde yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımıza destek için hobbyRC TeaM olarak bizde orada olacağız...
HobbyRC üyelerini buluşmaya bekliyoruz.. Listeye isimlerimizi ekleyelim arkadaşlar...

1- 100km2sn (şükrü)
2- Kepaze (inanç)
3- nitro_rs4 (oğuz)
4- Ersin (Ersin)
5- aytuğçağlar (aytuğ)
6- platy (özgür)
7- tebol (can)
8- amorfy (onur)
9- rcracer (gökhan)
10- Gordon (m.can)
11- WOLF (ozan)
12- Mhmtg (Mehmet)
13- :confused:

Bu arada beni hazerfene kim goturecek :confused: aytug? platy? bir baskasi mi? ya da hangisi? Biliyorsunuz 1/1'im yok :)

dynakaos
22-05-2004, 14:40
--------------------------------------------------------------------------------

[QUOTE=Barracuda]23 mayısta İstanbul hazerfen pistinde yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımıza destek için hobbyRC TeaM olarak bizde orada olacağız...

1- 100km2sn (şükrü)
2- Kepaze (inanç)
3- nitro_rs4 (oğuz)
4- Ersin (Ersin)
5- aytuğçağlar (aytuğ)
6- platy (özgür)
7- tebol (can)
8- amorfy (onur)
9- rcracer (gökhan)
10- Gordon (m.can)
11- WOLF (ozan)
12- Mhmtg (Mehmet)
13- Dynakaos (doğa)
14-???

Bu arada ben yarışmayıda düşünüyorum kayıt yaptırdım ama bir sürü problem yaşıyorum bir ihtimal yarınki yarışı es geçmek durumunda kalabilirim.

Cydia
22-05-2004, 15:04
23 mayısta İstanbul hazerfen pistinde yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımıza destek için hobbyRC TeaM olarak bizde orada olacağız...

1- 100km2sn (şükrü)
2- Kepaze (inanç)
3- nitro_rs4 (oğuz)
4- Ersin (Ersin)
5- aytuğçağlar (aytuğ)
6- platy (özgür)
7- tebol (can)
8- amorfy (onur)
9- rcracer (gökhan)
10- Gordon (m.can)
11- WOLF (ozan)
12- Mhmtg (Mehmet)
13- Dynakaos (doğa)
14- ? ? ?

chems
22-05-2004, 17:38
Ben Gelemİorum Uzgunum Benım hep Sonradan cIKan Islerım Bıktırdı beını Barracuda Vaya Nıtro Sılersın benı :(

chems
22-05-2004, 17:41
aMORFYLE bIRLIKTE OLMUSTUK ONURU sILCEN YANİ

Cydia
22-05-2004, 17:52
onur zaten yarışmaya gelecek... silmemize gerek yok.. aksi bir durum mu var...

Olynth
23-05-2004, 22:21
Evet gercekten cok guzel bir bulusma oldu. Herkeze tesekkurler bu guzel ortamdan dolayı.

Olynth
23-05-2004, 22:27
kusura bakmayın forumun limitlerinden dolayi resimleri biraz ufaltarak koydum goruntu bozuldu ama idare edin artık :)

Cydia
23-05-2004, 23:26
Resimler çok güzel hilmi... Teşekkürler... Buluşma nasıldı.. Biraz bilgi aktarırmısınız...

platy
24-05-2004, 01:02
Buluşma güzeldi. Gidiş - geliş yol biraz öldürdü beni ama gün çok güzeldi.
1 turla finali kaçırdım :( Gerçi finale kalsamda şansım pek yoktu :)
Pancar gibi kızardım güneşin altında.

nitro_rs4
24-05-2004, 11:39
Her yönüyle çok güzel bir gündü(1/5 gürültülerinin dışında-Bence bu işi yapanlar zevk alıyodur ama 1/5 gürültü seviyesi sebebiyle bu işi kirletiyor.) Gelen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. İddialı olmasamda istikrarlı başladık fakat hava filtresinin azizliğine uğradım. Ankara ayağı daha iyi olacak inşallah.

nitro_rs4
24-05-2004, 11:44
Bu arada, 10 dakikalık yarı finalin ilk 5 dakikasında 14 tur attım. Geri kalan 5 dakikada hava filtresinin oluşturduğu problemle uğraştık ve yarışa devam edemedik. minimum 17 tur atabilenler finale kaldılar.

