PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Raidentech



Proserpexa
02-04-2005, 19:10
Raidentech sitesinden alışveriş yapanınız varmı acaba?
Site güvenilir bir sitemi? birde fiyatları açıkçası biraz garibime gitti.yani ucuzluk anlamında.Nitro patlarlı araba fiyatına uçaklar var...

http:\\raidentech.com

LightningRage
02-04-2005, 19:26
ii bi siteye benzio ama bilmiorum güwenilirmi bilmiorum orasını :(

Proserpexa
02-04-2005, 19:33
Fiyatlar sizce normal mi?

LightningRage
02-04-2005, 19:36
aslında benim yanıt wermem pek uygun olmaz ama uygunda uygun diilde çünkü bende bi konu açmıstım yanıt gelmedi
www.gadgetshop.com
http://www.gifts-vouchers.co.uk

bu 2 siteyede bi bak bunlarıda aynı sekilde mrk ediorum güwenilirmi die...

cicost
03-04-2005, 18:58
http://raidentech.com/4enforofuse1.html zuahaha 50 dolar a motor :) ne kadar ucuz yaws arkdaşlar burası nekdar ucuz yaaa 10 dolar a kep var

cicost
03-04-2005, 19:05
bence burdan alışveriş yapıla bilir hem ucuz hemde kargo tower gibi :)

brettlee
07-04-2010, 13:41
nice..............

swat11
07-04-2010, 14:18
adam raideni duyunca oto üyelik alıp nice yazmış ya bot galiba :D

ince999
08-04-2010, 17:10
Hangi mal ucuz ben bulamadım her şey en az iki kat fiatı ile satılıyor,kargo ücretini incelemedim bile

MSenturk
08-04-2010, 20:53
Arkadaslar hortlattiginiz konu 5 sene oncesine ayit.!