PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Pisti

RoCCo
21-05-2004, 20:19
Arkadaşlar merhaba . Bugun bir arkadaşımla beraber Bursa Soğanlı Parkı'nda bulunan piste gittik . Arabalarımızı kullanırken parkın 2 tane bekçisi geldi ve bize bu pistin özel mülkiyet olduğunu ve pistten hemen çıkmamız gerektiğini belirtti . Bunu söylerkende bizi bu arabalarla oynadığımızdan dolayı küçük sandıklarından olacak bize "çocuklar" diye hitap etmekten de geri kalmadılar . Buranın sahibinin hafta sonları gelip burada kendisinin kullandığını fln fln birkaç bir şey saçmaladılar . Daha sonra bizde bekçilere sert bir şekilde çıkınca ve bir kaç ağır laf söyledikten sonra iki bekçide olayı uzatmadan ve pist sahibine durumu bildireceklerini söyleyerek uzaklaştılar . Biz pistten çıkmamıştık ama huzurumuz kaçtığından dolayı da arabamıza atlayıp geri döndük . Bu demek oluyor ki ben Bursa'ya geldiğim zaman arabamı bagaja koyup 2-3 saat eğlenceli vakit geçiremeyeceğim. Veya gitsem bile biri gelip benimle tartışacak huzursuzluğuyla rahat olamayacağım . Çok merak ediyorum şuranın sahibini . Madem burayı sahipleniyorsun giriş ücreti koy bizde verelim parasını girelim . Kimsenin malını zorla gasp etmiyoruz ki . Bursa'daki pisti kullanacaklara duyurulur..

timur_polat
21-05-2004, 23:03
BoŞver Be Dostum ÜzÜlmeye DeĞmez.hİÇ Moralİnİ Bozma.hava Şartlari Ne Olursa Olsun,ne Kadar AzarİŞİtİrsek İŞİtelİm,ne Olursa Olsun Vs Vs Vs Bİzİ Kİt Kullanmaktan Kİmse Alikoyamaz..............

GRONHOLM
22-05-2004, 09:10
bursa pistinin sahibi ayni zamanda wings hobbies'in sahibi olan Erten KANATLAR beyefendidir.kendisi her zaman modelcilerin ve modelciligin arkasinda olmus ve olacak olan biridir.siz tamamen bekcilerin oyununa gelmissiniz.. tekrar gittiginizde kimseye aldirmadan aracinizi kullanabilirsiniz..hafta ici genelde kimse gelmedigi icin pist acilmiyor.

RoCCo
24-05-2004, 00:27
Hıım sanırım bekçilerin sinir katsayılarımızı yükseltmesinden dolayı oldu bunlar . Erten Bey'e de ayıp oldu söylediklerimiz galiba . Onun için Erten Bey'den buradan özür diliyorum..

nitro_rs4
26-05-2004, 18:30
Sizi üzen bu olaya ben de üzüldüm. Size bu konularda bir önerim var. Bir atasözü vardır "Eşşeğini sağlam kazığa bağla, komşunu hırsız çıkarma" diye. Pistin kime ait olduğunu önceden öğrenmek, onunla bir şekilde diyalog kurup pist bilgilerini almak, oradaki bekci amcalara da :p Erten amcanın yada Erten abinin haberi var demek bu işi kökünden halledecektir sanırım. Hatta o bekci amcalardan itibar bile görürüsünüz :) :). Zaten artık kime ait olduğunu öğrendiniz birde bir ara görüşüp kullanım konusunda bilgi aldınızmı rahatsınız demektir...