DeeJay
24-05-2004, 11:50
HEHEHEHEEE arkadaşlar HobbyRC camiasına yarışmada tek madalyayı kazandırmaktan büyük gurur duyuyorum... Tüm HobbyRC ye hayırlı uğurlu olsun :D :D :D

WOLF
24-05-2004, 12:08
DeeJay tebrikler.
Ama rcracer'in da Nitro Touring'de pilot olarak ikinci olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Bu arada Gökhan'a başarılı yarışı için tebriklerimi sunarım. Aynı zamanda, finali seyrederken gördüğüm, tempolu ve kontrollü, pilotajı, ayrıca yarış içinde çok sık trafikle karşılaşmasına rağmen, düzlük sonundaki sağ virajdan sona gelen, sert sol virajı geçişler için kullanma şeklinin çok hoşuma gittiğini de belirtmek isterim.

platy
24-05-2004, 12:12
Şiir gibi gidiyodu gerçekten gökhan.

DeeJay
24-05-2004, 13:12
doğru yaw gökhanı es geçtik ayıp oldu gerçekten başarılı pilotajı için kutluyorum arkadaşımızı... bu arada en çok yorularak madalya kazanan pit elemanı benim heralde :D bizim Cumhur hiç kazasız belasız arıza yapmadan gayet stabil bir biçimde 62 tur atarak şampiyon oldu tabii bende parmağımı kıpırdatmadan madalya sahibi oldum olayın iç yüzü budur arkadaşlar... :D :D

joker
24-05-2004, 13:20
haremım yoktu sayfayada gıremmısıtm ozur arkadslar haberım olsaydı gelırdım bızden yarısmaya katılan varmıyıdı sonuclar nedır

joker
24-05-2004, 13:27
pardon ıkıncı sayfayı okumadan sormusum tebrikler arkadslar

100kmh2sn
24-05-2004, 15:00
Şampiyona çok keyifli geçti,HobbyRC grubundan gelen herkese teşekkür ederim,
Gökhanı derecesinden dolayı kutlarım,çok başarılı bir yarış çıkardı,yarı finalde arabasına hakimiyeti çok güzeldi,kerem senide kutlarım :)

Oğuz abi sende hava filtresinin azizliğine uğramasaydın bir derece elde ederdin,neyse sağlık olsun işallah bir dahaki yarışa
Ersinde başta güzel ve istikrarlı gidiyordu fakat yukarıda kullandıkları yerde yaşadığı tatsız bir olay konsantiresini bozdu ve yarışa devam edemedi,bu durum benide üzdü fakat birdahaki yarışda işallah daha farklı ve güzel olacak
Özgür ve Ozan abininde kullanımı güzeldi tebrik ederim,
bu yarışlar bizim için bir tecrübe oluyor herzaman bir sonrakinde daha iyi sonuçlar çıkaracağımıza inanıyorum

ayrıca,yavuzselim,fahreddinfatih,aytuğ,can(tebol), mehmed,hilmi,bahadır ve ferhata geldikleri için teşekkür ederim

pistte bir şey dikkatimi çekti ;
bizim arkadaşlar pistin heryerindelerdi ve sadece bizden yarışan arkadaşlara yardım etmediler,diğer bütün yarışanların arabalarına yardım ettiler,bence grur duyulacak bir yardımlaşma oldu,herkese çok teşekkür ederim

ben biraz geç kaldım bu yüzden herkesten özür dilerim

nitro_rs4
24-05-2004, 15:05
Şükrü çektiğin resimleri koyma şansın var mı?

aytugcaglar
24-05-2004, 15:59
gercekten guzel bı gundu ufak bı sorun yuzunden son anda yarıslardan cekıldım gercı pek bısey yapamazdım sanırım baya prof olanlar vardı ama sanırım onemlı olan orda olmaktı hayırlısı olsun ınsallah ılerıde hobby rc adına kupaları toplıcaz :)

100kmh2sn
24-05-2004, 16:04
Çektiğim resimlerden bazılarını ekledim
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=4085#post4085

omer_yildir
24-05-2004, 16:14
resimlere baktım organısazyon cok buyuk ıyımıs ankradakı ayaklarda gorusmek uzere by.... :) :)

ersin
24-05-2004, 20:47
bence de güzel bir organizasyondu ve güzel vakit geçirdik, eğlendik, uzun zamandır görmediğimizi abilerimize arkadaşlarımıza merhaba deme olanağı bulduk, arada sırada da zamanı geldikçe kuleye çıkıp heyecan yaptık :), gayet iyiydi yani.

oğuz abi her zamanki gibi sıkıntıya düştüğümüz anlarda hep yanımızdaydı ve gerek ekipman gerekse de moral olarak büyük destek oldu. hep yanımızda olursun inşallah oğuz abi :)

bize setuplar konusunda sürekli yardımcı olan gökhana da teşekkür etmek istiyorum. her ne kadar yarışta ikinci olduysa da pilotajı ve arabasıyla gökhanı izlemek büyük keyifti. hatta biz touring kategorisini izlerken impactlerden daha fazla keyif aldık işin açığı :)

ayrıca yarışta bizi yanlız bırakmayan ve sürekli bize destek olan aytuğa, hilmiye, bünyamine, cana, mehmete ve yol yorgunluğu ile hatırlayamadığım tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz :)

biz bu yarışta çok eğlendik, zaten böyle olması da gerekiyor, çünkü bu işin adı HOBİ. strese girmek için değil, eğlenmek için yapmak lazım. evet yarışıp birbirimizi geçmeye çalışıyoruz ama bunu tamamen hırsa bürünerek değil, hoşça vakit geçirerek yapıyoruz. orada hepimiz yarışıyorduk ama hepimiz de birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olduk. amaç sırf yarışıp geçmek olsaydı kim olursa olsun rakibime neden yardım edeyim ki :) ama hepimiz rakiptik ve hepimiz birbirimize yardım ettik. tabi herkesin düşünceleri farklı olabilir, hırs da yapılabilir ama bu kendimize stres yaratıp başkalarına zarar verebilmesi muhtemel hareketlerde bulunulmadığı kadar yapılması lazım, fazlası hem insanın kendine hem de başkalarına zarar verir. bazen keskin sirke kendi kabından başka yerlere de zarar verebiliyor.

diğer arkadaşlar da heralde hala yarış yorgunluğunu atamadı o yüzden fazla mesaj yazılmamış galiba. cidden çok yorulduk ama. dile kolay sabah 7 de yola çıktık akşam 9 civarı idi dönüşümüz :)

izlenimler şimdilik bu kadar. gelecek yarış da çok zevki geçeceğe benziyor umarım öyle de geçer

mhmtg
24-05-2004, 21:21
* 1/5 lerin gurultusu belirli bir asamadan sonra katlanilmaz oluyor :) Her halde hicbir zaman 1/5 almam, gurultusune dayanilmaz, ve gordugum kadariyla 1-2 kisi haric kullananlar birbiri ile iletisim kuramiyorlardi.
* impactler guzelmis, ancak bu katogoride de gergin arkadaslar vardi :)
* ama impactlerden ziyade gokhan'in 705'i ile araba gecmeleri cok daha heyecanliydi :) Bizim uyemiz diye soylemiyorum, gurur duydum :)
* (bizim uyemiz olanlar haric) Bazi pit elemanlari yarisa kaptirip araclarini duzeltemiyordu taki pilot "arabayi duzeeellttt" diye bagirana kadar :) komikti. Bizden birinin ki devrildiginde 3-5 kisi kosuyordu :)
* T-maxx'i ilk defa gizli gizli kullandim :) yaris var diye yasakti
"ayri kristalim var" "cakisma yaratmaz" dedimse de kumandami almaya calistilar. vermedim, dikkatli bir sekilde motocross pistinde guzel atlamalar yaptim :)
* Off road pisti gibi kullanilabilecek motocross pisti, pistteki atw ve motocross motorlarin cross gosterileri ve model ucaklarin akrobasi showlari guzeldi.
* Ama hepsinden cok, sevdigim bircok uyeyi yan yana gorup, beraber olmayi seviyorum. (Ersin, Aytug, Yavuz, Fatih, Oguz abi, Ozgur, Sukru, Hilmi, Can, Bahadir, Ozan, ozanin arkadasi (ismini bile ogrenemeden bayagi bir sohbet ettik) hepinize tesekkurler, gelen herkese tesekkurler, site uyesi olmak sadece msj yazmak degil, siteyi belirli bulusmalarda hayata gecirmektir :) Bulusmaya gelecek firsati olup ta gelmiyen tam uye sayilmaz :)

Bir dahaki yarislarda da gokhani, ersini, ozani, ozguru hepsini, yarisa katilan tum uyelerime olan destegimi surdurecegim :) Bir gun de off road katogoride ben birinci olacagim zaman onlar da trubunleri bos birakmaz :)

rcracer
24-05-2004, 21:44
Arkadaslar hepinize ilginizden ve yarışta beni destekledğinizden dolayı teşekür ederim.Elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olduğumu umuyorum fazla ilgilenemediysem kusuruma bakmayın yarıs hali (araba sorunlar).Ankara yarısında inşallah daha başarılı sonuçlar alırız.O yarıştada hepinize elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcağım...

WOLF
24-05-2004, 21:47
Mehmet ve diğer tüm arkadaşlara destekleri için teşekkürler.
Pist ve pit elemanlarımız harika çalıştı. Can, fatih, özgür, mutlu,ersin oğuz güzel bir uyum içinde çok keyifli çalıştık. En çok hoşuma giden ise, tüm yaşadığımız aksiliklere, bir çok gergin kişiye (hatta arabalarımıza kasıtlı çarpanlara) rağmen, grubun içine o negatif enerji hiç girmedi. Gayet güzel çalıştık, eğlendik, yarıştık. Hele yarışa 1 saat kala yarışa girmeye karar verip 2 haftadır çalıştırmadığım TA02'nin pinion,motor,tie-rod,lastikler(iki defa)ini 1 saat içinde değiştirip üstüne kepin kopan spoilerını bir tamir edişimiz vardıki (Bu noktada Mutlu'nun desteğine yürek dolusu teşekkür borçluyum) kendimi F1 pitinde GA2003'ü hazırlıyormuşuz gibi hissettim. Bak görüyormusunuz? Özgür'ü atladım. Pinion ve lastikler için sağol. Yarış sırasında pist elemanı olmadığı halde yolda kalan arabayı görünce pitten fırlayıp koşan Oğuz. Ne yapıp edip, Özgür'ün dağılan Serpenti toplayan fatih, ersin. Yahu kime teşekkür edeceğimi şaşırdım. Diyeceksiniz ki Özgür'ün arabayı tamir eden Ersin'e veya Fatih'e sen niye teşekkür ediyorsun. Bu yürekten, candan görüntüleri oluşturdukları için. Umarım kimseyi atlamadım.
Bu işin duygusal yanı. Teknik olarak ise bu yarıştan öğrendiklerim;
- Arabanı bir gün önceden hazırla,
- Pistte en az 1 saat çalış
- Emin olunca kaldır
- Ve Yarışa kadar (pist koşullarında bir değişiklik olmadığı sürece) bir daha dokunma.
- Her aşamayı, seeding, yarı final vs. Yine antreman gibi kullan ve gerekirse ufak müdahalelerde bulun. Örneğin ben seedinglerde arabanın çok fazla yol tuttuğunu görmeme rağmen, süspansiyonu sertlerştirmeyi unuttum. Sonuç; 3 defa virajda araba 2 teker üzerine kalktı, son turu, transponderdan 1 metre yukarıda ve ters bire şekilde tamamladık :D

Tekrar herkese teşekkürler
Ankara'ya hazırlanmaya başlayalım

omer_yildir
24-05-2004, 22:01
yaw anlattıklarınız benı ıyıce heycanlandırdı ankaraya gelınce hep beraber gorusuruz bırde sizleri tanıma fırsatım olur :) neyse ankarada gorusmek uzere :) :) :)

Tebol
24-05-2004, 23:14
Arkadaşlar süper vakit geçirdik çok eğlenceliydi arabamı üşenmeyip toplasaydım bende yarışacaktım ama olmadı önemli değil ben pistte insanalara yardım ederek çok daha fazla eğlendim biraz yorucu oldu ama çok eğlenceliydi yarışa katılan arkadaşlarda çok iyi yarıştılar ufak tefek sorunlarımız olsada bizim için bu yarış ilkdi gökhan abimiz daha deneyimli olduğu için bir sorun yaşamadı :) Ankaradaki yarışlardada inşallah bu eğlenceli vakiltleri yaşarız Ankarada görüşmek üzereee

nitro_rs4
25-05-2004, 09:47
Eveeeeet hadi bakalım Ankara'ya...
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=243&page=8&pp=10